Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 χθες αφού τέλειωνε το test έβλεπα ότι συνέχιζε να τραβάει full bandwidth μέχρι που πέταγε error και έκλεινε το πρόγραμμα, σήμερα δεν το κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ώπα, αυτό είναι σοβαρό bug. Θα προσπαθήσω να το εντοπίσω και να το διορθώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 σήμερα δεν το κάνει και τώρα το ξανακάνει... Edit: από ότι βλέπω στον task manager το memory usage του tool αυξάνεται per second, έχει φτάσει τα 450mb αυτή την στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Χμμμ...Όλα αυτά ενώ έχει μόλις ολοκληρωθεί ένα test run και αφήνεις το πρόγραμμα ανοικτό χωρίς να αλληλεπιδράς μαζί του... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Confirmed, και σε εμένα ανεβαίνει συνεχώς το memory usage όσο το αφήνω ανοιχτό και αφού έχει τελειώσει το test. error δεν έχω δει ακόμα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Χμμμ...Όλα αυτά ενώ έχει μόλις ολοκληρωθεί ένα test run και αφήνεις το πρόγραμμα ανοικτό χωρίς να αλληλεπιδράς μαζί του... ; yeap όπως τα λες... error δεν έχω δει ακόμα πάντως. την μια φορά που είχα δει error το είχα αφήσει αρκετή ώρα ανοιχτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ΟΚ, ευρέθη και διορθώθηκε παίδες. Ήταν ένα πρόβλημα στον κώδικα που απελευθερώνει τα resources (threads και data) που συνδέονται με τα παράλληλα downloads τα οποία εκτελούνται κατά το download speed test. Πρακτικά, λόγω μίας λεπτομέρειας στο Qt framework που δεν πρόσεξα, δε γινόταν καν απελευθέρωση των resources με αποτέλεσμα, εκτός από το τραγικό memory leak, να συνεχίζουν αδέσποτα downloads στο background. Απ' ο,τι είδα, το memory leak διορθώθηκε άμεσα, και τα downloads θα πρέπει να σταματάνε τώρα. Αν παρ' όλα αυτά δείτε στο επόμενο revision πάλι ανεξήγητο network usage, ενημερώστε με να το ψάξω πιο διεξοδικά αν χρειάζεται. Τώρα, λέω να φτιάξω και κατιτίς ακόμη από τα υπόλοιπα που έχω στην TODO list, για να μην βγάλω νέο revision που η μόνη αλλαγή/βελτίωση θα είναι αυτή. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το bug reporting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ΟΚ, ευρέθη και διορθώθηκε παίδες, ευχαριστώ πάρα πολύ για το bug reporting. Αλλά λέω να φτιάξω και κάτι τις ακόμη από τα υπόλοιπα που έχω στην TODO list, για να μην βγάλω νέο revision που η μόνη αλλαγή/βελτίωση θα είναι αυτή... Ρε "μοναχοφάη"... :p:p Πες μας τι έφταιγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 > revision 10 - 20100524: | * Fixed a nasty bug causing massive memory leak and network | usage after the completion of a download speed test | * Build instructions included in the README | * Split old console in two: "Log messages" and "Test results" | * Checkbox to enable/disable download speed test | https://sourceforge.net/projects/qspeedtest/files/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 κατεβάζουμε το R10 και πάλι τα DLLs που βρίσκονται στο ένα από τα δύο compressed files έτσι? από ότι βλέπω πάλι έχει memory leak και network usage αφού κάνει complete το test Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Όντως, τα νεύρα μου. Χθες που το τσέκαρα όμως, ήταν εντάξει. Μήπως έχω αρχίσει να τα χάνω... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 την πρωτη φορα που το εκανα μετα την "αναβαθμιση" σε r10 δεν ειχε ουτε leak ουτε usage. τη δευτερη φορα το εκανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Για δοκιμάστε μετά από reboot. Όταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω σε Linux. ---------- Προσθήκη στις 21:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:58 ---------- Σε Linux μοιάζει να λειτουργεί μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Σε Linux μοιάζει να λειτουργεί μια χαρά. Κι εγώ αυτό βλέπω εδώ σε Ubuntu x86_64 με τη βοήθεια του System Monitor του GNOME, τόσο για το memory usage της διεργασίας όσο και για την κίνηση στον network adapter. Ενώ σε Windows υπάρχει όντως πρόβλημα. Αν είναι upstream πρόβλημα του Qt με την κλάση QNetworkAccessManager, την πουλέψαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Me 3, σε arch x64 δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Επίσης δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή θα βοηθήσει κάπου, αλλά τρέχω το πρόγραμμα με την top ανοιχτή και μου εμφανίζει 4-5 διαφορετικά processess του qspeedtest. Μετά από 10'' περίπου από την ολοκλήρωση, μένει μία διεργασία μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.