Προς το περιεχόμενο

Η WWDC10 ξεκινά στις 7 Ιουνίου

gs20309

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Που να πάμε ρε συ , με 1500€ είσοδο (χωρίς ποτό!) και κανά 700€ τα μεταφορικά... Δεν λέει

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Επισκέπτης
Δημοσ.
με 1500€ είσοδο (χωρίς ποτό!)

Είναι πραγματικά τόσο η είσοδος;!

Δημοσ.

Ε εντάξει δεν πάει όποιος κι όποιος σε αυτά τα Press Conferences. Αλλιώς θα χρειαζόντουσαν ολόκληρο γήπεδο.

Δημοσ.

πάντως αν δεν παρουσιαστεί νέο iphone ή κάποιο άλλο hardware στο Worldwide Developers Conference μην αρχίζουμε πάλι να φωνάζουμε μα εγώ κράταγα τα λεφτά μου για να αγοράσω το Χ τον Ιούνη.

A rumor might be just a rumor...

Δημοσ.
Ε εντάξει δεν πάει όποιος κι όποιος σε αυτά τα Press Conferences. Αλλιώς θα χρειαζόντουσαν ολόκληρο γήπεδο.

Δεν είναι απλό press conference. Είναι συνέδριο για developers, με παρουσιάσεις και σεμινάρια σχετικά με τη δημιουργία εφαρμογών για iphone & mac.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι press conference, ουσιαστικά πρόκειται για ένα τετραήμερο συνέδριο που απευθύνεται κυρίως σε όσους αναπτύσσουν software ή hardware για τους διάφορους υπολογιστές και τις συσκευές της Apple - όχι στους καταναλωτές. Εξ ου και το όνομα, World Wide Developers Conference (όπως σημειώνει κι ο Loser).

Απλώς χρησιμοποιείται από την Apple και τον Steve Jobs για αναγγελίες νέων προϊόντων. Στο παρελθόν, στην κεντρική ομιλία του Steve Jobs στο WWDC ανακοινώθηκαν, μεταξύ άλλων, η μετάβαση σε επεξεργαστές Intel, το iPhone 3G και το iPhone 3GS, το τέλος του MacOS 9 (και η επικράτηση του MacOS X). Το WWDC περιλαμβάνει και πάνω από 100 τεχνικές ημερίδες και εργαστήρια.

Η δε τιμή δεν είναι απαγορευτική (μιλάμε για περίπου 1.200 ευρώ), οι εταιρείες και αρκετοί developers μπορούν να τα δώσουν αυτά τα λεφτά.

πάντως αν δεν παρουσιαστεί νέο iphone ή κάποιο άλλο hardware στο Worldwide Developers Conference μην αρχίζουμε πάλι να φωνάζουμε μα εγώ κράταγα τα λεφτά μου για να αγοράσω το Χ τον Ιούνη.

Γι'αυτό και διορθώθηκε ο τίτλος του παρόντος thread. Ας μην γράφουμε πράγματα των οποίων την ακρίβεια δεν μπορούμε να γνωρίζουμε... ;)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγει τίποτα γιατί ουσιαστικά ο λόγος που γίνεται το WWDC είναι για να γίνει η παρουσίαση των καινούργιο "πραγμάτων" ...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αναμενονται καινουρια mac pro, macbook air, apple cinema display 27", iphone

ακομα και τα imac εχουνε 217/221 αλλα πιστευω οτι ειναι λιγο νωρις ακομα

για τελη σεπτεμβρη το βλεπω...

Δημοσ.

Συμφωνώ με τις εκτιμίσεις σου κι εγώ.

Σε iMac περιμένω όμως κανένα speed bump, ή αλλαγή στις κάρτες γραφικών τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...