sotos81 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ποιος ειναι ο καλυτερος download manager κατα την γωμη σας?Ακουω γνωμες!
lion2486 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ: IDM (Internet Download Manager) Orbit
Nik.K Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Πολυ καλος αν και εχει κοντα 2 χρονια να αναβαθμιστει ειναι ο Reget Deluxe
Sir Pretender Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Αν και υπάρχει ένας σκασμός από παρόμοια θέματα, θα πω κι εγώ για άλλη μια φορά τον κορυφαίο IDM.
DoukiMan Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 jdownloader μπορεις να κατεβασεις οτι θες τραγουδια βιντεο απο youtube,rapidshare πολλα parts ταυτοχρονα. το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει torrent
Nik.K Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Καλα το Jdownloader δεν το λες ακριβως Download Manager, δεν εχει το configure που εχουν αλλοι. Ωστοσο για Rapid/Mega/netload κτλ κτλ ειναι πολυ χρησιμο.
pagratios Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Χρησιμοποιώ τον IDM ο οποίος κατεβάζει πιο γρήγορα από ότι ο firefox(γιατί?). ΤΟ jdownloader είναι νομίζω λίγο βαρύ γιατί φωρτώνει και java
sotos81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια?Με τους Download Manager κατεβαζεις πιο γρηγορα γενικα απο το internet γιατι δεν εχω δοκιμασει ποτε κανεναν και δεν ξερω σε τι ακριβως χρησιμευει?Μπορει καποιος να μου εξηγησει τα σιν και τα πλιν αν εχουν βεβαια?Ευχαριστω!
Nik.K Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Απο την μια Αν το συγκεκριμενο site το υποστηριζει μπορεις να αρχισεις να κατεβαζεις κατι, να το σταματησεις και να συνεχισεις καποια αλλη στιγμη(stop/resume). Απο την αλλη αυτοματα η αν θελεις μπορει ενας download manager να κανει πολλαπλες συνδεσεις με ενα site ωστε να κατεβει πιο γρηγορα ο φακελος.
sotos81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Απο την μια Αν το συγκεκριμενο site το υποστηριζει μπορεις να αρχισεις να κατεβαζεις κατι, να το σταματησεις και να συνεχισεις καποια αλλη στιγμη(stop/resume).Απο την αλλη αυτοματα η αν θελεις μπορει ενας download manager να κανει πολλαπλες συνδεσεις με ενα site ωστε να κατεβει πιο γρηγορα ο φακελος. Ευχαριστω φιλε μου για τα φωτα σου!
euklidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 αν τρεχεις firefox βαλε το downthemall απο τα plugins.
doutsos13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 (+1) Jdownloader πολλές επιλογές..!! Περνάω τα premium accounts μου (RapidShare, κλπ) και είμαι τέλειος.
tsabasid Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Internet Download Manager (IDM) κι εγώ. Είχα δοκιμάσει διάφορους στο παρελθόν, Orbit, Flashget, Getright. O IDM έχει το καλύτερο built in integration με τον Firefox, τομέας στον οποίο ο ανταγωνισμός πάσχει γενικότερα, και γενικότερα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.