tkvkp Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Καλημερα σε ολους και καλο μηνα. Εχω αυτη την μητρικη και φοραω τον amd64 x2 6000+. Μπορω στον μελλον και οταν πεσει και αλλο η τιμη,να βαλω τον AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ?Με μπερδευει λιγο η λιστα με τις συμβατοτητες με επεξεργαστες.
tkvkp Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ναι κανονικότατα μπαίνει ο 965. Θελει ομως υpdate το BIOS σε εκδοση 10a εαν δεν ειναι? υγ Που βλεπω την εκδοση και ειναι ευκολη η διαδικασια του update?
d3m0n Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Λογικά θέλει bios update. Αλλά είναι εύκολο αν το κάνεις μέσω Windows με το live update ultity της Gigabyte.
tkvkp Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Απο περισσια εξυπναδα,εκανα update απο F4 σε F10a με το @BIOS απο το site της gigabyte.Ευτυχως κρατησα backup του F4.Πλεον,σταματαει το boot στο verifying DMI pool data ενω εγραψε success!Τι κανουμε τωρα;
Nikos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 βγ'αλε την μπαταρία από την Μβ και ασε το λίγο. Πολλές φορές μετά από bios update θέλιε και σβήσιμο των επιλογών.
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 βγ'αλε την μπαταρία από την Μβ και ασε το λίγο. Πολλές φορές μετά από bios update θέλιε και σβήσιμο των επιλογών. ναι αφου postarei ομως....Κανε το cmos reset αλλα λογικα κατι αλλο παιζει.
tkvkp Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Φιλοι μου με αφαιρεση της μπαταριας δεν καταφεραμε κατι.(δεν ειναι λιγο περιεργο που κρατησε ημερομηνια και ωρα μετα το βγαλσιμο της μπαταριας?)Αλλαξα παλι σε enable τις επιλογες usb mouse & usb keyboard και μετα το verifying... εβγαλε μηνυμα AMD data change...Update new data to DMI! Update success και σταματαει εκει. Το cmos παρεμπιπτοντως δεν βρηκα πως να του κανω reset.
benign Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Πρεπει οταν κανεις bios update να κανεις ενα,ενα τα updates. Τωρα ,μπες στο bios επελεξε restore fail safe default η κατι το παρομοιο.Κανε reboot μηπως φτιαξει το θεμα. Αν οχι,τοτε επανεφερε το αρχικο bios.
tkvkp Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Πρεπει οταν κανεις bios update να κανεις ενα,ενα τα updates. Τωρα ,μπες στο bios επελεξε restore fail safe default η κατι το παρομοιο.Κανε reboot μηπως φτιαξει το θεμα. Αν οχι,τοτε επανεφερε το αρχικο bios. To αρχικο BIOS ειναι στον C.Με το Load fail safe.... δεν εγινε κατι,απλα εβγαλε παλι το Update success και μενει εκει με τον κερσορα να αναβοσβηνει.
benign Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ωραια.Οταν μπεις στο bios μπορεις να επαναφερεις το παλιο bios.Οντας μεσα στο bios πατας F8 νομιζω και βρισκεις το παλιο.Εχει ενα μηχανισμο μεσα στο bios,σαν προγραμμα που το βρισκει στον σκληρο σου και το επαναφερει. ---------- Προσθήκη στις 20:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:28 ---------- F8/enter q flash/yes/update from disk. Αυτη νομιζω ειναι η διαδικασια.
tkvkp Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ωραια.Οταν μπεις στο bios μπορεις να επαναφερεις το παλιο bios.Οντας μεσα στο bios πατας F8 νομιζω και βρισκεις το παλιο.Εχει ενα μηχανισμο μεσα στο bios,σαν προγραμμα που το βρισκει στον σκληρο σου και το επαναφερει. ---------- Προσθήκη στις 20:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:28 ---------- F8/enter q flash/yes/update from disk. Αυτη νομιζω ειναι η διαδικασια. Αυτη ειναι η διαδικασια μονο που μου εχει να επιλεξω drive και συγκεκριμενα μονο floppy... Δοκιμασα και bootαρει απο cd.μηπως αυτο σας δινει καμια ιδεα?
benign Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Απο οτι ξερω,floppy και usb flasaki σιγουρα!No problem.Εχεις ετσι?Usb? Εγω εχω ενα Kingston data traveller.
stm00192 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Φιλοι μου με αφαιρεση της μπαταριας δεν καταφεραμε κατι.(δεν ειναι λιγο περιεργο που κρατησε ημερομηνια και ωρα μετα το βγαλσιμο της μπαταριας?) Το cmos παρεμπιπτοντως δεν βρηκα πως να του κανω reset. Αυτο το ειδε κανεις?? προφανως οταν εβγαλες την μπαταρια δεν εβγαλες τον υπολογιστή από το ρεύμα ... βγαλε λοιπον τον υπολογιστή από το ρεύμα βγάλε και την μπαταρια για κανένα 2 λεπτο 3 λεπτο ... και ελα πες μας τι έγινε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.