Προς το περιεχόμενο

Νεα σύνθεση δεν δείχνει εικόνα..

varemarious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ήταν doa o επεεργαστής το πιο πιθανό είναι να μην άνοιγε καν το σύστημα. Ασε που η πιθανότητα χαλασμένου επεξεργαστή είναι μια στο εκατομμύριο.

Ας δοκιμάσει άλλη κάρτα γραφικών (παρόλο που δεν ακούγονται beeps.)αρχικά και κάποιο τροφοδοτικό έπειτα. Αλλιώς πάμε σε περίπτωση χαλασμένης μητρικής.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν τα αποτελέσματα είναι τα ίδια..

έβγαλα τη μητρική απο το κουτί μήπως και βραχυκυκλώνει πουθενά ,την έβαλα στο χειρουργικό γραφείο .. σύνδεσα τα απαραίτητα απο το τραφοδοτικό έβαλα άλλη κάρτα γραφικών .. η οποία δουλεύει απροβλημάτιστα..

αλλά τα ίδια ούτε beep , ούτε εικόνα..

Το τροφοδοτικό το σύνδεσα σε psu tester και τα ρεύματα είναι σωστά δεν είδα κάποιο πρόβλημα.

καμιά άλλη ιδέα ;

Δημοσ.

Κάτι που παρατήρησα τώρα είναι ότι μόλις ανάβω την μητρική το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών κάνει ας πούμε 5 ολόκληρους κύκλους μετά κάνει ένα κόμπιασμα σαν να κόβεται η τροφοδοσία και μετά από 1 δευτερόλεπτο ξαναπαίρνει μπρος και πάλι 5 κύκλοι και πάλι κόμπιασμα ... κ.ο.κ.

δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό αλλά δε μου φαίνεται φυσιολογικό.

Δημοσ.

εννοείς να κάνω clear CMOS .. να γεφυρώσω τα pin .. το λέω μήπως εννοείς κάποιον άλλο τρόπο τον οποίο δεν κατέχω ...

Δημοσ.

Varemarious αυτο το τελευταιο που λες μπορει να σημαινει οτι το τροφοδοτικο ειναι ανεπαρκες για το hardware σου.Οποτε αν εχει η μητρικη σου on board vga ,βγαλε την καρτα γραφικων και συνδεσε το καλωδιο της οθονης στην on board εξοδο της μητρικης.

Αν και αυτο δεν πιασει,βγαλε τις μνημες και αλλαξε τους θεση στα dimms της μητρικης.Συγκεκριμενα βαλτες στα 2 κατω dimms που ειναι προς τα drives,οχι προς το cpu.

Δημοσ.
Varemarious αυτο το τελευταιο που λες μπορει να σημαινει οτι το τροφοδοτικο ειναι ανεπαρκες για το hardware σου.Οποτε αν εχει η μητρικη σου on board vga ,βγαλε την καρτα γραφικων και συνδεσε το καλωδιο της οθονης εκει.

Αν και αυτο δεν πιασει,βγαλε τις μνημες και αλλαξε τους θεση στα dimms της μητρικης.Συγκεκριμενα βαλτες στα 2 κατω dimms που ειναι προς τα drives,οχι προς το cpu.

1) κοίτα η κάρτα είναι η sapphire 5770 νομίζω πως παίζει με 500W και η κάρτα που έβαλα επάνω για να τσεκάρω αν παίζει να έχει πρόβλημα η 5770 ήταν η 4850 στην οποία δε μου το έκανε αυτό αλλά και πάλι δε μου έπαιξε ..

όσο για τις μνήμες έχω δοκιμάσει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς

Δημοσ.

Παντως μιας και σε ταλαιπωρει δοκιμασε με την onboard μηπως γινει κατι.Μια προσπαθεια παραπανω δεν θα βλαψει.

Δημοσ.

δεν έχει onboard...

liopyr clear cmos έκανα ... τα αποτελέσματα το ίδιο..

έβγαλα και την μπαταρία μήπως και αλλά τίποτε.

Δημοσ.

Ενταξει.Απο αυτα που ξερω και αυτα που ειπες μαλλον ειναι η μητρικη.Τουλαχιστον αφου πηρες ολα τα parts απο το ιδιο καταστημα ,θα εχεις καλυτερο service.Σορρυ που δεν μπορεσα να βοηθησω περισσοτερο.Καλη τυχη.

Δημοσ.

Ε, δε νομίζω πως άφησες και τίποτα πλέον, ξαναστήστο, πήγαινέ το πακέτο πίσω, και άσε αυτούς να βγάλουν άκρη.

:P

(δώσ'τους ένα hint πως μάλλον είναι μητρική).

Δημοσ.

βασικά λέω απλά να τους πάω τη μητρική και να τους πώ δώστε μου άλλη...

σιγά μη τους το στήσω και τους το δώσω να μου το τεστάρουν ..

δεν τους έχω εμπιστοσύνη :P

p.s.Δεν το πήρα έτοιμο στημένο για αυτό λέω και να τους πάω μόνο τη μητρική.

αν δεν τους βάλω τα sata τα καλωδιάκια λέτε να μην την πάρουν πίσω ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...