Προς το περιεχόμενο

Δουλειά μέσω kariera.gr ή skywalker.gr;

anpetsalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι δυσκολα τα πραματα. Η εταιρια που δουλευα ειχε βάλει μαι αγγελια στο kariera για κατι απολυτα εξειδικευμένο και ειχαμε παρει 200 CV και ζητουσαμε πτυχιο μεταπτυχιακα και δεν ξερω γω τι . ΑΝ εφτασαν σε εμας 200 για κατι τοσο εξειδικευμένο σε μια τυπική δουλεια που τεριάζει σε πολυ κόσμο (px πωλήτής) θα σκανε 500+.. και μιλαω για θεσσαλονίκη, Αθηνα δεν φαντάζομαι ποσα θα ειναι.. θα θελουν ξεχωριστο σκληρό μονο για τα Cv

Είναι απολυτα λογικο πολλοι να μην περνουν καν confirmation email η τηλεφωνο απο την εταρια οτι παρέλαβε το CV.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

Απολύθηκα από φαντάρος την προηγ. βδομάδα και βρήκα την εταιρεία που δουλεύω τώρα από το skywalker. Μετά από 2 συνεντεύξεις πήρα τη δουλειά.

Δημοσ.

Καλά ρε, τι μου ορμήξατε όλοι.

Δεν ήθελα να πώ πήγαινε απ'έξω με την ντουντούκα και απαίτησε δουλειά. Εννοώ, μετά απο καμιά βδομάδα που θα στείλεις το βιογραφικό, ξαναστείλε ένα email για να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι 'παρε τηλέφωνο. Και ναί, αναλόγως τη δουλειά, δεν είναι κακό να τους επισκεφθείς. Παίρνεις και μια ιδέα για το κλίμα. Αν μετά συνεχίσουν να σε αγνοούν, κοιτάς αλλού.

Μην παρεξηγείτε πληζ.

Δημοσ.

Εγώ βασικά συμφωνώ με τον subdee. Αν σε ενδιαφέρει η δουλειά, πρέπει να δείξεις το κάτι παραπάνω. Ότι και να είναι αυτό. Το ίδιο συμβαίνει με όλα.

Δημοσ.
τι λες τωρα... τσακ μπαμ. μαλλον το βιογραφικο σου ειναι βαρυ!

Eντάξει τα παραλες. Απλό πτυχίο πληροφορικής ΤΕΙ έχω+MSc και από προυπηρεσία όχι κάτι τρελό. Μάλλον θα ήμουν τυχερός..

Δημοσ.

@anpetsalis μην ανησυχείς, είναι σοβαρά sites και τα δύο. Και εγώ όποτε χρειάστηκε να ψάξω για δουλειά, απο τις αγγελίες τους τη βρήκα. Τα email σου φτάνουν κανονικά στις εταιρίες. Απο εκει και πέρα, έχει να κάνει και με τον όγκο των βιογραφικών που πρέπει να ξεσκαρτάρουν (οι εταιρίες) μέχρι να ξεκινήσουν τις συνεντεύξεις.

Και η τελευταία μου προσωπική εμπειρία: με πήραν τηλ. για interview 4 μήνες αφου έιχα στείλει το βιογραφικό και είχα ήδη βρει δουλειά. (και οι δυο αγγελίες απο το kariera, με αποστολή βιογραφικού την ίδια μέρα) Επίσης μια μέρα στο άσχετο με πηραν τηλέφωνο απο μια εταιρία που είχα στείλει βιογραφικό πριν 4 χρόνια! Είχε ανοίξει θέση κ πριν βάλουν αγγελία, κοίταξαν όσα cv είχαν κρατήσει...

Οπότε κουράγιο, καλή τύχη κ επιμονή. Αν είναι να έρθει το καλό, θα έρθει έστω κ ξεκάρφωτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...