Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω και δεν μ'ενδιαφερει τι κάνεις....απλά επειδι έθιξε το θέμα νομήμοτιτας ως "νομίμος" πολίτης έναντι παράνομων όπως είναι το ksekola.com! Δεν σ ενδιαφερει τι κανω αλλα το νομιμος το εβαλες σε εισαγωγικα,πριν σχολιαζες το τι εχω στο pc μου και παει λεγοντας.Εκτος και αν δεν ειναι αυθαιρετα συμπερασματα τα παραπανω και με ξερεις και απο χτες.Ξαναλεω,το τι κανω εγω και συ δεν εχει καμια σχεση με το θεμα. Και η γνώμη μου για το ύφος που απάντας δεν νομίζω να είναι αυθαιρετη επείδη δεν συμφώνεις έσυ!' Παμε ξανα.Για το πως απανταω μπορεις να εχεις οτι γνωμη θελεις και να κανεις οτι σχολιο θελεις,αλλα το τι εχω μεσα στο pc μου και αν ειμαι νομιμος μεσα ή εξω απο εισαγωγικα,ναι,ειναι αυθαιρετα συμπερασματα.Εγινα αρκετα ξεκαθαρος? Οπως έσυ δεν συμφώνεις στο ότι αξίζει το site χωρις να το ψάξεις Ενας πολυ καλος τροπος "ψαξιματος" ειναι να ρωτησεις τους ευχαριστημενους πελατες/επισκεπτες/χρηστες για τα θετικα μιας υπηρεσιας σε σχεση με μια αλλη.Μαντεψε για ποιο λογο σε ρωτησα 2 φορες γιατι πιστευεις πως αξιζει το site. έτσι και γω βλέποντας τα posts που έκανες στο θέμα μου δεν συμφώνω με τον τρόπο που κριτικάρεις!Που βλέπεις το κακό; Κανενα απολυτως προβλημα,μπορεις να λες την γνωμη σου ελευθερα για τα posts μου,δεν ειπα πουθενα το αντιθετο.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 'Ασχετα αν το UI του site είναι καλό ή άθλιο,γιατί κράζεις την προσπάθεια των Ελλήνων φοιτητών;Και γω φοιτητής είμαι και χαίρομαι όταν κάποιος συναδερφός μου κάνει κάτι ή προσπαθεί να κάνει!Είμαι σίγουρος πως αμα σου φέρω projects συμφοιτητών μου για νευρωνικά δίκτυα,αλλα Ψ.Σ.Α.Ε,Ρομποτάκια, ή ένα λειτουργικό σύστημα unix φτιαγμένο απο το μήδεν απο έλληνα φοιτητή,εσύ θα το κράξεις!Ένω αντίθετα άν έβλεπες τα ίδια απο κανέναν ξένο φοιτητή πρώτος-πρώτος θα τα υμνούσες και πάλι θα συνέχιζες να κράζεις τους έλληνες φοιτητές που κάθονται στις καφετέριες και πίνουν καφέ!Αυτό αγαπητέ natural_sgf δείχνει κακιά ζήλια και ελληνικό κομπλεξισμό!Γι'αυτο όταν βγαίνουν έλληνες έξω διαπρέπουν και μέσα στην Ελλάδα δεν κάνουν τίποτα!Επείδη οι υπόλοιποι με την κακία τους και τον κομπλεξισμό τους,τους χαντακώνουν όσο και να προσπαθούν ...Αυτά απο έναν ταπεινο φοιτήτη...και μην μου πεις πάλι ότι το site είναι δικό μου,γιατί δεν είναι!Το δικό μου είναι αυτό στην υπογραφή απο κάτω(imagerous) O λόγος που σου απάντησα με αυτό το ύφος είναι καθαρά και μόνο επειδή προσπαθείς να μας περάσεις για μαλάκες... Αν θες να το διαφημίσεις το site, διαφήμισέ το...μη κάνεις τέτοια αδερφιστικα κόλπα και πας στη συνέχεια να μας βγάλεις και κομπλεξικούς ή οτιδήποτε άλλο... ΥΓ. είμαι και γω φοιτητής (computer science)
Gregorkrik Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ενας πολυ καλος τροπος "ψαξιματος" ειναι να ρωτησεις τους ευχαριστημενους πελατες/επισκεπτες/χρηστες για τα θετικα μιας υπηρεσιας σε σχεση με μια αλλη.Μαντεψε για ποιο λογο σε ρωτησα 2 φορες γιατι πιστευεις πως αξιζει το site. Ενας πολυ καλος τροπος "ψαξιματος" ειναι να ρωτήσεις τους ευχαριστημενους πελατες...μάζι σου μέχρι έδω...πρίν αγοράσεις το οτιδήποτε!Το να μπείς σε ένα site και να δείς όμως δεν χάνεις λεφτά...θα σου φάει και 5 λεπτά;;...και 10;;;εφόσον είσαι μπροστά σε έναν υπολογιστή και μπορείς να το δεις!Αν ήσουν σε μια κάφετερια ή όπου άλλου θές κ στο έλεγε ένας γνωστός σου τότε να πάρεις γνώμη γιατί επιτόπου είναι λίγο δύσκολο να ψάξεις! Αυτό που μαντεύω με τις 2 φορες που έκανες την ίδια ερωτηση είναι ότι επειδή ένας άκυρος(καινούριος στο insomnia) άνοιξε μία συζήτηση για ένα site που δεν το έχεις ακούσει και δεί πότε σου...και επειδή επικρότισα μια προσπάθεια...πώς αυτό που κάνω το κάνω για να διαφήμισω το site!Γι'αυτο με ρώτησες 2 φόρες ώστε ότι και να σου άπαντουσα να μου την έλεγες πιστεύοντας ότι κάνω διαφήμιση!Αλλίως άν όντος σε ενδιέφερε να μάθεις για το site,αν αξίζει δεν θα περίμενες να σου απαντήσω μετά απο μια μέρα...και βεβαια το αντίθετο...αν σού ήταν αδιάφορο ποίος ό λόγος για να κάτσεις και να ασχοληθείς;(Και μην μου πείς ότι μου φάνηκε αδιάφορω και σε ρώτησα μπας και άλλαξω γνώμη...γιατί στην τελική δεν σε ξέρω(εκτός απο 2-3 post) και δεν μου είσαι κάτι για να σε πεισω) Τέσπα βάρεθηκα λες και είναι δικό μου το site!Αντε καλό μήνα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ενας πολυ καλος τροπος "ψαξιματος" ειναι να ρωτήσεις τους ευχαριστημενους πελατες...μάζι σου μέχρι έδω...πρίν αγοράσεις το οτιδήποτε! Ειναι κατι που το λενε traffic αν δεν το ξερεις.Και εχω την ταση να μην κανω κλικ σε οτι προτεινει καποιος που δεν γνωριζω"επειδη αξιζει".Δικαιωμα μου πιστευω ε? Αυτό που μαντεύω με τις 2 φορες που έκανες την ίδια ερωτηση είναι ότι επειδή ένας άκυρος(καινούριος στο insomnia) άνοιξε μία συζήτηση για ένα site που δεν το έχεις ακούσει και δεί πότε σου...και επειδή επικρότισα μια προσπάθεια...πώς αυτό που κάνω το κάνω για να διαφήμισω το site! Που βρισκεις το περιεργο στον παραπανω συλλογισμο?Ειναι συνηθες φαινομενο το παραπανω και δεν νομιζω να διαφωνει κανεις μ αυτο. Γι'αυτο με ρώτησες 2 φόρες ώστε ότι και να σου άπαντουσα να μου την έλεγες πιστεύοντας ότι κάνω διαφήμιση!Αλλίως άν όντος σε ενδιέφερε να μάθεις για το site,αν αξίζει δεν θα περίμενες να σου απαντήσω μετά απο μια μέρα...και βεβαια το αντίθετο...αν σού ήταν αδιάφορο ποίος ό λόγος για να κάτσεις και να ασχοληθείς;(Και μην μου πείς ότι μου φάνηκε αδιάφορω και σε ρώτησα μπας και άλλαξω γνώμη...γιατί στην τελική δεν σε ξέρω(εκτός απο 2-3 post) και δεν μου είσαι κάτι για να σε πεισω) Το τι θα σου ελεγα και τι θα εκανα,ανεξαρτητα απο την απαντηση σου,ειναι ενα ακομα απο τα αυθαιρετα συμπερασματα σου,τα οποια για μια ακομα φορα θα ελεγα να τα κρατησεις για τον εαυτο σου.Το οτι περιμενα μια μερα την απαντηση σου δεν νομιζω πως ηταν και κατι τραγικο.Φανταζομαι και σημερα το site ειναι ακομα στην θεση του. Τέσπα βάρεθηκα λες και είναι δικό μου το site!Αντε καλό μήνα! Οντως κατεντησε βαρετο και ισως να εχει παρει και καποια extra clicks απο το θεμα.Καλο μηνα και σε σενα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Gregorkrik το ξερεις πολυ καλα οτι ειναι δικο σου το site αν σκεφτεις τα παλιοτερα post σου... ο τρόπος που προσπαθεις να μαζεψεις κοσμος ειναι αξιολυπητος οπως και το site σου πραγματικα (γνώμη μου). To οτι δεν μοιαζει με to facebook σου ζητάω παρακαλώ να σκεφτείς το παλιοτερο interface του site σου (social engine me template facebook). Οσο για τα mp3 και άλλα καλούδια που μπορεις να κατεβασεις σου εύχομαι να να γνωρίσεις απο πρώτο χέρι τις συνέπειες.
Gregorkrik Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Gregorkrik το ξερεις πολυ καλα οτι ειναι δικο σου το site αν σκεφτεις τα παλιοτερα post σου... ο τρόπος που προσπαθεις να μαζεψεις κοσμος ειναι αξιολυπητος οπως και το site σου πραγματικα (γνώμη μου). To οτι δεν μοιαζει με to facebook σου ζητάω παρακαλώ να σκεφτείς το παλιοτερο interface του site σου (social engine me template facebook).Οσο για τα mp3 και άλλα καλούδια που μπορεις να κατεβασεις σου εύχομαι να να γνωρίσεις απο πρώτο χέρι τις συνέπειες. Ok...ότι πεις!Δεν ξέρω για ποίο template λες γιατί δεν είναι δικό μου το site Τις συνέπειες τις γνωρίζω πολυ καλά...believe me!
Morianos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 μπραβο στα παιδια μονο κ μονο επειδη εχει ελληνικο ονομα το στηριζω. πολυ καλο!
isay Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 μπραβο στα παιδια μονο κ μονο επειδη εχει ελληνικο ονομα το στηριζω. πολυ καλο! Γιατί κάτι μου λέει ότι morianos και Gregorkrik είναι το ίδιο άτομο; Αναρωτιέμαι απλός
Paladinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Αρχικά καταχωρημένο από Morianos μπραβο στα παιδια μονο κ μονο επειδη εχει ελληνικο ονομα το στηριζω. πολυ καλο! Γιατί κάτι μου λέει ότι morianos και Gregorkrik είναι το ίδιο άτομο; Αναρωτιέμαι απλός Και η απάντηση βρίσκεται εδώ Υ.Γ Όχι ότι δε σε είχαν πάρει χαμπάρι τα παιδιά αλλά τόσο πολύ να καρφωθείς δε χρειαζότανε. Να το προσέξεις στο επόμενο forum που θα πας για διαφήμιση της σελίδας σου
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Η απαντηση βρισκεται εδω... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=371816 Απλα μαγκες ειναι ηδη αποτυχια το site σας μονο και μονο επειδη προσπαθειτε να μαζεψετε κοσμο με αυτο τον τροπο. ---------- Προσθήκη στις 00:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:03 ---------- Α..... εχει κι αλλα forum απο τους ιδιους που τους κραζουν παλι επειδη ειχαν βαλει ενα template ιδιο με του facebook αλλα βαριεμαι να ψαχνω! Και ψαρωσαμε....
Morianos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 αλλος ειμαι ρε..... Ημ. Εγγραφής: Sep 2007.... απλα στηριζω φιλαρακια
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 αλλος ειμαι ρε..... Ημ. Εγγραφής: Sep 2007.... Αν κανω ενα λογαριασμο σημερα ας πουμε,αποτελει αποδειξη του οτι ειμαι διαφορετικο ατομο ε?
derasto Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 αλλος ειμαι ρε..... Ημ. Εγγραφής: Sep 2007.... απλα στηριζω φιλαρακια Με αλλη προσωπικοτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.