Προς το περιεχόμενο

Πως βάζω κείμενο μέσα σε spoiler tags;

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η θα πατησεις το κουμπι spoil στην 2η εργαλειογραμμη οταν πατησεις απαντηση η αλλιως πιο γρηγορα γραφωντας [sPOILE®][/sPOILE®]

Χωρις τις παρενθεσεις φυσικα...

Δημοσ.

[spoiler=[b]Το ονομα που θες[/b]]Το κειμενο που θες.

Oops sorry!

Νομιζα οτι στο Spoiler αντι για το κλασσικο ονομα Spoiler στο κουμπακι ηθελες να βαλεις να γραφει κατι αλλο.

Δημοσ.
Κουμπάκι; Ποιο κουμπάκι;

Ευχαριστώ ......

Στον Επεξεργαστή Κειμένου υπάρχουν περισσότερα εικονίδια απ' ότι στο κουτί της Γρήγορης Απάντησης, ένα από αυτά είναι και το κουμπί spoiler.gif. Επίσης, από τον Επεξεργαστή μπορείς να κάνεις και προεπισκόπηση του μηνύματός σου, πριν το δημοσιεύσεις.

Δημοσ.

Κυριε Πριζουνικ η ιδιοτητα να ονομαζουμε τα Spoilers μας ειναι στα πλανα της διαχειρησης;

Ξερω ξερω μεταφερεται στο Προτασεις για ενα καλυτερο Forum αλλα μιας και σε βρηκαμε ευκαιρο;! :-D

Δημοσ.

Αντί για τη λέξη "Spoiler" αριστερά από το κουμπάκι να γράφει κάτι άλλο, π.χ. «Άνοιξέ με» ή «Ζαβαρακατρανέμια»; Μπα, σίγουρα δεν είναι στα πλάνα της διαχείρισης ένα τέτοιο feature. Περισσότερο σε "wacky idea" μου κάνει, παρά feature request «για ένα καλύτερο Forum»...

Δημοσ.

Οι ευτυχισμένοι-Wacky users κάνουν ένα καλύτερο Forum :-D (Και με λιγότερες γκρίνιες και τσακωμους if you know what i mean ;) )

Τεσπα Thanx!

Καληνυχτα!

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής κειμένου σε μένα είναι έτσι όπως φαίνεται στην εικόνα.

Δεν βλέπω άλλα εργαλεία...

Μήπως ψάχνω λάθος;

post-15692-129063084462_thumb.jpg

Δημοσ.

Να σαι καλά. :lol: Είχα να μπω σε αυτό το μενού ... και εγώ δεν ξέρω από πότε:o

Μάλλον από τότε που έγραψα το 1ο ποστ στο

Insomnia.

Επιτέλους μπορώ να κάνω όλες αυτές τις "μαγκιές" που κάνουν και οι άλλοι... :devil::devil::devil:

Επίσης μην ανησυχείτε για τα μάτια σας. Δεν θα ξαναγράψω έτσι :lol::lol:

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 8 Μαρτίου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 8 Μαρτίου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος

ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...