Προς το περιεχόμενο

Η WWDC10 ξεκινά στις 7 Ιουνίου

gs20309

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κανένα λόγο! Δεν είδες τις τελευταίες αναβαθμίσεις τους?

Ειναι ανισσοροποι εκει στην apple ποτε δεν ξερεις ...

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν γινεται με τιποτα να βγαζει απριλιο και μετα παλι ιουνιο...! :whistle::confused::shock:

---------- Προσθήκη στις 21:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:45 ----------

Χθες η intel ανακοίνωσε [via CultOfMac] την επέκταση της οικογένειας των επεξεργαστών της, με έξι νέους επεξεργαστές σχεδιασμένους ειδικά για πολύ λεπτούς και ελαφριούς φορητούς, παρέχοντας στους κατασκευαστές την δυνατότητα να τους βελτιώσουν ακόμη περισσότερο.

Οι καινούργιοι επεξεργαστές είναι βασισμένοι στον σχεδιασμό των 32nm, όπως και οι επεξεργαστές i5 και i7, αλλά προσφέρουν 15% μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, και την δυνατότητα να εγκατασταθούν σε φορητούς με 30% πιο λεπτό σχεδιασμό, χωρίς να υπολείπονται σε επιδόσεις διά μέσου χαρακτηριστικών όπως το Hyper Threading και το Turbo Boost.

Περισσότεροι από 40 κατασκευαστές υπόσχονται να υιοθετήσουν τους εν λόγω επεξεργαστές, και κατά πάσα πιθανότητα η Apple θα τους ενσωματώσει στο δικό της MacBook Air, αν φυσικά εξακολουθήσει το εν λόγω μοντέλο.

via MacLife

Δημοσ.
Θα παιξει κανα streaming να το δουμε και εμεις απο Ελλαντα?

Υπάρχουν πάντα live updates την στιγμή που γίνεται το event όμως, που ουσιαστικά είναι το 2ο καλύτερο .. Το Gizmodo και το Engadget δηλαδή, ανανεώνουν την σελίδα τους λεπτό με λεπτό με το τι γίνεται στο keynote, και δείχνουν και φωτογραφίες .. Είναι λίγο κουραστικό, και προσωπικά το έχω δεί έτσι μόνο μια φορά, αλλά αν δεν μπορείς να περιμένεις, κάτι είναι και αυτό ;)

Υ.Γ. Fingers crossed, να δούμε το iPhone 4G στην Ελλάδα πριν το τέλος του Ιούνη .. Λίγες οι πιθανότητες το ξέρω :P

Δημοσ.
Υπάρχουν πάντα live updates την στιγμή που γίνεται το event όμως, που ουσιαστικά είναι το 2ο καλύτερο .. Το Gizmodo και το Engadget δηλαδή, ανανεώνουν την σελίδα τους λεπτό με λεπτό με το τι γίνεται στο keynote, και δείχνουν και φωτογραφίες .. Είναι λίγο κουραστικό, και προσωπικά το έχω δεί έτσι μόνο μια φορά, αλλά αν δεν μπορείς να περιμένεις, κάτι είναι και αυτό ;)

Υ.Γ. Fingers crossed, να δούμε το iPhone 4G στην Ελλάδα πριν το τέλος του Ιούνη .. Λίγες οι πιθανότητες το ξέρω :P

τι θα τα κανεις τα 64gb?? εγω εχω ipod touch 8gb και δεν γεμιζει!!

Δημοσ.

Εγώ έχω ομως το iPod touch 8gb και του έχω περασμένα 500 περίπου τραγούδια και 150 περίπου εφαρμογές και παιχνίδια και πολλά video από το House M.D. και για κάποιες περιόδους είχα ελεύθερο 100mb μόνο.

Στο iPhone χρειάζονται περισσότερα gb γιατί έχει navigator που είναι κάτω από 2 gb και άλλα πολλά.Έτσι και αλλιώς δεν θα έχει μόνο έκδοση με 64 gb , μπορεί να έχει και με 32 μπορεί και με 16gb(δεν μου φαίνεται να γίνεται αυτό.)

Δημοσ.

Και εγώ έχω 8gb iPhone .. Απλά επειδή έχω γύρω στα 20-25gb μουσική, θα ήθελα να την μεταφέρω όλη μαζί μου :-) Περνάω αρκετές ώρες την βδομάδα σε λεωφορεία και μετρό, και έτσι το iPhone μου λειτουργά κυρίως σαν mp3 player όταν δεν είναι κινητό ..

Θα μου πείς, γιατί δεν παίρνεις ένα iPod ? Γιατί μου αρέσει να έχω μια all-in-one συσκευή ;) Γι'αυτό θα πάω για το 64gb model, για τον λόγο που μόλις ανάφερα, αλλά και γιατί είμαι σίγουρος ότι όσο παιρνά ο καιρός τα applications θα γίνονται περισσότερα και μεγαλύτερα σε size .. Ήδη έχω 1.5gb applications κατεβασμένα στο iTunes, και κάνω μόνο μερικά sync .. Φαντάσου τι έχει να γίνει τώρα που το 4G, θα έχει A4 processor ..

Έτσι τα 64gb, μπορεί να φαίνονται πολλά σήμερα, αλλά σε 1-2 χρόνια, μπορεί και πάλι να φαίνονται λίγα B) .. Και αφού θα δώσω που θα δώσω γύρω στα 600 ευρώ, ας δώσω ακόμη 100 ( αν οι τιμές του 3GS είναι ενδεικτικές για το τι θα δούμε ), για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ;)

Y.Γ. Έκανα edit το προηγούμενο post μου :P Αυτό που έγραφε αρχικά ήταν "64gb here we come !" :-D

Δημοσ.
και πολλά video από το House M.D.

ε αφου βαζεται τετοια ακυρα (δεν κανει για ipod :P ,btw μαρεσει πολυ το house) λογικο ειναι να γεμιζει...

λιγη μουσικουλα (<1000 κομματια), μερικα apps, μια χαρα ειναι δεν χρειαζεται παραπανω... ;)

Δημοσ.

Πιστευεται οτι το νεο iPhone θα εχει καμμια σχεση εξωτερικα με αυτο που κυκλοφορει στο internet σαν φημη ;

Δημοσ.
Πιστευεται οτι το νεο iPhone θα εχει καμμια σχεση εξωτερικα με αυτο που κυκλοφορει στο internet σαν φημη ;

Όχι απλά το πιστεύω, είμαι σίγουρος ότι θα είναι το ίδιο με αυτό που κυκλοφορεί στο internet :-D

λογω της ιστοριας με το iphone η apple απαγορευει τους ανθρωπους του gizmodo να παρευρεθουν στο wwdc...

Το gizmodo είχε λάθος στην υπόθεση με το iPhone, αλλά νομίζω ότι ειναι λάθος και από πλευράς Apple να τους απαγορεύσει την είσοδο ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...