poscaman Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μετά φταίω;;;; Ασκηση προγραμματισμου Δείτε το πρώτο ποστ. Και μετά δείτε κι αυτό Πανεπιστήμιο Πατρών - Τμήμα Μηχ Η/Υ κ' Πληροφορικής Εκφώνηση εργαστηριακής άσκησης 2009-2010 Δηλαδή στην συγκεκριμένη περίπτωση το όλο θέμα σώζεται από τη φράση αν μπορει καποιος ας με βοηθησει λιγο...σασ ευχαρηστω πολυ.. ΟΚ, Πάσο
Luffy-san Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ρε παιδια βοηθηστε και εμενα να κανω αυτο το ρημαδι το σηματοφορο........ Η διεργασια δεν μπλοκαρει με τιποτα στο server........... Παντος καλο θα ειναι αυτοι που ανοιγουν τετοια θεματα να γνωριζουν ( επιτελους ...) απο εδω και περα οτι ετοιμες λυσεις δεν προκειται να δωθουν.Μονο αποριες σε συγκεκριμενα "κομματια" της ασκησησ/εργασιας. Για αυτους που συνεχιζουν ακαθεκτοι,μη κολλατε.Δουλεμα θελουν
kage Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 τα φορουμ ειναι κοινοτητες ανθρωπων που ανταλλασσουν αποψεις ή βοηθανε με τον τροπο του ο καθενας ,εφοσον μπορει και για οποιοδηποτε θεμα. δηλ.στην δουλεια ή στο σχολειο δεν μιλατε μεταξυ σας για καποιο προβλημα και την λυση του?εδω μονο εχετε προβλημα ή γενικοτερα? δεν ξερω τι προβλημα αντιμετωπισατε που αντιδρατε ετσι,αλλα εχω βοηθησει ατομα σε δουλεια/εργασια χωρις οφελος. μηπως να σκεφτειτε και το μοτο "ότι δείνεις παίρνεις σ' αυτή την ζωή"-εκτος απ αυτο που σκεφτεστε- +δεν ξερω ποσο new users εισαστε στο ινετ .αλλα η ιδεα του ινετ στην αρχη τουλαχιστον ηταν μια πηγη ελευθερης διακινησης ιδεων /γνωσεων/πληροφοριων χωρις δεσμευσεις και κανονες. Τελος για να καταλαβετε ποσο λαθος εισαστε υπαρχουν αρκετες βιβλιοθηκες με free sources με ατομα που δεν σκεφτονται σαν και εσας... http://www.deitel.com/ResourceCenters/Programming/CodeSearchEnginesandCodeSites/tabid/454/Default.aspx
masteripper Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Να προσθεσω και εγώ κάτι και όπως θέλετε παρτε το Αυτές τις μέρες είχα να παραδώσω μια εργασία στην Σχολή μου. Την Δευτέρα την είχα "τελειώσει" απο την άποψη ότι έτρεχε κανονικά ,έβγαζε σωστά αποτελέσματα αλλά αυτά στο VS 2005. Έλα όμως που έπρεπε να "παίξει" σε άλλη πλατφόρμα.....Crash ξανά Crash και πάει λέγοντας.Δοκίμασα,ξαναδοκίμασα και πάει λέγοντας...είχα σκάσει. Τελικά την Τετάρτη το βράδυ ζήτησα μια βοήθεια απο ένα Forum και αποδείχτηκε οτι o Compiler της MS "συγχωρεί" ενώ ό άλλος όχι...μιλάμε οτι απλώς πρόσθεσα μια εντολή και αμέσως έπαιξε. Πέστε μου εσείς τι πρέπει - έπρεπε να κάνω.. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που δεν το βρήκα αλλα ο χρόνος πιέζει και επιπλέον προγραμματίζω σε γλώσσα που μέχρι πρότινως δεν την έχω ξαναδουλέψει και ακόμα δεν έχω εξοικοιωθεί. Και εγώ δεν είμαι υπέρ των πλήρων λύσεων - ειδικά όταν βλέπω περιπτώσεις άσχετων που έχουν τελειώσει σχολές και με πτυχία και δεν μπορουν να κάνουν στοιχειώδη πράγματα - αλλά ένα μικρό σπρώξιμο να τσουλήσει η μηχάνή δεν πιστεύω ότ είναι κακό.
kitsakis Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 συμφωνω οτι δεν πρεπει να δεινουμε ετοιμες λυσεις σε ατομα που γραφοντε μονο και μονο γι'αυτο τον σκοπο. αλλα θα πρεπει να σκεφτουμε οτι εδω μεσα οι περισοτεροι εχουν αποριες και το συζηταμε για να βρεθουν λυσεις. αρα τι κανουμε; μαλλον θα πρεπει ο καθενας μας να κανει αυτο που νομιζει και δεν ειναι θεμα πολιτικης του insomnia αν θα παρεχει βοηθεια σε απορεια καπου που εχει αποκτησει απο την σχολη του. ειναι φαυλος κυκλος, οποτε συνεχιζουμε οπως εχει.
poscaman Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ρε μάγκες, είναι η τρίτη φορά που το λέω. Δεν έχω πρόβλημα με το να ζητήσω/πάρω ΒΟΗΘΕΙΑ Έχω πρόβλημα με το να ζητήσω/πάρω έτοιμη, αυτούσια λύση, βάζοντας αυτούσια την εκφώνηση. Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος εξ αρχής. Αν τώρα κάποιοι καταλαβαίνουν ότι τους συμφέρει, πρόβλημα τους τα φορουμ ειναι κοινοτητες ανθρωπων που ανταλλασσουν αποψεις ή βοηθανε με τον τροπο του ο καθενας ,εφοσον μπορει και για οποιοδηποτε θεμα.δηλ.στην δουλεια ή στο σχολειο δεν μιλατε μεταξυ σας για καποιο προβλημα και την λυση του?εδω μονο εχετε προβλημα ή γενικοτερα? δεν ξερω τι προβλημα αντιμετωπισατε που αντιδρατε ετσι,αλλα εχω βοηθησει ατομα σε δουλεια/εργασια χωρις οφελος. μηπως να σκεφτειτε και το μοτο "ότι δείνεις παίρνεις σ' αυτή την ζωή"-εκτος απ αυτο που σκεφτεστε- +δεν ξερω ποσο new users εισαστε στο ινετ .αλλα η ιδεα του ινετ στην αρχη τουλαχιστον ηταν μια πηγη ελευθερης διακινησης ιδεων /γνωσεων/πληροφοριων χωρις δεσμευσεις και κανονες. Τελος για να καταλαβετε ποσο λαθος εισαστε υπαρχουν αρκετες βιβλιοθηκες με free sources με ατομα που δεν σκεφτονται σαν και εσας... http://www.deitel.com/ResourceCenters/Programming/CodeSearchEnginesandCodeSites/tabid/454/Default.aspx Αγόρι μου kage, όταν μου έστελνες με ΡΜ την εκφώνηση της εργασίας σου και με ρώταγες πόσο πάει το μαλλί, τότε ζητούσες βοήθεια, συζήτηση πάνω στη λύση, τί ακριβώς;;;
guido Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 αφού σε ρώτησε πόσο πάει το μαλλί , δεν βλέπω που είναι πρόβλημα . αναγνωρίζει οτι δεν ειναι απλά βοήθεια . αν το θεωρούσε απλά βοήθεια θα σου λεγε βοηθα με plzzzz και θα σου πέταγε paste το κατεβατό είναι σαν να σου στείλω εγώ pm ξέρω γω , και να σου πω πόσο πάει να μου φτιάξεις ένα site.
guido Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 δεν είναι ανάγκη να νευριάζεις. εξάλλου δεν πολύ διαφωνούμε . είπα απλά πως το να σου ζητήσει κάποιος να του κάνεις κάτι επί πληρωμή , δεν εμπίπτει σε αυτό που λες "Έχω πρόβλημα με το να ζητήσω/πάρω έτοιμη, αυτούσια λύση, βάζοντας αυτούσια την εκφώνηση." Από την στιγμή που ο άλλος σου προσφέρει πληρωμή , σημαίνει πως αναγνωρίζει πως ζητάει έτοιμη λύση , και πως δεν είναι απλά μια βοήθεια. Τώρα το κατα πόσο είναι σωστό αυτό ηθικά - επαγγελματικά ξέρω γω , από την στιγμή που σπουδάζεις κάτι να μην ασχολείσαι μόνος σου είναι άλλο θέμα
SilverCloak Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Για άλλη μια φορά συμφωνώ απόλυτα με PCharon. Διαφωνώ κάθετα με την απαγόρευση τέτοιων topics. Είμαι υπέρ της Adam Smith φιλοσοφίας. Η ισορροπία θα επέλθει με το να γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια αυτούς που ζητούν έτοιμες λύσεις και όχι με το να τους διαγράφουμε τα topics ή να τους bannaρουμε. Επιπρόσθετα, η άσκηση δίνεται για κάποιο λόγο. Δεν είναι για να βασανίσει τους φοιτητές. Αν τώρα κάποιος δεν θέλει να την κάνει, πρόβλημά του. Θα την πάρει κάποιος άλλος από ένα forum και θα την κάνει, ο οποίος δεν θα είναι καν φοιτητής και πείτε μου εσείς ποιος είναι ωφελημένος. Εκτός και αν είστε από αυτούς τους γελοίους που βλέπω κατά καιρούς στα πανεπιστήμια και τολμούν να αναρτούν πανό με συνθήματα "Μόνη προϋπόθεση για κατοχυρωμένη εργασία, το πτυχίο". Αλλά αυτή η Ελλάδα πεθαίνει συνδικαλιστάρες μου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα αντικατασταθεί από μια χειρότερη, (και) εξαιτίας σας.
javavall Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Προτείνω να κάνουμε ban αυτούς που δίνουν έτοιμες λύσεις, αντί αυτών που τις ζητούν.
kage Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 οταν καποιος βαζει signature για λινουξ ή ονομα π.χ. programmer,javamaster κτλ τι περιμενατε οτι δεν θα σας ρωταγανε για αυτο που διαφημιζετε? οπως και στο πμ δεν θυμαμαι να μου ειπες οτι το βρισκεις ανηθικο αλλα οτι δεν το προλαβαινεις και ερχεσε μετα εδω και γενικα στο τοπικ προγραμματισμος και δειχνεις οτι σου την δεινει να ζητανε λυσεις..φαντασου τι θα μου απανταγες αν σου ελεγα μπορεις να το λυσεις και να μου στειλεις απαντηση... για μενα βοηθεια ειναι η λυση του προβληματος,δεν θα ψαξω και τον λογο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.