psin Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Έχω το εξής πρόβλημα :όταν είναι ανοιχτό το πρόγραμμα για τορρεντ ή το VLC media player δν μπόρω να μπω στο ίντερνετ(ανεξαρτήτως browser) ούτε στο msn,όταν έιναι κλειστά δν υπάρχει πρόβλημα,έχει κανείς ιδέα τι παίζει;;;ευχαριστώ προκαταβολικά.
isay Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Τη λύση την ξέρεις ήδη (μείωσε τα torrents connections) http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=361547
psin Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Επειδή το τορρεντ το χρησιμοποιώ μόλις μια μέρα και όπως καταλαβένεις δν ξέρω και πολλά τα torrent connections από π τα μειώνω;επίσης τι είναι το nod π αναφέρουν στο ποστ π μ linkares;Τελος μήπως έχεις ιδέα τι παίζει και με το VLC media player;
isay Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Τα connections του torrents τα μειώνεις από τις ρυθμίσεις του προγράμματος torrents. Nod είναι το antivirus ESET nod32. Αν έχεις διαφορετικό antivirus μην ασχοληθείς με το Nod Για το VLC που αναφέρεις. Έχεις πρόβλημα όταν βλέπεις κάποια ταινία ή όταν βλέπεις κάτι από το Internet;
psin Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Σε ποιά επιλογή είναι αυτές οι ρυθμίσεις;Όσο αφορά το VLC το πρόβλημα είναι όταν βλέπω ταινία δν το έχω δοκιμάσει για να δω κάτι από ιντερνετ.Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.