darkscreamer Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Καλημερα, να ρωτησω κατι. Εχω συνδεση ΟΤΕ 8αρα και δν εχω καποια χρονικη δεσμευση, δηλαδη μπορω να την κόψω. Με τα ίδια χρηματα μπορω να αγορασω 24αρα.. Βεβαια 'καποτε' θα γινει αναβαθμιση.. Λαρισα μένω, ποτε θα γίνει.. Βασικα στο τηλεφωνο που μιλησα τυχαια προχθες μου ειπαν οτι εχω 24αρα ενω το modem κλειδωνει στα 8.. Αν κανω καινουρια 24αρα θα υπαρξει καθυστερηση και θα μεινω χωρις internet?
Paladinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Αφού σου είπαν ότι ήδη έχεις 24αρα γιατί να βάλεις καινούρια 24αρα? Τι modem έχεις? Υποστηρίζει 24mbit?
darkscreamer Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 έχω το philips p έδινε παλιά η conn-x με wifi. από ότι θυμάμαι είναι μοντέλο cga.. κάτι αλλα δεν μπορώ να το δω τώρα κάπου.. υπάρχει περίπτωση να μην δέχεται 24?? εμενα τώρα μου λέει ότι χρονίζει στα 8183/383...
athens10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Άρα... σου είπαν γενικά οτι έχεις 24αρα (λόγω αναβαθμίσεων) χωρίς να κοιτάξουν συγκεκριμένα περιοχή κλπ;
iam_haquim Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Πρώτα αλλάζουν την εικονική ταχύτητα της γραμμής και μετά την πραγματική (μη ρωτάτε το γιατί, απλά έτσι κάνουν). Η ανακοίνωση του ΟΤΕ στα τεχνικά τμήματα λέει ότι μέχρι τέλος του μήνα όλες οι γραμμές θα έχουν αναβαθμισθεί. Εικονικά ή μη δεν γνωρίζω. Επιπλέον, αν ο συνδρομητής βρίσκετε σε κάποια χ(μεγάλη) απόσταση από το κέντρο θα συγχρονίζει στα 12Μ αντί για 24Μ. Τώρα αν βλέπετε στο interface του modem σας ότι max φτάνετε αρκετά παραπάνω, καλέστε στο 1242 να σας κάνουν ανεβάσουν τη γραμμή. Αυτό το κάνουν για τη σταθερότητα του adsl.
Paladinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ψάξε το manual του modem σου, ή βρες το στο internet και δες τι ταχύτητες υποστηρίζει. (Αν και λογικά θα υποστηρίζει 24 αλλά κοίτα το μια δε χάνεις τίποτα) Αν υποστηρίζει 24mbit το modem σου, ή δε σου έχουν αναβαθμίσει τη σύνδεση ακόμα, ή στην αναβαθμίσανε και δε πιάνεις παραπάνω ταχύτητα λόγω θορύβου. Ρίξε μια ματιά στη σελίδα του router σου στο STATUS για το Downstream και το Upsteam Line Attenuation και πες μας πόσο γράφει.
darkscreamer Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δν εχω τοσο μεγαλο θορυβο που να φταινει μονο μεχρι τα 8.. Upload exw 12 και down 17... Απλα οταν μιλησαμε στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι προχθες την αναβαθμισαν. Μπορει οντως να ειναι εικονικο οπως ειπε και ο φιλος πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.