Προς το περιεχόμενο

Eρώτηση για Itunes

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω καινούργιο λάπτοπ, αλλά δεν θέλω να χάσω τα apps και όλα τα υπόλοιπα από το itunes. Αμα από το καινουργιο κατεβάσω το itunes και συνδεθώ με το account μου θα εμφανιστούν τα apps? Τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Θα βρεις το φάκελο που περιέχει όλα τα συμπράγκαλα του itunes (apps, music, movies κλπ) θα τον αντιγράψεις και στο νέο σου λάπτοπ μόλις εγκαταστήσεις το itunes κάνεις τα εξής: 1) τρέχεις το itunes αποδέχεσαι ότι δε θα το χρησιμοποιήσεις για κατασκευή πυρηνικών και το κλείνεις. Τη 2η φορά το τρέχεις έχοντας πατημένο το shift, σου βγάζει ένα παραθύρι που ρωτάει αν θέλεις να κάνεις import κάποια library, πατάς ναι και βρίσκεις το αρχείο itunes library.xml το επιλέγεις και ανοίγει το itunes όπως ήταν και στο προηγούμενο pc. Σε αυτό το σημείο δε φαίνονται τα apps σου, για να εμφανιστούν όλα συνδέεσαι στο itunes store και κατεβάζεις ένα οποιοδήποτε free app και voila. Αν παροπλίσεις το παλιό λαπτοπ μη ξεχάσεις να το κάνεις deauthorize.

Η λύση αυτή δουλεύει σε windows δοκιμασμένα. Φαντάζομαι ότι και στο mac os η διαδικασία θα είναι παραπλήσια.

Δημοσ.
Θα βρεις το φάκελο που περιέχει όλα τα συμπράγκαλα του itunes (apps, music, movies κλπ) θα τον αντιγράψεις και στο νέο σου λάπτοπ μόλις εγκαταστήσεις το itunes κάνεις τα εξής: 1) τρέχεις το itunes αποδέχεσαι ότι δε θα το χρησιμοποιήσεις για κατασκευή πυρηνικών και το κλείνεις. Τη 2η φορά το τρέχεις έχοντας πατημένο το shift, σου βγάζει ένα παραθύρι που ρωτάει αν θέλεις να κάνεις import κάποια library, πατάς ναι και βρίσκεις το αρχείο itunes library.xml το επιλέγεις και ανοίγει το itunes όπως ήταν και στο προηγούμενο pc. Σε αυτό το σημείο δε φαίνονται τα apps σου, για να εμφανιστούν όλα συνδέεσαι στο itunes store και κατεβάζεις ένα οποιοδήποτε free app και voila. Αν παροπλίσεις το παλιό λαπτοπ μη ξεχάσεις να το κάνεις deauthorize.

Η λύση αυτή δουλεύει σε windows δοκιμασμένα. Φαντάζομαι ότι και στο mac os η διαδικασία θα είναι παραπλήσια.

Thanks man. Δηλαδή άμα κατεβάσω μετά από αυτό οποιαδήποτε free app εμφανίζονται αυτόματα όλες οι άλλες? Που να αντιγράψω τον φάκελο του itunes?

Δημοσ.

νομιζω στο mac os x υπαρχει επιλογη που λεγεται migrate library, οποτε και μεταφερεις ολη σου τη βιλβιοθηκη και τις ρυθμισεις κατευθειαν. τωρα κανει update το library του itunes και δε μπορω να το δω. αν το βρω θα σου πω που ειναι.λογικα στο file>library

Δημοσ.

Καλημέρα.

Πρίν απο λίγες μέρες έκανα φορματ στον υπολογιστή μου και δυστυχώς φαινεται οτι δεν κράτησα back up τον φάκελο του itunes. Πώς θα γίνει τώρα να περάσω τα δεδομένα του τηλ στο καινούργιο itunes χωρίς να χάσω επαφές, appication κτλ.

Ευχαριστώ!!!!!

Δημοσ.

Τις εφαρμογές μπορείς να τις ξανακατεβάσεις δωρεάν από το App Store.

Για τις επαφές, μια λύση είναι να φτιάξεις ένα λογαριασμό στο Mobile Me (για τους πρώτους 1 ή 2 μήνες είναι δωρεάν).

Έτσι θα μπορέσεις να κάνεις sync τις επαφές σου στο Mobile Me. Μετά, μπορείς να τις κάνεις sync από το Mobile Me στον υπολογιστή σου (στο Microsoft Outlook ή στο Windows Mail).

Για τα SMS και τα υπόλοιπα δεδομένα δεν ξέρω πως μπορείς να κάνεις backup. Για τα τραγούδια νομίζω πως υπάρχουν κάποιες εφαρμογές για να τα κάνεις copy από το iPhone στον υπολογιστή αλλά δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Αν είναι jailbroken το τηλέφωνό σου και έχεις windows κατέβασε το iphone backup utility, επαφές, sms, notes κλπ μέχρι και cydia repos σώζει.

Δημοσ.
Θτρέχεις το itunes αποδέχεσαι ότι δε θα το χρησιμοποιήσεις για κατασκευή πυρηνικών και το κλείνεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στην λυση πο προταθηκε παραπανω για το import library,

θα ειναι σωσμενα και τα ratings, play count, κλπ κλπ;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...