Προς το περιεχόμενο

Audigy soundblaster sb0240

tsilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια προσφατα πηρα τσαμπα απο εναν φιλο μου την παραπανω καρτα ηχου κ θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να την βαλω στο πισι μου.Επισης εχω ηχεια 5.1 και τα εχω συνδεσει στην καρτα ηχου της μητρικης μου ASUS P6T.Θα δω διαφορα με την καρτα ηχου αυτη????Ευχαριστω...

Δημοσ.

Αν και δεν ήμουν ποτέ υπέρμαχος της Creative και κυρίως της σειράς SoundBlaster (εκτός του παλιού καλού μοντέλου AWE64 Gold), παρόλα αυτά σε διαβεβαιώ πως η Audigy 2 που σου έγινε δωρεά από το φίλο σου, θα ακούγεται καλύτερα από οποιαδήποτε onboard κάρτα ήχου κι αυτό λόγω καλύτερων μετατροπών και φίλτρων που έχει στο PCB της.

Ενδέχεται να βρείς δυσκολία στο θέμα εγκατάστασης και αξιοποίησης όλων των εισόδων/εξόδων της με windows 7. Λέω ενδέχεται διότι δεν είμαι 100% σίγουρος για το τί παίζει με οδηγούς καi υποστήριξη για τα 7 από το control panel της (ή control/play center πώς λέγεται).

Με λίγο googling ίσως βρείς λύσεις αν ποτέ υπάρξουν προβλήματα συμβατότητας στο software/drivers της...

Γενικά πάντως ναί στη θέση σου θα δούλευα με αυτήν παρά με την onboard.

Τέλος το σημαντικότερο όλων: Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται κι από τα ηχεία που έχεις και την ποιότητα απόδοσης του ηχοσυστήματος που θα συνδέσεις την κάθε κάρτα. Σημαντικό και αναγκαίο ;)

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

φιλε μου, εχω την creative sounblaster audigy SE στα WIN 7 ulti 64bit, και σου λεω πως ναι, εχει διαφορα σε σχεση με την onboard της ASROCK μου(realtek ALC889 hd). ηχεια εχω τα LOGITECH X-540 5.1.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...