tsak4 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πιστευεται οτι το νεο iPhone θα εχει καμμια σχεση εξωτερικα με αυτο που κυκλοφορει στο internet σαν φημη ; εγώ πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικό.. εγώ νομίζω ότι θα είναι το ίδιο...αλλιώς δεν νομίζω να έκανε τόσο νταβαντούρι η apple για ένα "κινέζικο" Μπορεί άπλα να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός … ή μπορεί άπλα να έβγαλε ένα μ' αυτό το σχέδιο για να τραβήξει τα βλέμματα και να αναρωτιούνται όλοι αν θα είναι αυτό και στην τελική να μας ανακοινώσουν κάποιο με διαφορετικό σχέδιο … Ποιος ξέρει ;;; θα μάθουμε στις 7..
NiCk_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 εγώ πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικό.. Μπορεί άπλα να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός … ή μπορεί άπλα να έβγαλε ένα μ' αυτό το σχέδιο για να τραβήξει τα βλέμματα και να αναρωτιούνται όλοι αν θα είναι αυτό και στην τελική να μας ανακοινώσουν κάποιο με διαφορετικό σχέδιο … Ποιος ξέρει ;;; θα μάθουμε στις 7.. Το θέμα είναι ότι έχουν διαρρεύσει υπερβολικά πολλά κομμάτια από τους κατασκευαστές στην Κίνα .. Αν λάβουμε υπόψη, τις κυκλοφορίες των 2 προηγούμενων iPhone, θα δούμε ότι και τα δύο κυκλοφόρησαν σύντομα μετά το WWDC .. Άρα η Apple πρέπει ήδη να έχει αρχίσει την παραγωγή των iPhone 4G, για να μπορεί να αντεπεξέλθει στην ζήτηση, αφού λογικά και το iPhone 4G θα κυκλοφορήσει σύντομα μετά το WWDC .. Γι'αυτό και θεωρώ δεδομένο, το iPhone που βλέπουμε τόσο καιρό στο internet να είναι και αυτό που θα δούμε στο WWDC .. Ίσως να έχει κάποιες μικρές διαφορές γιατί αυτά που διάρρευσαν ήταν prototypes .. Αλλά όχι κάτι το εντελώς διαφορετικό ..
nioniosmeg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν παίζει να βγάλει η APPLE μια συσκευή που έχει ήδη διαρρεύσει. Χάρη στη μακακία αυτή δεν παίζει να δούμε iPhoneHD στις 7, το λέω εγώ. Btw, στις 7 είναι και το milaraki.com live vidcast για σχολιασμό με τον Τάσο Εγώ κάθε φορά απ' τη μία έχω αυτούς και απ' την άλλη το endgadget για να τα βλέπω. http://www.maclife.gr/forum/showpost.php?p=80952&postcount=2 ---------- Προσθήκη στις 10:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:36 ---------- λογω της ιστοριας με το iphone η apple απαγορευει τους ανθρωπους του gizmodo να παρευρεθουν στο wwdc... Τον ήήήήήήήήήήήπιάάάάάάάάάν
gs20309 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 γκαντεμιά! αν δεν βγει το καινούργιο iphone πριν η ελλαδίτσα πτωχεύσει και ξανάρθει σταδιακά η δραχμή (σεπτέμβριο) δε βλέπω να γλιτώνουμε τις τρομερές ανατιμήσεις δολλαρίου - ευρώ, ευρώ - δραχμή.. μέχρι αύγουστο αν βγει κάτι προλαβαίνουμε..
Vasilisxd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Χλωμό το βλέπω να είναι το ίδιο σχέδιο που διερευσε. Ψιλο μούφα μου φαινετε
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Χλωμό το βλέπω να είναι το ίδιο σχέδιο που διερευσε. Ψιλο μούφα μου φαινετε σαρεσει καλυτερα το παλιο?? μια χαρα ειναι!!
DimAslan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Εγώ είμαι υπεράνω... εμφανίσεως... Θέλω πάνω απ' όλα να έχει καλή "ψυχή"....
nioniosmeg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν είναι το στυλ της Αpple όμως. Έχει γωνία, ενώ οποιοδήποτε προϊόν Apple έχει ΜΟΝΟ καμπύλες.
Whiteyez Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μακάρι να παρουσιάσουν νέα Mac Pro, το μόνο που με καίει αυτή τη στιγμή.
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μακάρι να παρουσιάσουν νέα Mac Pro, το μόνο που με καίει αυτή τι στιγμή. τι θα το κανεις το mac pro αν επιτρεπεται? το λεω επειδη η αγορα του ειναι υπερβολικη για τον μεσο χρηστη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 τι θα το κανεις το mac pro αν επιτρεπεται? το λεω επειδη η αγορα του ειναι υπερβολικη για τον μεσο χρηστη... αν δεν κάνω λάθος ο Whiteyez έχει Mac Pro
Whiteyez Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Είχα mac pro, τώρα το έχει ο vag3d , απλά αναγκάστηκα να το πουλήσω για κάποιους λόγους. Για video editing το θέλω περισσότερο.
nioniosmeg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Εγώ θέλω mac pro για να το παίζω μάγκας Αλλά το μόνο που με νοιάζει είναι να αποκτήσω έναν εικοσάρη iMac όσο αναφορά τους υπολογιστές, αλλά δεν το βλέπω...
izapp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Και εγώ Mac Pro θέλω να παρουσιάσουν αύριο, και ελπίζω να είναι και πιό φτηνά..
nioniosmeg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν νομίζω, μάλλον απλά θα είναι πιο τουμπανιάρικα Mac Pro σε πιο τουμπανιάρικη τιμή και τα παλιά θα παραμείνουν στην ίδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.