Προς το περιεχόμενο

Βιντεο κολαει καθε 2 δευτερολεπτα. σε youtube, wmp, vlc κ.λ.

kir1akos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη χαλασε το λαπτοπ μου, μου δανεισαν ενα acer aspire 5630 intel core 2 1,66 με 2,5gb ram και geforce 7300. απο χτθες προσπαθω να παιξω καποια βιντεο και δυστυχως κολανε ανα 2 με 3 δευτερα, σαν να φριζαρει για λιγο σε ενα frame. ο ηχος αναπαραγεται κανονικα χωρις διακοπες. και σημερα συνειδητοπιησα πως το ιδιο συμβαινει και στο youtube. εχω δοκιμασει τα παντα (αποσα ξερω) δεν ξερω τι να κανω!!!!! HELP!!! ειναι πολυ εκνευριστικο...

Δημοσ.

Κάνε για αρχή μια αναβάθμιση στους drivers της κάρτας γραφικών.

Νομίζω έχει 7600Go, οπότε πας στο site της nvidia και κατεβάζεις τους drivers GeForce Go 7 Series (Notebook) για το λειτουργικό που έχεις.

Τα βίντεο τι είδους είναι;

Αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο γιατί λες ότι δεν παίζει ούτε από youtube.

Δημοσ.
Κάνε για αρχή μια αναβάθμιση στους drivers της κάρτας γραφικών.

Νομίζω έχει 7600Go, οπότε πας στο site της nvidia και κατεβάζεις τους drivers GeForce Go 7 Series (Notebook) για το λειτουργικό που έχεις.

Τα βίντεο τι είδους είναι;

Αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο γιατί λες ότι δεν παίζει ούτε από youtube.

Σε υπερευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δουλευει τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

για να μην ανοίγω νέο θέμα

κολλάει ένα αρχείο υψηλής ποιότητας γιατί τρώει ήττα ο δίσκος στο κατεβαστήρι, ανεβαίνει το pf εξωφρενικά κλπ

δεν μπορώ να κάνω ούτε μετατροπή, κολλάει

αν πάω μέσω κάρτας (cuda, αν δλδ - δεν το χω ψάξει κιόλας) θα φύγει καθόλου βάρος από το pf ή πάλι φορτώνεται?

Δημοσ.

Αν τρώει ήττα ο δίσκος ίσως να πρέπει να τον αδειάσεις λίγο και να κάνεις και ένα defrag.

Αν και δεν κατάλαβα τι σχέση έχει το κατεβαστήρι:confused:, ούτε τι είναι το pf.:o

Δημοσ.

pf είναι το page file, κατεβαστήρι είναι.. το pc που έχει το αρχείο τι σχέση να χε δλδ (..?)

το μόνο που γλυτώνω θα 'ναι από τον επεξεργαστή που δεν είναι εκεί το πρόβλημα ή θα ελαφρυνθεί και το φόρτωμα στις μνήμες οπότε θα πάει πιο γρήγορα ξέρει κανείς?

το αρχείο έχει bit rate ~14-15M νομίζω και το μεγαλύτερο που είχα δει μέχρι τώρα ήταν περίπου στα μισά, είναι normal ποιότητα ή όχι και για αυτό υπάρχει πρόβλημα?

Δημοσ.

Defrag έκανες; Κάνε και έναν καθαρισμό στον δίσκο αν αυτός είναι γεμάτος.

Αν όμως σου τραβάει πολύ paging ίσως να μην φτάνει η μνήμη.

Δώσε περισσότερα στοιχεία για το σύστημα.

Γενικά, πρέπει να είναι πάνω από 2Ghz και τουλάχιστον 2GB ram για αναπαραγωγή hd υλικού.

Για το κόλλημα στην μετατροπή μάλλον φταίει ο δίσκος.

Δοκίμασε να μεταφέρεις το αρχείο σε έναν εξωτερικό δίσκο και κάνε από εκεί την μετατροπή.

Δημοσ.

χμ σωστά.. δεν ήθελα να το βάλω σε άλλο pc το αρχείο αλλά η μετατροπή μπορεί να γίνει και στον εξωτερικό απευθείας οπότε γιατί όχι, θα το δοκιμάσω μπας και δω τι φταίει μπορεί να έχει και error το αρχείο βέβαια

από hw εντάξει είναι κατεβαστήρι δεν έχει και το απόλυτο hardware αλλά από επεξεργαστή και μνήμη είναι αρκετά πιο πάνω από αυτά που έγραψες - ο δίσκος και τα windows είναι ψιλοχάλι, μαύρο χάλι δλδ οπότε θα δείξει με τον εξωτερικό λογικά

μνήμη 4gb σε 64bit αλλά εκτοξεύεται το pf και αυτό δυστυχώς γίνεται απευθείας για κάποιες εργασίες στα xp ενώ υπάρχει μνήμη - μάλλον για λόγους stability οπότε ενώ υπάρχει μνήμη κολλάει το σύμπαν

anyway το κοιτάω και βλέπουμε

---------- Προσθήκη στις 16:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:34 ----------

edit: ok το έβαλα στον εξωτερικό, δεν γίνεται η μετατροπή πάλι

εντάξει ασχολήθηκα επειδή είναι μεγάλο αρχείο αλλά τώρα το έσβησα δεν θα κάνω αυτή τη δουλειά:cry:

Δημοσ.

χμ σωστά.. δεν ήθελα να το βάλω σε άλλο pc το αρχείο αλλά η μετατροπή μπορεί να γίνει και στον εξωτερικό απευθείας οπότε γιατί όχι, θα το δοκιμάσω μπας και δω τι φταίει μπορεί να έχει και error το αρχείο βέβαια

από hw εντάξει είναι κατεβαστήρι δεν έχει και το απόλυτο hardware αλλά από επεξεργαστή και μνήμη είναι αρκετά πιο πάνω από αυτά που έγραψες - ο δίσκος και τα windows είναι ψιλοχάλι, μαύρο χάλι δλδ οπότε θα δείξει με τον εξωτερικό λογικά

μνήμη 4gb σε 64bit αλλά εκτοξεύεται το pf και αυτό δυστυχώς γίνεται απευθείας για κάποιες εργασίες στα xp ενώ υπάρχει μνήμη - μάλλον για λόγους stability οπότε ενώ υπάρχει μνήμη κολλάει το σύμπαν

anyway το κοιτάω και βλέπουμε

---------- Προσθήκη στις 16:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:34 ----------

edit: ok το έβαλα στον εξωτερικό, δεν γίνεται η μετατροπή πάλι

εντάξει ασχολήθηκα επειδή είναι μεγάλο αρχείο αλλά τώρα το έσβησα δεν θα κάνω αυτή τη δουλειά:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...