Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό φοιτητικό social network...;;;;

Gregorkrik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To site ειναι εντελως gtp οπως και ο αρχικος poster, μην ασχολειστε χαρη του κανετε, σε λιγο θα πλακωσει και ο δελαπορτας...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
To site ειναι εντελως gtp οπως και ο αρχικος poster, μην ασχολειστε χαρη του κανετε, σε λιγο θα πλακωσει και ο δελαπορτας...

Λιγα λογια για τον μεγιστο.Για να τον φτασουν θελουν πολυ ψωμι ακομα.

Δημοσ.

Ε καλα ναι ζηταω ταπεινα συγνωμη, ειναι εκτος συναγωνισμου δε μπορουμε να τον συγκρινουμε με ερασιτεχνες...

Δημοσ.

δεν θελω να πικρανω το αρχικο ατομο που ποσταρε για το site αλλά βασικα ποιος περιμενεις να γραφτει στο site σου?Πλεον τα social networks δεν θεωρουνται κατι καινοτομο στον κοσμο του ιντερνετ.Σημασια εχει να μπορεις να βρεις κατι που να ειναι και καινοτομο και επαναστατικο.Το να αντιγραφεις αλλα site δεν ειναι και οτι καλυτερο.Ειδα και το imagerous.com.Παλι αντιγραφή ειναι απο ξενα sites.Δεν θελω να σε αποθαρρυνω αλλά επειδη εγω γευτει την αγορα του ιντερνετ βασικο πραγμα ειναι να μην αντιγραφεις τα μεγαλα site ειδικα σε αυτον το χωρο οπου ο καθενας εχει προσβαση σε καθε site.

//επισης φιλε gregorkrik πως γινεται εδώ ο morianos να διαφημιζει δικο σου site?Εδώ.Θελω μια απάντηση.Γιατι ειπες οτι δεν εισαι συ ο morianos

//επισης αν νομιζεις οτι με το να αντιγραψεις μεχρι και το facebook θα εχει επιτυχια το site σου(λεμε τωρα) γράψε μου.

Δημοσ.

jojo !το imagerous ειναι Mihalism Multi Host.Δηλαδή έτοιμη πλατφόρμα για image hosting!'Οπως και στα περισσότερα image host είναι έτοιμη η πλατφόρμα!'Οποτε το θέμα αντιγραφείς οσο αφορά την πλατφόρμα δεν αποφεύγεται(εκτός και αν κάτσεις και φτιάξεις απο την αρχή πλατφορμα...κάτι αρκετά σπάνιο)!Διαφορές έχει στις επιλογές upload απο πλατφόρμα σε πλατφόρμα και στο layout του site!Τώρα για το αν θα πιάσει ή όχι...τι να σου πώ!θα φανεί στην πάροδο του καιρού!εγώ ελπίζω να πιάσεις!Εσύ που έχεις γευτεί την αγορά του ιντερνετ το θεωρείς πολυ δύσκολο να πιάσει!Δεκτη και σεβαστή η γνώμη σου! :)

Όσο αφορά για τοn moriano είναι άλλο άτομο και έχουμε μαζί το imagerous!'Οπότε όσο δικό μου είναι το imagerous άλλο τόσο είναι και δικό του.

Όσο για το ksekola δεν έχω να πω κάτι... είναι καταδικασμένο όπως και αυτό το θέμα του φόρουμ!Καλή συνέχεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...