Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Εχω το εξής πρόβλημα εγώ. εδώ και 2 μήνες έχω μετακομίσει σε άλλο σπίτι και παράλληλα έκανα αίτηση για μεταφορά της γραμμής στο καινούριο σπίτι (που είχε ήδη γραμμή του οτέ) και ακόμα τίποτα. Σε αρκετές τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαμε ο κάθε "υπεύθυνος" έλεγε ότι η αίτηση προχωράει κανονικά και σε 10 μέρες το πολύ θα ενεργοποιηθεί... το αποκορύφωμα όμως ήταν σε τελευταία επικοινωνία (27/4) με διαβεβαίωσαν ότι σε 2 μέρες όλα θα δουλεύουν κανονικά. Σήμερα λοιπόν πηγαίνοντας στο κατάστημα της forthnet (έχοντας περάσει 3 μέρες από την τηλ επικοινωνία η υπάλληλοςτου καταστήματος μου λέει ότι στις 13/5 υπολογίζετε η ενεργοποιηση.

1.Υπάρχει κάποια υπηρεσία που μπορώ να καταγγείλω αυτή όλη την κοροιδία;

2. Αν όχι μπορώ να κάνω κάτι έστω να ολοκληρωθεί η διαδικασία πιο γρήγορα;

3. Αν είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα βρήκε στο τέλος το δίκιο του η άδικα τα λέω;

Δημοσ.

Οπώς σου είπε και ο/η athens10 καταγγελία σε ΕΕΤΤ σαν πρώτο βήμα. Βέβαια εγώ θα ακύρωνα όλη τη διαδικασία και θα πήγενα στον ΟΤΕ. Ξέρεις γιατί....

Ο ΟΤΕ είναι μεγάλος

Ο ΟΤΕ είναι τρανός

και εσύ δε θέλεις να γίνεις νίντζα για χάρη των .... της forthnet:devil:

Δημοσ.

Έχω κάνει το πακέτο με το Νονα και όταν ζήτησα για διακοπή του συμβολαίου έπρεπε να πληρώσω κάπου 100 ευρω για την διακοπή και θα είχα την ανάλογη αύξηση στο πακέτο Νονα οπότε δεν δοκίμασα να διακόψω. Θα κάνω την καταγγελεία και βλέπουμε.Μήπως ξέρετε πόσο θα διαρκέσει η όλη διαδικασία όταν θα υποβάλω την καταγγελία;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...