Προς το περιεχόμενο

hdmi ή dvi?

lazaros93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός έχω την εντύπωση ότι από ποιότητα εικόνας και τα δυο είναι τα ίδια. Απλά το HDMI μπορεί να μεταφέρει και ήχο ενώ το DVI μόνο εικόνα. Ελπίζω να βοήθησα και αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Δημοσ.

Αν προκειται να κανεις αγορα καινουργιου καλωδιου τοτε προτιμησε το hdmi.Εαν ηδη εχεις dvi κατσε μ αυτο, μια χαρα ειναι δεν θα δεις διαφορα.

Δημοσ.

να ρωτησω και γω κατι πανω σε αυτο..οταν χρησιμοποιει καποιος adaptor απο dvi -> hdmi ποια ειναι η καλυτερη λυση

για να στειλει τον ηχο στην τηλεοραση και ποια για το home cinema ?

Δημοσ.

Οταν βαζεις DVI απλα περνας μονο εικονα.. Ο ηχος περναει μονο απο HDMI χωρις ανταπτορες...

Δημοσ.
να ρωτησω και γω κατι πανω σε αυτο..οταν χρησιμοποιει καποιος adaptor απο dvi -> hdmi ποια ειναι η καλυτερη λυση

για να στειλει τον ηχο στην τηλεοραση και ποια για το home cinema ?

Ε δεν εχεις και πολλες.Μεταφορα ηχου με rca καλωδια (κοκκινο,λευκο).Αλλα δεν πολυκαταλαβαινω τι εννοεις.Εφοσον θα χρησημοποιεις το home cinema θες να ακους απο την τηλεοραση?

Δημοσ.
Οταν βαζεις DVI απλα περνας μονο εικονα.. Ο ηχος περναει μονο απο HDMI χωρις ανταπτορες...

Και υπό προϋποθέσεις, πολλές κάρτες χρειάζονται εσωτερική spdif σύνδεση.

22258d1242548983-sound-transfer-pc-tv-spdif2.jpg

Δημοσ.

Αν ο lazaros93 μιλάει για την σύνθεση που φαίνεται στο post του τότε αυτό που είπε ο liopyr χρειάζεται οπωσδήποτε,δεν υπάρχει πρόβλημα όμως γιατί η μητρική έχει spdif σύνδεση.

Εκτός αν κάποια υλοποίηση της gtx 260 είχε native hdmi,αλλά δεν νομίζω....

Δημοσ.

καπου ειχα δει οτι καποιες υλοποιησεις τις msi εχουν πειραγμενη dvi για να στελνει μεσω δικου της adaptor dvi-hdmi και μονο , τον ηχο στην tv..για αυτο λεω μηπως αυτο εχει γινει στανταρ πλεον σε ολες τις εταιριες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...