Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για led(backlight) lcd

k@menos95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για χαρα παιδια αυτες τους μερες ψαχνω για τηλεοραση lcd 37-40ρα με ccfl backlight λογο χαμυλοτερης τιμης. πριν λιγο ψαχνοντας ειδα αυτη ομως η οποια εχει led backlight , 100ΗΖ και κανει μονο 850:-D. απο ποιοτητα εικονας θα ειναι καλη η να προτιμισω καποια ccfl σε αντιστιχη τιμη;

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αποψη μου ειναι αγαπητε να πας σε ενα δυο καταστηματα οπως kotsovolos, mediamarkt, saturn κτλ , και να δεις μονος σου τις οθονες να παιζουν, και να παρεις οποια σου κατσει καλυτερα στο ματι.

Δημοσ.
Αποψη μου ειναι αγαπητε να πας σε ενα δυο καταστηματα οπως kotsovolos, mediamarkt, saturn κτλ , και να δεις μονος σου τις οθονες να παιζουν, και να παρεις οποια σου κατσει καλυτερα στο ματι.

το θεμα ειναι πως δεν μενω αθηνα και μου ειναι δυσκολο να τοις δω απο κοντα για αυτο ρωταω:-)

Δημοσ.

Ναι ομως ειναι αρκετα τα λεφτα και αξιζει μια μερα να κανεις εναν κοπο και να πας σε μια πολη για να δεις την τηλεοραση που θα παρεις...

Δημοσ.
Ναι ομως ειναι αρκετα τα λεφτα και αξιζει μια μερα να κανεις εναν κοπο και να πας σε μια πολη για να δεις την τηλεοραση που θα παρεις...

ειχα καταλιξει σε μια samsung με αντιστιχα χαρακτιρηστηκα (χωρις led backlight) την οποια ειχα δει απο κοντα και μου αρεσε η εικονα της,αυτο που ρωταω ειναι αν αξιζει απο ποιοτητα εικονας λογο των led η οχι γιατι με παραξενεψε η σχετικα χαμιλη τιμη της

Δημοσ.

Εγω προσωπικα παρατηρησα οτι η μεγαλυτερη διαφορα ειναι στα 100HZ παρα στο led Backlight..

Δημοσ.
Εγω προσωπικα παρατηρησα οτι η μεγαλυτερη διαφορα ειναι στα 100HZ παρα στο led Backlight..

εχει και HDMI v1.4 :-D

λες να αξιζει η αγορα, την εχει δει κανεις απο κοντα;

• Super Moderators
Δημοσ.
εχει και HDMI v1.4 :-D

αν εννοείς την philips όχι, δεν έχει hdmi 1.4, 1.3 έχει...

Δημοσ.

sorry ρε παιδια αλλα επειδη δεν βρηκα τιποτα για τη συγκεκριμενη lcd και δεν ξερω τι λενε οι philips αν μπορει καποιος να βοηθησει;

ευχαριστω

---------- Προσθήκη στις 17:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:50 ----------

επεισης ειναι Full LED η Edge LED

Δημοσ.
sorry ρε παιδια αλλα επειδη δεν βρηκα τιποτα για τη συγκεκριμενη lcd και δεν ξερω τι λενε οι philips αν μπορει καποιος να βοηθησει;

ευχαριστω

---------- Προσθήκη στις 17:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:50 ----------

επεισης ειναι Full LED η Edge LED

κανεις ρε παιδια:cry::cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...