Προς το περιεχόμενο

Frames σε Radeon HD 5670?

Herculess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα καινούριο σύστημα με Radeon HD 5670 και Athlon x3 στα 2900 MHz. Θέλω να δω με κάποιον τρόπο με πόσα frames παίζω τα παιχνίδια και αναλόγος να αυξήσω τα details. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τα εμφανίζει? Ο επαιξεργαστής παίζει ρόλο στα frames ή μόνο η GPU? Αξίζει να το overcloaking?

Δημοσ.

Για να δεις τα frames κανεις εγκατασταση αυτο το προγραμα και το εχεις να τρεχει ενω παιζεις και σου βγαζει στη γωνια τα frames /second ..http://www.brothersoft.com/fraps-61788.html .

Φυσικα και παζει σημαντικο ρολο ο επεξεργαστης στα παιχνιδια , οσο πιο ψηλα ειναι χρονισμενος τοσο το καλυτερο ..

Δημοσ.

ποιο πολυ ρολο παιζει η gpu

και να μην τον υπερχρονισεις τον επεξεργαστη δεν θα χασεις πραμα γιατι bottleneck καθιζει η καρτα γραφικων στον επεξεργαστη ;)

Δημοσ.
Ιντα πες ωρε sozz , η cpu παιζει μεγαλο ρολο.. Αδικο να σου λαχει παραωρε..

καλα οκ η cpu παιζει τον μεγαλυτερο ρολο ;)

ΥΓμην ξεχνας οτι μιλαμε για 5670

Δημοσ.
Ρε τραγικε αν ηταν απο τις Σερρες η μανα σου και η αδερφη σου θα σου αρεσε να ελεγαν κατι τετοιο???? Η σβησε την βλακεια που εγραψες η αυτοκτονα.

Δεν περιμενα να το παρεις ετσι...anyway fixed :-)

Δημοσ.

Anyway για να τελειωσει εδω το offtopic.. Καλο θα ηταν αν μπορεις να κλοκαρεις φιλε τον επεξεργαστη να το κανεις γιατι βοηθαει αρκετα.

Δημοσ.

εγω με τον q6600 και την gtx 260 απο τα 2,4 στα 3 δεν ειδα διαφορα και θα δει αυτος απο τα 2,8 στα 3,2 και με την 5670 :-(

να ειχε καμια 5850 να πω ενταξει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...