papajohnnnn Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 οτι λεει ο τιτλος υπαρχει τροπος χωρις να κατεβασεις καποιο tool.Aντιγραφεις το λινκ του βιντεο,ανοιγεις νεα καρτελα και γραφεις http://www.keepvid.com.Εκει θα σου βγαλει ενα κενο για να κανεις επικοληση του λινκ,ακριβω διπλα θα πατησεις την επιλογη download.μετα θα σου βγαλει επιλογη να κατεβασεις το video.διαλεξε την καλυτερη!
k@menos95 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 ευχαριστω φιλε μου papajohnnnn οραιο site (δεν μπλεκω και με προγραμματα) το μονο που με χαλαει ειναι οτι δινει το video σε mp4
parsifal Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 το μονο που με χαλαει ειναι οτι δινει το video σε mp4 Λογικό, αφού το YouTube σε MP4 και FLV αποθηκεύει εσωτερικά τα video του.
loukas77 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εγώ έχω το FlashGot plugin για τον firefox και σε κάθε βίνετο κάτω κάτω μου βγάζει εικονιδιάκι για να το κατεβάσω! Γενικά όποτε υπάρχουν πολυμέσα σε μια σελίδα! Αν και το site που δώθηκε παραπάνω κάνει πολύ καλή δουλειά!!!
kotsaris03 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 "unplug plugin" απο firefox και εχεις και ποικιλια σε hd,nq..
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 FF + downloadhelper addon κανοντας τις σχετικες ρυθμισεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.