Προς το περιεχόμενο

προβλημα με καρτα γραφικων & αγορα τροφοδοτικου

evoxslay13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι δεν ειναι κλοκαρισμενο και δεν εχω παρατηρησει τιποτα σπασιματα στα γραφικα κατευθειαν μαυρη οθονη

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν βλέπω κάτι τραγικό - αν είσαι γενικά unstable τσέκαρε μνήμες - αν μόνο σε συγκεκριμένα παιχνίδια είναι μάλλον software το θέμα :-)

Δημοσ.

εκανα το τεστ στο OCCT για την καρτα γραφικων και κολησε μεσα στο 10λεπτο επισης πριν απο αυτο ειχα κανει το τεστ στο Furmark για 1 ωρα και δεν μου εκανε τιποτα.

Λοιπον μαλλον πρεπει να φταιει η καρτα και θα την γυρισω πισω.Μπορω να την δωσω και να παρω μια αλλη που στοιχιζει πιο πολλα και να δωσω την διαφορα?Την καρτα αυτην την εχω αγορασει πριν 6 μηνες

Υ.Γ θελω να μου προτινεται και ενα τροφοδοτικο να αγορασω μεχρι 90 ευρω

Δημοσ.
εκανα το τεστ στο OCCT για την καρτα γραφικων και κολησε μεσα στο 10λεπτο επισης πριν απο αυτο ειχα κανει το τεστ στο Furmark για 1 ωρα και δεν μου εκανε τιποτα.

Λοιπον μαλλον πρεπει να φταιει η καρτα και θα την γυρισω πισω.Μπορω να την δωσω και να παρω μια αλλη που στοιχιζει πιο πολλα και να δωσω την διαφορα?Την καρτα αυτην την εχω αγορασει πριν 6 μηνες

Υ.Γ θελω να μου προτινεται και ενα τροφοδοτικο να αγορασω μεχρι 90 ευρω

Δεν ειναι σιγουρο οτι φταιει η καρτα...Δηλαδη μπορει να σου πουν οτι ειναι οκ και να μην σου δεχτουν το rma (ειδικα αν την πηρες απο κανενα eshop.)

Αναλογως τι εχεις στο μυαλο σου για αγορα να σου προτεινουμε τροφοδοτικο.Αλλα πρωτα πιστευω οτι πρεπει να σιγουρευτεις οτι το προβλημα ειναι η καρτα γραφικων και μετα να πας να την αλλαξεις.

Δημοσ.

απο e-shop την πηρα

κοιτα εγω ελεγα αν μπορουσα να εδινα μια διαφορα και να επαιρνα μια 5770

τι αλλο να κανω για να σιγουρευτω οτι ειναι η καρτα?

Δημοσ.
απο e-shop την πηρα

κοιτα εγω ελεγα αν μπορουσα να εδινα μια διαφορα και να επαιρνα μια 5770

τι αλλο να κανω για να σιγουρευτω οτι ειναι η καρτα?

το furmark ειπες οτι το περασε ε?

μεγιστη θερμοκρασια που επιασε?

Στο eshop αν πας την καρτα 8α την κρατησουν δυο μερες και θα σου πουν να πας να την παρεις γιατι δεν εχει τιποτα.

Συνη8ως ετσι κανουν.Δεν ειναι σιγουρο,αλλα δεν κανουν rma ευκολα.

Οποτε αυτο που σκεφτεσαι για την 5770 ειναι καπως δυσκολο.Αν οντως στην παρουν για χαλασμενη και σου δωσουν πιστωτικο μπορεις να το κανεις.

Δημοσ.

το τροφοδοτικο σου θα φταιει μονο αν ειναι προβληματικο. κοιτα τo κυριο πισι μου, για να καταλαβεις τι μπορεις να σηκωσεις με ενα PSU 500w. το συστημα σου ειναι "λιγο" για να πεις οτι ζοριζεται το τροφοδοτικο. αν μπορεις, βγαλε την 4850 και μεινε με την onboard, και παιξε λιγο με αυτην. να δεις αν συνεχιζει να παγωνει, παει να πει οτι δεν ειναι θεμα καρτας!

Δημοσ.
το τροφοδοτικο σου θα φταιει μονο αν ειναι προβληματικο. κοιτα τo κυριο πισι μου, για να καταλαβεις τι μπορεις να σηκωσεις με ενα PSU 500w. το συστημα σου ειναι "λιγο" για να πεις οτι ζοριζεται το τροφοδοτικο. αν μπορεις, βγαλε την 4850 και μεινε με την onboard, και παιξε λιγο με αυτην. να δεις αν συνεχιζει να παγωνει, παει να πει οτι δεν ειναι θεμα καρτας!

Βεβαια απο 500watt σε 500watt υπαρχει διαφορα.

Σε ενα τροφοδοτικο δεν κοιταμε μονο τα ονομαστικα watt.

Ας δοκιμασει και με αλλο τροφοδοτικο αν εχει την δυνατοτητα.

Και γω δεν νομιζω να ναι θεμα τροφοδοτικου,αλλα καποιο software.Aν ειναι απο τον "θειο" τα παιχνιδια ενδεχεται να δημιουργουν και αυτα το προβλημα.

Καλο θα ειναι πριν κανεις οποιαδηποτε αγορα να εισαι σιγουρος οτι το αντικειμενο το οποιο θα αντικαταστησεις ειναι και ελαττωματικο.

Δημοσ.

ειχα την onboard και δεν ειχα κανενα προβλημα αμα μπορεσω θα δοκιμασω και με αλλο τροφοδοτικο να δω τι θα γινει

Δημοσ.
ειχα την onboard και δεν ειχα κανενα προβλημα αμα μπορεσω θα δοκιμασω και με αλλο τροφοδοτικο να δω τι θα γινει

δοκιμασε αν υπαρχει η δυνατοτητα.

Δημοσ.

τωρα που εκανε το τεστ στο funmark μου εβγαζε κατι μικρα κυβακια σε διαφορα μερη της οθονης νομιζω artifacts τα λενε και μια φορα που επαιζα pro 2010 εγινε πρασινη η οθονη σε καποια σημεια αλλα εφτιαξε

Δημοσ.
τωρα που εκανε το τεστ στο funmark μου εβγαζε κατι μικρα κυβακια σε διαφορα μερη της οθονης νομιζω artifacts τα λενε και μια φορα που επαιζα pro 2010 εγινε πρασινη η οθονη σε καποια σημεια αλλα εφτιαξε

ναι artifacts τα λενε και τωρα ειναι σιγουρο οτι ειναι η καρτα...

Δημοσ.

οκ οταν μπορεσω θα την παω στο e-shop να δω τη θα γινει και αμα μπορειτε πειτε μου κανε καλο τροφοδοτικο να παρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...