k@menos95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 τελικα θα παω σε 37αρα λογο ελιψης χορου ειμαι αναμεσα σε αυτη τη samsung και αυτη την lg που εχει και led ποια λετε να παρω;
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Αυτό με την έλλειψη χώρου δεν μπορώ να το καταλάβω. Δηλαδή αν έπαιρνες 40άρα θα σφήνωνε κάπου? Το θέμα της απόστασης να μη σε προβληματίζει, όσο μεγαλύτερη τόσο το καλύτερο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 τελικα θα παω σε 37αρα λογο ελιψης χορουειμαι αναμεσα σε αυτη τη samsung και αυτη την lg που εχει και led ποια λετε να παρω; ελπίζω έλλειψη χώρου να εννοείς το τραπέζι που θα μπει η TV και όχι την απόσταση που θα έχει από τον καναπέ...
bluesattack Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Τελικα ποση ειναι η αποσταση θεασης ? Και ποσο ειναι το μαξιμουμ μηκος (τηλεορασης ) που σου επιτρεπει ο χωρος σου ? Και τι παρακολουθεις κυριως ? (γιατι εβαλες και αλλες στο παιχνιδι, και υπαρχουν και οι plasma μην ξεχναμε...) (900 Ε δεν ειναι και λιγα ,υπαρχουν επιλογες αρκετες..)
k@menos95 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ελπίζω έλλειψη χώρου να εννοείς το τραπέζι που θα μπει η TV και όχι την απόσταση που θα έχει από τον καναπέ... ναι το τραπεζι ενοω Τελικα ποση ειναι η αποσταση θεασης ? Και ποσο ειναι το μαξιμουμ μηκος (τηλεορασης ) που σου επιτρεπει ο χωρος σου ? Και τι παρακολουθεις κυριως ? (γιατι εβαλες και αλλες στο παιχνιδι, και υπαρχουν και οι plasma μην ξεχναμε...) (900 Ε δεν ειναι και λιγα ,υπαρχουν επιλογες αρκετες..) η αποσταση θεασης ειναι 2,5+ μετρα και εχω καταλιξει σε 37 ιντσες.η τηλεοραση θα χρησιμοποιειται κυριος για παρακολουθιση επιγηων καναλιων και ταινιων, (κανονικων και 720/1080p) με wd media player plasma δεν θελω λογο της αλιοσης του panel μετα απο καποιο χρωνικο διαστιμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 plasma δεν θελω λογο της αλιοσης του panel μετα απο καποιο χρωνικο διαστιμα αυτό θα γίνει μετά από πολλά χρόνια, δεν υπάρχει πλέον λόγος ανησυχίας...
k@menos95 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 αυτό θα γίνει μετά από πολλά χρόνια, δεν υπάρχει πλέον λόγος ανησυχίας... 3 με 5 χρονια εχω ακουσει οι lcd που εχω βαλει ποιο πανω δεν λενε
PCharon Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Σε 2 χρόνια αρκετής χρήσης πέφτει ο φώσφορος. Άμα τη βάλεις να δείχνει συχνά τηλεόραση σε αναλογία 4:3, μετά από κανά 2 χρόνια θα βλέπεις αυξημένη φωτεινότητα στις ακριανές λωρίδες και μειωμένη στο κέντρο όπου ο φώσφορος έχει δουλέψει περισσότερο. Εξαρτάται πώς τη χρησιμοποιείς και τί προοπτικές έχεις.
k@menos95 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Σε 2 χρόνια αρκετής χρήσης πέφτει ο φώσφορος. Άμα τη βάλεις να δείχνει συχνά τηλεόραση σε αναλογία 4:3, μετά από κανά 2 χρόνια θα βλέπεις αυξημένη φωτεινότητα στις ακριανές λωρίδες και μειωμένη στο κέντρο όπου ο φώσφορος έχει δουλέψει περισσότερο. Εξαρτάται πώς τη χρησιμοποιείς και τί προοπτικές έχεις. για αυτο παω σε lcd, επεισης δεν βλεπω να υπαρχουν και πολες 37ρες plasma το αναλογικο σημα θα γινει ψηφιακο το 4:3 και η αναλιση ομως
Heatspreader Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Σε 2 χρόνια αρκετής χρήσης πέφτει ο φώσφορος. Άμα τη βάλεις να δείχνει συχνά τηλεόραση σε αναλογία 4:3, μετά από κανά 2 χρόνια θα βλέπεις αυξημένη φωτεινότητα στις ακριανές λωρίδες και μειωμένη στο κέντρο όπου ο φώσφορος έχει δουλέψει περισσότερο. Εξαρτάται πώς τη χρησιμοποιείς και τί προοπτικές έχεις. Ναι, ισχύει αυτό, αλλά 'ντάξει... Μόνο αν βάλεις ένα χρώμα σε όλη την οθόνη θα φανεί η διαφορά. Και η δική μου Samsung 40M86 το έχει λίγο αυτό, αλλά για να το δεις πρέπει να κάνεις αυτό που σου είπα και πάλι φαίνεται ανεπαίσθητα. Τι να κάνεις όμως αναγκαστικά 4:3, δεν μπορώ να τα βλέπω παραμορφωμένα! Στα PC monitor ισχύει αυτό? Στις Plasma?
k@menos95 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 τι προσφερουν παραπανω οι plasma απο τοις lcd;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=372279 λογικά θα βοηθήσει...
k@menos95 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=372279 λογικά θα βοηθήσει... το θεμα ειναι πως δεν οιδα καμια 37αρα plasma εκτος απο μια φτυνη Panasonic
PCharon Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Στα PC monitor ισχύει αυτό? Στις LCD όχι, δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τι να κάνεις όμως αναγκαστικά 4:3, δεν μπορώ να τα βλέπω παραμορφωμένα! Ούτε εγώ, δεν τη παλεύω με την εικόνα τραβηγμένη. τι προσφερουν παραπανω οι plasma απο τοις lcd; Κυρίως πολύ καλύτερη κίνηση όταν βλέπεις στην TV (κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου, για παράδειγμα, μεγάλη διαφορά). Ειδικά αν πρόκειται να διαθέσεις μικρό budget και τη θες κυρίως για TV/ταινίες, μάλλον θα δεις σοβαρή διαφορά στη θέαση TV στις πλάσμα από τις αντίστοιχες φτηνές LCD. Εξαρτάται βέβαια και η απόσταση που κοιτάς, οι ίντσες και το "μάτι" που έχεις. Κάτι που θέλω να σημειώσω, είναι πως εγώ έχω 40'' οθόνη στα 2,5-3 μέτρα θέασης και διαφορά από ταινίες HD σε full HD δε μπορώ να επιβεβαιώσω πως αντιλαμβάνομαι. Συνεπώς πρέπει να δώσω δίκιο σε κάποιους που κάποτε σημείωσαν πως αν δεν είναι full HD η οθόνη δεν κάηκε ο κόσμος. Ειδικά για 37'' που θες εσύ σε κανά 3άρι μέτρα απόσταση, αποκλείεται να δεις διαφορά HD/fullHD. Όπως θα δεις κι εδώ http://s3.carltonbale.com/resolution_chart.png περίπου από το 1,5 μέτρο και μετά σε 37'' δε διακρίνεις τη λεπτομέρεια στα 1080p.
Heatspreader Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Στις LCD όχι, δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Γιατί LCD δεν είναι οι τηλεοράσεις? Κάτι που θέλω να σημειώσω, είναι πως εγώ έχω 40'' οθόνη στα 2,5-3 μέτρα θέασης και διαφορά από ταινίες HD σε full HD δε μπορώ να επιβεβαιώσω πως αντιλαμβάνομαι. Ούτε εγώ βλέπω διαφορά σε ταινίες με ηθοποιούς. Όμως σε 3D anime, όπως αυτά τις Pixar, καταλαβαίνω διαφορά από 1080p σε 720p.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.