k@menos95 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 για χαρα παιδια αυτες τους μερες ψαχνω για τηλεοραση lcd 37-40ρα με ccfl backlight λογο χαμυλοτερης τιμης. πριν λιγο ψαχνοντας ειδα αυτη ομως η οποια εχει led backlight , 100ΗΖ και κανει μονο 850:-D. απο ποιοτητα εικονας θα ειναι καλη η να προτιμισω καποια ccfl σε αντιστιχη τιμη;
onty Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Αποψη μου ειναι αγαπητε να πας σε ενα δυο καταστηματα οπως kotsovolos, mediamarkt, saturn κτλ , και να δεις μονος σου τις οθονες να παιζουν, και να παρεις οποια σου κατσει καλυτερα στο ματι.
k@menos95 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Αποψη μου ειναι αγαπητε να πας σε ενα δυο καταστηματα οπως kotsovolos, mediamarkt, saturn κτλ , και να δεις μονος σου τις οθονες να παιζουν, και να παρεις οποια σου κατσει καλυτερα στο ματι. το θεμα ειναι πως δεν μενω αθηνα και μου ειναι δυσκολο να τοις δω απο κοντα για αυτο ρωταω
onty Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ναι ομως ειναι αρκετα τα λεφτα και αξιζει μια μερα να κανεις εναν κοπο και να πας σε μια πολη για να δεις την τηλεοραση που θα παρεις...
k@menos95 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ναι ομως ειναι αρκετα τα λεφτα και αξιζει μια μερα να κανεις εναν κοπο και να πας σε μια πολη για να δεις την τηλεοραση που θα παρεις... ειχα καταλιξει σε μια samsung με αντιστιχα χαρακτιρηστηκα (χωρις led backlight) την οποια ειχα δει απο κοντα και μου αρεσε η εικονα της,αυτο που ρωταω ειναι αν αξιζει απο ποιοτητα εικονας λογο των led η οχι γιατι με παραξενεψε η σχετικα χαμιλη τιμη της
onty Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εγω προσωπικα παρατηρησα οτι η μεγαλυτερη διαφορα ειναι στα 100HZ παρα στο led Backlight..
k@menos95 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εγω προσωπικα παρατηρησα οτι η μεγαλυτερη διαφορα ειναι στα 100HZ παρα στο led Backlight.. εχει και HDMI v1.4 λες να αξιζει η αγορα, την εχει δει κανεις απο κοντα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 εχει και HDMI v1.4 αν εννοείς την philips όχι, δεν έχει hdmi 1.4, 1.3 έχει...
k@menos95 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 αν εννοείς την philips όχι, δεν έχει hdmi 1.4, 1.3 έχει... στο πλαισιο λεει πως εχει και να μην εχει δεν πιραζει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 λάθος μου, τελικά έχει όπως γράφει και στο πλαίσιο http://www.digitalnewsroom.philips.com/factsheet/fs_40_5000_series.pdf HDMI v1.4 (Audio Return Ch.) τώρα για την παρένθεση, no idea...
k@menos95 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 λάθος μου, τελικά έχει όπως γράφει και στο πλαίσιο http://www.digitalnewsroom.philips.com/factsheet/fs_40_5000_series.pdf HDMI v1.4 (Audio Return Ch.) τώρα για την παρένθεση, no idea... anyway HDMI 1.4 εχει σαν panel ομως τι λεει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 δεν έχω ιδέα, ρίξε googling και καμιά ματιά στο avclub.gr
k@menos95 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 sorry ρε παιδια αλλα επειδη δεν βρηκα τιποτα για τη συγκεκριμενη lcd και δεν ξερω τι λενε οι philips αν μπορει καποιος να βοηθησει; ευχαριστω ---------- Προσθήκη στις 17:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:50 ---------- επεισης ειναι Full LED η Edge LED
k@menos95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 sorry ρε παιδια αλλα επειδη δεν βρηκα τιποτα για τη συγκεκριμενη lcd και δεν ξερω τι λενε οι philips αν μπορει καποιος να βοηθησει;ευχαριστω ---------- Προσθήκη στις 17:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:50 ---------- επεισης ειναι Full LED η Edge LED κανεις ρε παιδια:cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.