anpetsalis Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 βασικα μια ερωτηση θελω να κανω.. υπαρχει κανενα ατομο απο εδω η που να γνωριζετε το οποιο να εχει βρει δουλεια μεσω του kariera η μεσω του skywalker???? ρωταω γιατι εδω και μηνες στελνω βιογραφικα.... και ειναι σαν να μην στελνω.. ουτε τηλεφωνο χτυπαει ουτε τιποτα. οκ κριση περναμε αλλα καθε μερα τα σηγκεκριμενα sites βγαζουνε καποιες θεσεις εργασιας. και οκ να με περνανε τηλεφωνο και να πηγαινα σε συνεντευξεις και να με κοβανε θα ελεγα , οκ ειμαι ασχετος δεν με χρειαζοντε!! αλλα εδω μιλαμε για νεκρα!!! ακρα του ταφου σιωπη!!!!!
zeniath Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 βασικα μια ερωτηση θελω να κανω.. υπαρχει κανενα ατομο απο εδω η που να γνωριζετε το οποιο να εχει βρει δουλεια μεσω του kariera η μεσω του skywalker????ρωταω γιατι εδω και μηνες στελνω βιογραφικα.... και ειναι σαν να μην στελνω.. ουτε τηλεφωνο χτυπαει ουτε τιποτα. οκ κριση περναμε αλλα καθε μερα τα σηγκεκριμενα sites βγαζουνε καποιες θεσεις εργασιας. και οκ να με περνανε τηλεφωνο και να πηγαινα σε συνεντευξεις και να με κοβανε θα ελεγα , οκ ειμαι ασχετος δεν με χρειαζοντε!! αλλα εδω μιλαμε για νεκρα!!! ακρα του ταφου σιωπη!!!!! μην με βρίσεις αλλά βρήκα δουλειά στην αδερφή μου πριν 2 βδομάδες μέσω του kariera.gr μέσα σε 3 μέρες. Δευτέρα έστειλα bio-Τρίτη την πήραν τηλέφωνο για να πάει Τετάρτη για Interview - Πέμπτη την πήραν την ότι την δέχονται και Παρασκευή ξεκίνησε. Όσο για την θέση; Τίποτα το τρομερό αλλά από το τίποτα... Ταυτοποίηση καρτοκινιτών (δοκιμαστικά δλδ) μέχρι τέλος Ιουλίου στον Γερμανό.
black_widow Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 μην με βρίσεις αλλά βρήκα δουλειά στην αδερφή μου πριν 2 βδομάδες μέσω του kariera.gr μέσα σε 3 μέρες. Δευτέρα έστειλα bio-Τρίτη την πήραν τηλέφωνο για να πάει Τετάρτη για Interview - Πέμπτη την πήραν την ότι την δέχονται και Παρασκευή ξεκίνησε. Όσο για την θέση; Τίποτα το τρομερό αλλά από το τίποτα... Ταυτοποίηση καρτοκινιτών (δοκιμαστικά δλδ) μέχρι τέλος Ιουλίου στον Γερμανό. Και εμένα με είχανε καλέσει για συνέντευξη για αυτή τη δουλειά αλλά δε πήγα γιατί σκέφτηκα ότι θα κάνουμε και καμία άλλη δουλειά παράλληλα π.χ. πώληση κινητών στα οποία είμαι άσχετη και δε πήγα. Όντως ψάχνανε άμεσα , μου το είχανε πει και από το τηλέφωνο γιατί η ταυτοποίηση είναι μέχρι τέλη Ιουλίου. Με έχουν πάρει και άλλες εταιρείες μέσω skywalker και kariera αλλά για προσωρινές θέσεις πάντα. Πριν 2 χρόνια περίπου που ξαναέψαχνα δουλειά έβρισκες και καλές θέσεις τότε που δεν υπήρχε ακόμα πρόβλημα και σαφώς είχες και παραπάνω τηλέφωνα για συνεντεύξεις. Από Νοέμβριο και μετά που ξαναάρχισα τη διαδικασία ελάχιστες κλήσεις είχα και για δουλειές προσωρινές τύπου τηλεφωνήτρια περισσότερο. Είναι μεγάλος ο όγκος των βιογραφικών, έχει βάλει η μητέρα μου αγγελία στο kariera που ψάχνει για ασφαλιστικούς συμβούλους για να στελεχώσει την ομάδα της. Πέρα του ότι είναι πολλά τα άτομα, συνήθως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να διαβαστούν όλα, στην προκειμένη περίπτωση τη διαχείριση των βιογραφικών και την οργάνωση των ραντεβού για συνέντευξη την κάνω εγώ ώστε να απαντήσουμε σε όλους τους υποψηφίους ( στην ίδια εταιρεία δουλεύουμε). Πέραν του ότι είναι πολλά τα βιογραφικά ακόμα δυσκολότερη γίνεται η δουλειά αυτή όταν π.χ. στέλνει κάποιος σε μία θέση που έχει να κάνει με πωλήσεις και η αγγελία το λέει ξεκάθαρα και έρχονται στη συνέντευξη και τελικά δεν ενδιαφέρονται για πωλήσεις αλλά έστειλαν βιογραφικά και ήρθαν στη συνέντευξη μήπως και υπάρχει κάποια θέση γραμματείας. Επίσης έρχονται πολλά βιογραφικά υποψηφίων που μένουν σε άλλες πόλεις ενώ η θέση είναι στην Αθήνα ενώ στην αγγελία φαίνεται ποιά είναι η περιοχή εργασίας. Επίσης όταν κάποιος έχει τελειώσει το Φυσικό ή το Χημικό ή κάποια άλλη σχολή τελείως άσχετη δε με ενδιαφέρει να μάθω με κάθε λεπτομέρεια για όλα τα μαθήματα που είχε η σχολή του, για όλες τις εργασίες που έχει κάνει αναλύοντας σε πολλές σελίδες. Να σημειώσω μία εμπειρία δική μου. Κάθε χρόνο έστελνα βιογραφικό σε μία εταιρεία για μία θέση γραμματειακής υποστήριξης που είχα τα προσόντα που ζήταγε η θέση, έστειλα πέρσι και πρόπερσι βιογραφικό για την ίδια θέση. Την εταιρεία την έχει ένας γνωστός του πατέρα μου, μου έλεγε ο πατέρας μου "να του πω ρε συ τίποτα", του έλεγα " όχι, έστειλα βιογραφικό , αν δε με καλέσουν για συνέντευξη, προφανώς δεν έχω τα τυπικά προσόντα και αν του πεις κάτι είναι σαν να ζητιανεύουμε για μία θέση". Δε με καλέσανε ούτε για συνέντευξη ούτε πέρσι ούτε πρόπερσι, Του λέει κάποια στιγμή ο πατέρας μου " είχε στείλει η κόρη μου βιογραφικό για τη τάδε θέση" και του λέει αυτός γιατί καλέ δεν είπες κάτι τότε, είχανε έρθει τουλάχιστον 300 βιογραφικά, μάλλον ούτε καν το είδαμε μέσα στα τόσα βιογραφικά.
liopyr Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Είχα στείλει για θέση τεχνικού καμιά 10ρά βιογραφικά πριν από 10 μέρες, και προχθές πέρασα από μία συνέντευξη σε μία εταιρία. Καλά πήγε, αν δεν έβλεπα και τα άλλα 10 βιογραφικά συνεντεύξεων δίπλα από το δικό μου θα ήμουν πιο αισιόδοξος.
algait Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Βασικά και εγώ τη δουλειά στην οποία βρίσκομαι εδώ και 3 χρόνια μέσω skywalker τη βρήκα. Βέβαια άλλο πόστο είχαν στην αγγελία και για άλλο με πήρανε, αλλά η ουσία είναι ότι έστειλα βιογραφικό και μετά από δύο μέρες με πήρανε τηλέφωνο και πέρασα συνέντευξη...
DrLo Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Έχω στείλει βιογραφικό μέσω skywalker και πήγα σε συνέντευξη ... απλά δεν πέτυχε
subdee Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καλά αυτό το "στέλνω βιογραφικό με email και περιμένω" δεν το καταλαβαίνω. Έτσι βρίσκετε δουλειά εσείς; Ενοχλήστε τους αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για μια δουλειά! Τηλ, επισκέψεις κτλ. μέχρι να σου πούνε όχι! Η τεμπελιά δεν έχει όρια όμως...
steliospal Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 βασικα μια ερωτηση θελω να κανω.. υπαρχει κανενα ατομο απο εδω η που να γνωριζετε το οποιο να εχει βρει δουλεια μεσω του kariera η μεσω του skywalker????ρωταω γιατι εδω και μηνες στελνω βιογραφικα.... και ειναι σαν να μην στελνω.. ουτε τηλεφωνο χτυπαει ουτε τιποτα. οκ κριση περναμε αλλα καθε μερα τα σηγκεκριμενα sites βγαζουνε καποιες θεσεις εργασιας. και οκ να με περνανε τηλεφωνο και να πηγαινα σε συνεντευξεις και να με κοβανε θα ελεγα , οκ ειμαι ασχετος δεν με χρειαζοντε!! αλλα εδω μιλαμε για νεκρα!!! ακρα του ταφου σιωπη!!!!! εγώ έχω βρει απο το καριερα.γρ ! φιλική συμβουλή πρόσεξε την ορθογραφία στο βιογραφικό σου , επίσης τσέκαρε μήπως δεν είναι οκ το βιογραφικό σου! τσέκαρε κανένα πρότυπο βιογραφικού γενικότερα . μπορεί να μην φταίει το καριέρα . γρ απαραίτητα! φυσικά και η κρίση παίζει το ρόλο της Καλά αυτό το "στέλνω βιογραφικό με email και περιμένω" δεν το καταλαβαίνω. Έτσι βρίσκετε δουλειά εσείς; Ενοχλήστε τους αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για μια δουλειά! Τηλ, επισκέψεις κτλ. μέχρι να σου πούνε όχι! Η τεμπελιά δεν έχει όρια όμως... καλά ρε man , chill λίγο.. δεν είναι ντε και καλά τεμπελιά! Οι περισσότεροι έτσι λειτουργούν!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καλά αυτό το "στέλνω βιογραφικό με email και περιμένω" δεν το καταλαβαίνω. Έτσι βρίσκετε δουλειά εσείς; Ενοχλήστε τους αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για μια δουλειά! Τηλ, επισκέψεις κτλ. μέχρι να σου πούνε όχι! Η τεμπελιά δεν έχει όρια όμως... Θεωρείς ότι μία εταιρεία θα εκτιμήσει το γεγονός της "ενόχλησής" της με mail, τηλέφωνα και επισκέψεις; Δηλαδή, αν πας έξω από την εταιρεία και βαράς τα κουδούνια ή τους παίρνεις κάθε ημέρα τηλέφωνο για να τους υπενθυμίζεις πόσο απαραίτητος τους είσαι, λες να έχεις αυξημένες πιθανότητες να προσληφθείς;
liopyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καλά αυτό το "στέλνω βιογραφικό με email και περιμένω" δεν το καταλαβαίνω. Έτσι βρίσκετε δουλειά εσείς; Ενοχλήστε τους αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για μια δουλειά! Τηλ, επισκέψεις κτλ. μέχρι να σου πούνε όχι! Η τεμπελιά δεν έχει όρια όμως... Σιγά μη κολλήσουμε και αυτοκόλλητα στις κολώνες ρε μαν. Νταξ, άμα ψάχνεις κάτι πρόχειρο σε κάνα καφέ πάει στο διάολο, εκεί που κάθεσαι ρωτάς άμα χρειάζονται και κάνα άτομο. Αλλά να σκάσεις κολιόρδος σε εταιρία και να τους πεις "γεια - ήρθα - πάρτε με - είμαι ο καλύτερος" είναι εκτός από εξευτελιστικό και κομματάκι γελοίο.
antreaslam Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καλά αυτό το "στέλνω βιογραφικό με email και περιμένω" δεν το καταλαβαίνω. Έτσι βρίσκετε δουλειά εσείς; Ενοχλήστε τους αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για μια δουλειά! Τηλ, επισκέψεις κτλ. μέχρι να σου πούνε όχι! Η τεμπελιά δεν έχει όρια όμως... Φιλε μου, αναλογως τι δουλειά ψάχνεις! Αν η δουλειά που ψάχνεις, ΔΕΝ ειναι ευκαιριακή, προσωρινή, κλπ, τότε, το να τους ενοχλήσεις, είναι σα να υπογράφεις την καταδίκη σου! Οπότε, ψυχραιμία με τις προτροπές! ΥΓ: Σε επίπεδο ευρέσεως εργασίας για θέσεις ανωτερες του υπαλλήλου (συνήθως στελεχειακές), ξερω πολύ κόσμο που έχει βρει δουλειά μεσα απο τα 2 σάιτ αυτα. Για οποιον ψάχνει όμως δουλειές ημι-απασχόλησης, ή 6μηνες συμβάσεις, νομίζω ότι η λύση της addecco ή της manpower κλπ, δεν θα τον αφήσει ποτέ χωρίς δουλειά.
anpetsalis Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καλά αυτό το "στέλνω βιογραφικό με email και περιμένω" δεν το καταλαβαίνω. Έτσι βρίσκετε δουλειά εσείς; Ενοχλήστε τους αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για μια δουλειά! Τηλ, επισκέψεις κτλ. μέχρι να σου πούνε όχι! Η τεμπελιά δεν έχει όρια όμως... το χειροτερο ειναι να εχεις τα προβληματα σου και να εχεις και τον καθε "εξυπνο" εδω μεσα!!! αλλα ποιος ξερει τι δουλεια κανεις εσυ ή με ποιον τροπο βρηκες δουλεια ή ποιος σε τακτοποιησε και εσενα!! εμεις λοιπον που απλα εχουμε ενα πτυχιακι και θελουμε να βρουμε μια δουλιτσα αυτους τους τροπους εχουμε.. ψαχνουμε μεσω internet.. ψαχνουμε στις εφημεριδες και οσους γνωστους εχουμε!!! αμα εχεις να μας προτινεις κανεναν καλυτερο τροπο απλα μπορεις να τον γραψεις και οχι να μας πουλας ειρωνια και να το παιζεις εξυπνος!!
Mika Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 λοιπον εγω ανεργος απο Σεπτεμβρη, βρηκα δουλεια τον Μαρτη μεσω του karriera.gr τελικα. κατα τη διαρκεια αυτων των μηνων πηγα σε 3-4 ακομα συνεντευξεις μεσω του karriera που δεν ευδοκιμησαν. φυσικα δεν δοκιμασα μονο απο karriera, αλλα τελικα ετυχε και απο κει βρηκα
Praetorianos Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Πολύ μαγκιά δηλαδή τα παιδιά που έφτιαξαν το kariera Μπράβο τους.
ApSiMan Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Πολύ μαγκιά δηλαδή τα παιδιά που έφτιαξαν το kariera Μπράβο τους. ακόμη μεγαλύτερη μαγκιά όταν το πούλησαν όσο ακόμα ήταν στα πάνω του... PS και να σκεφτείς ότι το kariera.gr ξεκίνησε από μια απλή φοιτητική εφημερίδα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.