Προς το περιεχόμενο

Δεν παει αλλο πρεπει να αντιδράσουμε

den paei allo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα νευρα τεντωμενα,αγχος,φοβος,αβεβαιοτητα,τρομος,αγανακτηση,οργη.

Ξεσπαω εκει που δεν πρεπει.Κατι πρεπει να γινει.Τι μενει να κανω;

Μετρα που δεν εχουν τελειωμο,αφαιμαξη,αδικια,κλοπη.

Τι κανω λοιπον; Πιστευω πως τιποτα ακομα δεν εχει τελειωσει. Το ΔΝΤ είναι εδω, και εγω πρεπει να το αντιμετωπισω,δεν θα περιμενω να συμβει το μοιραιο χωρις να το πολεμησω.Αυριο θα βγω στον δρομο και θα φωναξω,δεν παει αλλο,αν εσεις δεν δωσατε την μαχη για τον λαο σας,θα ξεσηκωθει ο λαος εναντιον σας.

Πρεπει να βγουμε χιλιαδες αυριο στους δρομους,πρεπει, για την αξιοπρεπεια μας.

Δημοσ.

Μιναροκεφτε, μαζι ομως καιγονται κ ολοι οι συνταξιουχοι που τα ξυνουν μεν, αλλα δεν μπορουν να τα κανουν κ τιποτα αλλο δε, λογω ηλικιας.

Επισης, καιγομαστε ΟΛΟΙ λογω ΦΠΑ κ λογω βενζινης, καθως επισης και καρβουνιαζομαστε αν κοψουν 2 μισθους και στον ιδιωτικο τομεα.

Και ξαναλεω, φωλια εχουν εδω κοντα?

Δημοσ.

Για τα υπόλοιπα δεν λέω οτι συμφωνώ. Αλλα προσωπικά ας ήμουν στο δημόσιο να ξέρω οτι αύριο βράξει χιονίσει θα έχω δουλειά και ας μην έχει 14 μισθούς.

Και αυτοί που πραγματικά τιμούν τα λεφτά τους και δουλεύουν όπως πρέπει είναι λίγοι....

Δημοσ.
Για τα υπόλοιπα δεν λέω οτι συμφωνώ. Αλλα προσωπικά ας ήμουν στο δημόσιο να ξέρω οτι αύριο βράξει χιονίσει θα έχω δουλειά και ας μην έχει 14 μισθούς.

Και αυτοί που πραγματικά τιμούν τα λεφτά τους και δουλεύουν όπως πρέπει είναι λίγοι....

Πολύ σωστός άλλοι δεν έχουν ούτε ένα.:mad:

Δημοσ.
Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.

Δεν είναι έτσι!!! Και έχω και συγγενικό πρόσωπο που δουλεύει στο δημόσιο. Αν δούλευαν όσο πρέπει να πάρουν και 15 μισθούς. Με τόσα άτομα που είναι στο δημόσιο δεν θα είχε πρόβλημα καμία υπηρεσία...

Δεν ιδρώνει ο ποπός τους, γιατί δεν απειλείται η δουλειά τους όπως στον ιδιωτικό τομέα. Πιστεύω οτι είναι πάρα πολύ ευνοημένοι.....

Δημοσ.
Τι κανω λοιπον;

Δηλώνεις τα μαθήματα "Ψήφος", "Απλή Λογική" και "Κοινό Συμφέρον" (όλα 101), διαβάζεις καλά και πας στην εξεταστική. Αν αποτύχεις δεν πειράζει, σε 4 χρόνια πάλι. Είναι ελληνικό πανεπιστήμιο οπότε δίνεις όσες φορές γουστάρεις, μέχρι να βάλεις μυαλό.

Δημοσ.

όλοι (οι μη δ.υ.) κρυφογελάνε και κρυφοχαίρονται για το μαχαίρι στα δώρα τους. Κι εγώ μαζί ε. Αυτό που δεν σκεφτόμαστε όμως, είναι ότι αυτά τα λεφτά αλυσιδωτά θα λείψουν από την αγορά. Ο δ.υ. δεν τα έκανε μασούρια, τα έσπρωχνε (ή μέρος αυτών) στην αγορά, σε ψώνια, σε υπηρεσίες, στον ελεύθερο επαγγελματία γενικά. Η μείωση της αγοραστικής δύναμης των δ.υ. θα έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλους μας, δ.υ., επαγγελματίες, και ι.υ.

Κοινώς, ας ετοιμαζόμαστε για φτώχια δικέ μου. Τhe big cucumber is coming, man!

Δημοσ.
Τα νευρα τεντωμενα,αγχος,φοβος,αβεβαιοτητα,τρομος,αγανακτηση,οργη.

Ξεσπαω εκει που δεν πρεπει.Κατι πρεπει να γινει.Τι μενει να κανω;

Μετρα που δεν εχουν τελειωμο,αφαιμαξη,αδικια,κλοπη.

Τι κανω λοιπον; Πιστευω πως τιποτα ακομα δεν εχει τελειωσει. Το ΔΝΤ είναι εδω, και εγω πρεπει να το αντιμετωπισω,δεν θα περιμενω να συμβει το μοιραιο χωρις να το πολεμησω.Αυριο θα βγω στον δρομο και θα φωναξω,δεν παει αλλο,αν εσεις δεν δωσατε την μαχη για τον λαο σας,θα ξεσηκωθει ο λαος εναντιον σας.

Πρεπει να βγουμε χιλιαδες αυριο στους δρομους,πρεπει, για την αξιοπρεπεια μας.

Πάω στοίχημα πως δουλεύεις στο δημόσιο. Αν νομίζετε πως με αυτά τα κόλπα θα σας λυπηθεί το υπόλοιπο μέρος του λαού και θα πάει με το μέρος σας για να κάνετε τη δουλειά σας είστε γελασμένοι. Τόσα χρόνια που τον ιδιωτικό τομέα τον έχουν μετατρέψει σε μισθωτή σκλαβιά το παίζατε υπεράνω.Ποπ-κορν... Κι όπως είπε ο lefter θα λείψουν απ'ολους τα λεφτά και όχι μόνο από τους ΔΥ. Εγω λέω συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Εγώ θέλω το πάθημα να γίνει μάθημα και να πάψει η ψήφος του βολέματος.Αν δε γίνει αυτό , είμαστε άξιοι της μοίρας που μας προδιαγράφουν οι "άλλοι". Και θα πείτε κι ένα τραγούδι. Αλλά τι θέλω και γκρινιάζω πάλι τα ίδια θα έχουμε και εις τους αιώνας των αιώνων.

Δημοσ.

Θα το ξανά πω για πολλοστή φορά και ας επαναλμβάνομαι.

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΡΤΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ποιοι να 'ναι αυτοί άραγε οι μυστήριοι απόγονοι του Μπελογιάννη δεν θα μάθουμε ποτέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...