Προς το περιεχόμενο

λαθος εξαρτημα σε συνθεση του πλαισιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα την τεταρτη εναν υπολογιστη απο το πλαισιο δικης μου συνθεσης και βαζωντας το pc wizard να δω τι εξαρτηματα βαλανε και αν ολα οντως ειναι σωστα (το προγραμμα) διαπιστωσε οτι

αντι για αυτην την καρτα γραφικων http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-Vapor-x-5870-SVGA-PCI-Express-GDDR-1G-21161-03-50R.htm την οποια τους ζητησα το προγραμμα μου εδειχνε οτι ειχαν βαλει αυτην http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-5870-SVGA-PCI-Express-1GB-90-C3CH31-L0UAY00T.htm

να και η φωτο qrnfp4.png

να σημειωσω οτι τελικα ειχα την saphire (την οποια και ηθελα) και λογω του pc wizard παραλιγο να τους παρω τηλ για αλλαγη εξαρτηματος.. οσοι χρησιμοποιητε pc wizard να κοιτατε και στο κουτι μεσα να εισαστε σιγουροι μην την πατισεται οπως την πατησα και εγω..

Δημοσ.

Εσύ για ποιά απο τις δύο έχεις πληρώσει?

Αυτό είναι το θέμα, διότι αν έδωσες τα χρήματα υπολογισμένα για την vapor X και σου βάλανε την Asus κάτι γίνεται, δεν σε χαλάει. Αν όμως σου ζήτησαν επιπλέον 40 ευρώ, τότε ρε φίλε δεν τους ρώτησες απο που ξεφύτρωσαν αυτά τα λεφτά? :rolleyes:

Αν δεν καταλαβα καλά, διόρθωσέ με. :-)

(p.s βασικά δεν τα αξίζει τα παραπάνω λεφτά η asus. Η vaporX έχει καλύτερο σύστημα ψύξης, όχι πως το reference είναι άσχημο, διόλου θα έλεγα. :P)

Δημοσ.

Κοιτα να δεις,η Sapphire εχει πολυ καλυτερο συστημα ψυξης απο το reference που εχει η ASUS.Και ειναι και 35 ευρω φθηνοτερη.Την διαφορα αυτη την πληρωσες?Εγω στη θεση σου θα το πηγαινα πισω και θα ζητουσα αντικατασταση.Τωρα δεν ξερω ποσο ευκολο σου ειναι.

Δημοσ.
Εσύ για ποιά απο τις δύο έχεις πληρώσει?

Αυτό είναι το θέμα, διότι αν έδωσες τα χρήματα υπολογισμένα για την vapor X και σου βάλανε την Asus κάτι γίνεται, δεν σε χαλάει. Αν όμως σου ζήτησαν επιπλέον 60 ευρώ, τότε ρε φίλε δεν τους ρώτησες απο που ξεφύτρωσαν αυτά τα λεφτά? :rolleyes:

Αν δεν καταλαβα καλά, διόρθωσέ με. :-)

πφφφφ δεν ξερω..

Δημοσ.

Μη τρελένεσαι. Πέρνεις το κουτί και το πάς πίσω και όλα θα γίνουν κανονικά. Θα στην αλλάξουν εύκολα.

Απο κεί και πέρα τρέξε τους όσο θέλεις και όσο μπορείς. It's up to you. :-)

Κάποιες φορές δυστυχώς γίνονται και λάθη. Άλλωστε η βλακεία είναι ανίκητη. :P

(Το να μείνεις με την asus δεν είναι πρόβλημα. Άλλωστε έχει και παραπάνω εγγύηση αν αυτό κάποιος το θεωρεί ατού. Το μοναδικό πρόβλημα που βλέπω εγώ και φυσικά θα την γύρναγα μάλλον είναι μην τυχόν και η συγκεκριμένη Asus είναι απο RMA, διότι για ποιο λόγο να σου έβαζαν drivers της VaporX? )

Δημοσ.

Ναι ρε παιδι μου,καλα λεει ο lionheart75.Δεν χρειαζονται νευρα και φασαριες.Θα το παρεις και θα πας εκει να τους πεις αλλο παραγγειλα και αλλο μου βαλατε.Δεν νομιζω να αρνηθουν.Λαθη γινονται και παντα θα γινονται.

Δημοσ.
Ναι ρε παιδι μου,καλα λεει ο lionheart75.Δεν χρειαζονται νευρα και φασαριες.Θα το παρεις και θα πας εκει να τους πεις αλλο παραγγειλα και αλλο μου βαλατε.Δεν νομιζω να αρνηθουν.Λαθη γινονται και παντα θα γινονται.

η καρτα γραφικων που ειδα στο κουτι εχει ενα αυτοκολλητο και λεει vapor-x

υπαρχει περιπτωση να βγαζει λαθος αποτελεσμα το pc wizard? τα παιξα λιγο :fear:

Δημοσ.

Δεν παίζει αυτό με το πρόγραμμα. Στο φινάλε ανοιξε το κουτί να επιβεβαιωθείς ότι πρόκειται για την asus. Δεν είναι δύσκολο.

Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι υπάρχει άλλος ένας λόγος για τον οποίο θα την γύρναγα πίσω. Εσύ έχεις αποδειξη και χαρτιά για την VaporX, δλδ επίσημα για αυτούς έχεις VaporX και όχι Asus. Aν λοιπόν πάθει κάτι , λέμε τώρα η κάρτα εντός εγγύησης, άντε βγάλε άκρη τι θα τους εξηγήσεις για την αντικατάσταση. Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη σε αυτή την περίπτωση. Οπότε, πήγαινε το κουτί πίσω για αντικατάσταση με τη σωστή. :-)

Δημοσ.

Ναι και εγω δεν το συζηταω για επιστροφη.Τωρα που το σκεφτομαι και ενα αλλο παιδι εδω μεσα πηρε την 5870 Vapor-X και το gpu-z του την ελεγε ASUS.Μπορει να ειναι καμια flasharισμενη.Το καλυτερο ειναι να ανοιξεις το κουτι να δεις,αλλα οτι και να δεις να πας για αλλαγη διοτι κατι λαθος εχει γινει.

Κοιτα εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=375365

Δημοσ.

και ομως τιν saphire εχει το κουτι!

το pc wizard τρελαθηκε οποτε διορθωνω το ποστ για να το εχουν υποψη τους αν εχουν κανει παρομοια αγορα

Δημοσ.
το gpuz τι σου εμφανιζει;

δεν το εχω χρησιμοποιησει αλλα εβαλα φακο και κοιταξα στο κουτι και ειχε οντως την saphire!

εξαιτειας του pc wizard θα εκανα τσαμπα χαμο και θα ημουν και ο χαμενος!

Δημοσ.
και ομως τιν saphire εχει το κουτι!

το pc wizard τρελαθηκε οποτε διορθωνω το ποστ για να το εχουν υποψη τους αν εχουν κανει παρομοια αγορα

Εγω δεν νομιζω να τρελαθηκε το pc wizard.Κανε ενα κοπο και βαλε το gpu-z να δεις τι λεει.Αν λεει παλι ASUS τοτε εχεις μια Sapphire με flashariσμενο bios.Οτι καλυτερο δηλαδη αλλα θα εχεις μπλεξιματα αν χτυπα ξυλο παθει κατι και χρειαστεις εγγυηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...