Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με browsers, δεν λειτουργεί κανένας!

Bolek_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Όποιος έχει συναντήσει το ίδιο πρόβλημα ας με βοηθήσει και μένα γιατί αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει. Έχω default browser τον google chrome. Δεν έχω πρόσβαση σε Mozilla Firefox, Internet Explorer και Opera. Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Ειλικρινα δεν καταλαβα τι εννοεις. Μπορεις να σερφαρεις μονο με τον chrome ενω με τους αλλους οχι?? Τι σου εμφανιζει σαν ενδειξη λαθους?

Δημοσ.

Περίγραψε καλύτερα το πρόβλημά σου. Όταν λες πως δεν έχεις πρόσβαση σε κανέναν, τι εννοείς; Ο chrome δεν σου δουλεύει; Δεν έχεις ίντερνετ;

Δημοσ.

Με όλους τους browsers εκτός του chrome δεν έχω πρόσβαση σε καμία σελίδα. Στον Firefox εμφανίζεται μια λευκή σελίδα που δε γράφει τίποτα, ενώ στον ΙΕ γράφει το γνωστό μήνυμα, "Ο Internet Explorer δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα".

Κοίταξα τις ρυθμίσεις του DNS αλλά είναι οι σωστές.

Δημοσ.

Πατα μια τυχαια διευθυνση ... Μη περιμενεις να σε βαλει στην αρχικη απο μονο του ..

Δημοσ.
Με όλους τους browsers εκτός του chrome δεν έχω πρόσβαση σε καμία σελίδα. Στον Firefox εμφανίζεται μια λευκή σελίδα που δε γράφει τίποτα, ενώ στον ΙΕ γράφει το γνωστό μήνυμα, "Ο Internet Explorer δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα".

Κοίταξα τις ρυθμίσεις του DNS αλλά είναι οι σωστές.

Τσέκαρε αν έχεις περάσει τίποτα ρυθμίσεις για proxy

Δημοσ.

Μόλις είδα ότι αφού έκλεισα το Kaspersky όλα έγιναν ΟΚ. Οπότε μια ρύθμιση στο πρόγραμμα θα είναι που κάνει όλο το νταβαντούρι.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...