k@menos95 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Υποθέτω τους θέλει σε UTF-8. οχι κατι στοις ρυθμισεις της τηλεορασης αλαξα(σε srt ειναι) Εμ, είδες; Γλύτωσες τα λεφτάκια σου! Καλοδούλευτη. ευχαριστω
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Θέλω να μας πεις εντυπώσεις από το <<μαύρο>>, και από ταχύτητα, αν την συνδέσεις με pc.
k@menos95 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Θέλω να μας πεις εντυπώσεις από το <<μαύρο>>, και από ταχύτητα, αν την συνδέσεις με pc. δεν εχω δουλεψει και πολες lcd για να σιγκρινω αλλα δεν ειναι και ασχιμο,αν θες ανεβαζω εικονα να δεις ταχυτητα εχοεις input lag δεν την εχω συνδεσει με pc
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δεν πειράζει, σύγκρινέ το με crt! Εικόνα μην ανεβάσεις, τσάμπα κόπος.
k@menos95 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δεν πειράζει, σύγκρινέ το με crt!Εικόνα μην ανεβάσεις, τσάμπα κόπος. ειναι αρκετα ανωτερο απο της crt αλλα οπως σε ολες τοις ccfl δεν ειναι εντελος σκοτινο αλλα οπως ειπα παραπανω δεν ξερω ποσο καλο ειναι σε σχεση με αλες lcd μια εικονα σε σκοταδι δεν θα βοηθουσε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.