Zaft_o_diaolos Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Γειας σας παιδια..θελω να ηχογραφησω κατι και το μονο μεσω που ειχα ειναι το mp3 player μου,ομως εσπασε η οθονη και δε μπορω να βρω τo record ετσι αναρωτιομουν αν υπαρχει καποιος τροπος η προγραμα να ηχογραφησω απο το πισι (εχοντας συνδεση το usb και τα σχετικα) ισως ειναι καπως ακυρο αλλα ποιος ξερει Ευχαριστω..
kurkosdr Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εχουμε και λεμε. Αυτο το πραγμα πανω στο γραφειο που μοιαζει με λεπτη γραφομηχανη λεγεται πληκτρολογιο. Αυτο το αλλο πραγμα δεξια που εχει ενα σχημα σαν αβοκαντο ειναι το ποντικι. Λιγο πιο περα ειναι και η κεντρικη μοναδα. Εκει θα βαλεις το mp3 player στην υποδοχη USB, μετα θα χωθεις στο "αφαιρουμενος δισκος" και θα αρχισεις να ψαχνεις τα αρχεια. Εκει θα βρεις ενα αρχειο .wav, .mp3 ή .amr οπου ειναι η ηχογραφηση που θες. Την κανεις copy paste στο pc και τελειωσες.
parsifal Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Γειας σας παιδια..θελω να ηχογραφησω κατι και το μονο μεσω που ειχα ειναι το mp3 player μου,ομως εσπασε η οθονη και δε μπορω να βρω τo record ετσι αναρωτιομουν αν υπαρχει καποιος τροπος η προγραμα να ηχογραφησω απο το πισι (εχοντας συνδεση το usb και τα σχετικα) ισως ειναι καπως ακυρο αλλα ποιος ξερει Αν κατάλαβα καλά, ρωτάς αν γίνεται από το PC σου να «διατάξεις» το MP3 player να ξεκινήσει ηχογράφηση, επειδή δε μπορείς να το κάνεις από το interface που παρέχει η οθονίτσα και τα κουμπιά του ίδιου του player. Εξαρτάται από τις δυνατότητες που δίνει το τυχόν συνοδευτικό λογισμικό και drivers του MP3 player. Από τα MP3 players που έχω δει κι έχω δουλέψει ως τώρα, θα έλεγα πως δεν είναι καθόλου σύνηθες feature. Το να ξεκινήσεις αναπαραγωγή του ήδη υπάρχοντος στο MP3 player υλικού, ναι, κάποια προσφέρουν τέτοια επιλογή από το συνοδευτικό PC software. Αλλά να ξεκινήσεις ηχογράφηση; Μάλλον όχι...
Zaft_o_diaolos Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αν κατάλαβα καλά, ρωτάς αν γίνεται από το PC σου να «διατάξεις» το MP3 player να ξεκινήσει ηχογράφηση, επειδή δε μπορείς να το κάνεις από το interface που παρέχει η οθονίτσα και τα κουμπιά του ίδιου του player. Εξαρτάται από τις δυνατότητες που δίνει το τυχόν συνοδευτικό λογισμικό και drivers του MP3 player. Από τα MP3 players που έχω δει κι έχω δουλέψει ως τώρα, θα έλεγα πως δεν είναι καθόλου σύνηθες feature. Το να ξεκινήσεις αναπαραγωγή του ήδη υπάρχοντος στο MP3 player υλικού, ναι, κάποια προσφέρουν τέτοια επιλογή από το συνοδευτικό PC software. Αλλά να ξεκινήσεις ηχογράφηση; Μάλλον όχι... σε ευχαριστω φιλε οντως εκανα οτιδηποτε δυνατο και δεν εγινε κατι.. οσο για τον αστειο απο πανω (που χει και πολυ χιουμορ και ειναι και πολυ εξυπνος για να το χρεισημοποιει αναλογως) τζαστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.