frostman Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Καλησπερα, επειδη οι γνωσεις μου σαυτον τον τομεα ειναι πολυ περιορισμενες θα ηθελα την βοηθεια σας. Θα ηθελα να μαθω τι ακριβως ειναι το NanoStation... ειναι κατι σαν acces point? Δηλαδη το συνδεω με ενα utp πανω σε ενα router και μου μοιραζει ασυρματα?
takos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ναι είναι εσωτερικού η εξωτερικού χώρου access point η client. Περιέγραψε αυτό που θες να κάνεις, για να σου προτείνουμε κάποια πιθανή λύση. Έχω στην κατοχή μου ένα nanostation 2 loco & nanostation M5. Μπορείς να το έχεις μέχρι 30 μετρά μακριά από τον ρουτερ, ρεύμα παίρνει μέσα από το utp καλώδιο.Power Over Ethernet που περιλαμβάνει η συσκευασία εκτός και αν πάρεις το Bullet.
ArisG88 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Πες μας ως τι ακριβώς θες να το χρησιμοποιήσεις και θα σε βοηθήσουμε
frostman Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Θελω να κανω κατι πολυ απλο ουσιαστικα. Σε ενα ξενοδοχειο εχω στην reception ενα wireless router Zyxel που μοιραζει internet, καποια ομως μακρινα δωματια δεν πιανουν καλα ή δεν πιανουν καθολου. Μπορω να βαλω ενα Nanostation στην "μεση της διαδρομης" και να δουλευει σαν repeater? Αλλα με ενδιαφερει να μπορει να παρει ασυρματα το σημα απο το Zyxel...
takos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Το το Νanostation δεν επαρκεί δεν εχει repeater mode, εχει station & access point mode. Σου προτείνω τα παρακάτω διαλέγεις και παίρνεις. Wistron CA8-PRO WLAN 802.11 a/b/g TP-Link TL-WA5110G 54Mbps High Power Wireless Access Point LEVEL ONE WAP-6002 150MBPS N WIRELESS ACCESS POINT Αφού τα προγραμματίσεις να είναι repeater, τα βάζεις μόνο στο ρεύμα και κάνουν το repeating. Να ευχιθεις να μην έχουν καμιά ασυμβατότητα πράγμα σύνηθες για διαφορετικών κατασκευαστών συνδέσεις τo Tp-link έχει universal repeater mode το winstron δεν ξέρω. Τα wireless router Zyxel έχουν πολύ αδύναμο σήμα, με 1-2 τοίχους δεν πιάνει καθόλου.
frostman Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Το το Νanostation δεν επαρκεί δεν εχει repeater mode, εχει station & access point mode. Σου προτείνω τα παρακάτω διαλέγεις και παίρνεις.Wistron CA8-PRO WLAN 802.11 a/b/g TP-Link TL-WA5110G 54Mbps High Power Wireless Access Point LEVEL ONE WAP-6002 150MBPS N WIRELESS ACCESS POINT Αφού τα προγραμματίσεις να είναι repeater, τα βάζεις μόνο στο ρεύμα και κάνουν το repeating. Να ευχιθεις να μην έχουν καμιά ασυμβατότητα πράγμα σύνηθες για διαφορετικών κατασκευαστών συνδέσεις τo Tp-link έχει universal repeater mode το winstron δεν ξέρω. Τα wireless router Zyxel έχουν πολύ αδύναμο σήμα, με 1-2 τοίχους δεν πιάνει καθόλου. Αυτα που μου ειπες ξερεις αν μπορουν να παιρνουν το σημα ασυρματα? Δηλαδη να μην πρεπει να το συνδεσω με utp με το router μου.
takos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Αυτα που μου ειπες ξερεις αν μπορουν να παιρνουν το σημα ασυρματα? Δηλαδη να μην πρεπει να το συνδεσω με utp με το router μου. Ναι αυτά που σου προτινα είναι και repeater δεν χρειαζεσε προσθετο καλωδιο σε αυτη την λειτουργεια παρα μονο το καλώδιο τροφοδοσίας εφόσον τα προγραμματίσεις σωστά πρώτα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν access point και να κλείσεις το ασύρματο του adsl-router που είναι κατώτερο από της προτάσεις μου.....(έτσι πιστεύω)
astrea966 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 παρε edimax να εισαι σιγουρος.αποδεδειγμενα παιζουν σωστα.τα εχω δοκιμασει σε πανω απο 10 διαφορετικα ρουτερ και δεν παρουσιαζουν το παραμικρο προβλημα σαν universal repeater.συνδεονται με την πρωτη.ριξε μια ματια εδω και διαλεξε. εγω 3 χρονια τωρα εχω το 7209apg.στους αλλους εχω βαλει το 7206apg που πιστευω οτι θα σε καλυψει εκτος αν θες να πας σε Ν οποτε διαλεξε ενα.βεβαια τα Ν δεν τα εχω δουλεψει και δεν ξερω αλλα λογικα θα κανουν.μην σε παρω στο λαιμο μου ομως απ`οτι ειδα τα εχει και το e-shop.οποτε διαλεξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.