spyrosg7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Γεια σε όλους , τώρα τελευταία πήρα ( που λεει ο λογος δηλαδη..) το call of duty 6 modern warfare 2 , και είναι ωραίο παιχνίδι , παίζω στο veteran και οποιον πάρει ο χάρος : ) αντιμετωπίζω ένα εκνευριστικό αν και όχι τόσο σοβαρό πρόβλημα όμως...κάθε φορα που πατάω το shift + w + a γιa να τρέξω ευθεία και λίγο αριστερά , (και είναι αρκετές οι φορες που χρειάζεται αυτό στο veteran ) τα ηχεία μου αρχίζουν και beeparoun ανά 2 περίπου secs ! είναι πολύ εκνευριστικό και εκτος απτό να καταστρέφει την ατμόσφαιρα τις ιστορίας , κάνει το pc mou να κολλάει για ένα πολύ μικρό διάστημα , (0.5 - 1 sec ) -.-' αυτό γίνεται και εκτος του game , δηλαδή και στην επιφάνεια εργασίας να είμαι πάλι άμα πατήσω shift + w + a , γίνεται το ίδιο πράγμα , ξέρετε πως το κλείνω το καταραμένο ? :S
Sotosgl Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 H πιο απλη λυση ειναι να πατησεις 5 φορες Shift γρηγορα. Θα σου βγαλει την ειδοποιηση για τα ασυγχρονα πληκτρα εκει αν πατησεις ρυθμισεις θα μπορεσεις να τα απενεργοποιησεις. Sorry αλλα δεν θυμαμαι ακριβως το μερος που ειναι Τουλαχιστον εγω στα 7 ετσι το εκανα
FireFoxGr Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Βγάλε το πληκτρολόγιο που έχεις και δοκίμασε ένα άλλο και δες αν θα στο ξανακάνει. Το συγκεκριμένο που έχεις είναι PS/2 ή βρίσκεται στην θύρα USB;
spyrosg7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 ps/2 πρέπει νάναι γιατί δεν είναι στη θύρα USB xD . είναι απ'τά παλιά γιατί απ'τό καινούριο μου χάλασε το enter πρόσφατα αυτό με το πατα το shift 5 φορες γρήγορα δεν δουλεύει , το έχω κάνει 100 φορες πάντως εκπλήσσομαι που απαντήσατε τόσο γρήγορα και thnx )
Sotosgl Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Control Panel -> Accessibility Options-> Πατας στην καρτελα πανω που λεει Keyboard και ξετικαρεις το Use StickyKeys. Για δοκιμασε!
spyrosg7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 accessibility options ? είναι στα ελληνικά το pc μου και δεν βρήκα κάτι στον πινακα ελεγχου που να ταιριάζει με τη μετάφραση του accessibility options
GiOrGoSk21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Αυτό το icon είναι. Κάνε αυτό που σου έγραψε ο φίλος Sotosgl πιο πάνω κι επίσης κάνε και τα παρακάτω(σου τα γράφω κι εγώ στα αγγλικά,sorry): Accessibility Options-->Keyboard-->StickyKeys-->Settings και ξετικάρεις την επιλογή "Use shortcut"-->ΟΚ. Τα ίδια ακριβώς κάνε και για το FilterKeys. (Αν δεν μπορείς να μεταφράσεις στα αγγλικά τα παραπάνω,πάρε μια φωτο για να δεις πως είναι στα αγγλικά XP το παράθυρο του Accessibility Options,ώστε να κάνεις αυτά που σου είπα.)
spyrosg7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ρε παιδιά είστε σίγουροι ότι μιλάμε για τα ίδια xp ? γιατί δεν υπάρχει πουθενά αυτό το εικονίδιο στον πινακα ελεγχου μου... : ( βγάλτε αν γίνετε μια φωτό του πινακα ελεγχου σας , θα βγάλω και εγώ μια του δικού μου.. editing soon..
Sotosgl Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δοκιμασε να μπεις στο menu που σου λεμε με την συντομευση->Κουμπι Windows&U αν δεν βρεις την επιλογη απο εκει,πρεπει να υπαρχει και στο μενου της εναρξης->βοηθηματα->για ατομα με ειδικες αναγκες. BTW αν εχεις τον πινακα ελεγχου με κατηγοριες θελει ψαξιμο δοκιμασε να το αλλαξεις σε προβολη στοιχειων.
spyrosg7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 okay το start + you δεν κάνει τίποτα , στην έναρξη ktlp δεν υπάρχει το για άτομα με ειδικές ανάγκες και στον πινακα ελεγχου δεν μπορώ να βρω την επιλογή "αλλαγή σε προβολή στοιχειων" : ( έχω χάσει κάνα windows update ?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Πήγαινε για αρχή Start-->Run-->access.cpl-->OK. Σου ανοίγει έτσι το παράθυρο του Accessibility Options ή όχι;
spyrosg7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 τα windows δεν είναι δυνατό να βρούν το "access.cpl" . Βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε το όνομα σωστά και προσπαθήστε αργότερα . για την αναζήτηση αρχείου κάντε klick στο κουμπί έναρξη και κατόπιν κάντε klick στο κουμπί αναζήτηση Αυτο μου λεει ποπο τι γινεται εδω :S
Sotosgl Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μηπως εχεις καμια πετσοκομμενη εκδοση των XP και τους εχουν βγαλει τα ματια; Του φουστη!,τουλαχιστον τα πολλα Shift(Aριστερα παντα) θα επρεπε να σου εχουν βγαλει το μενου.
spyrosg7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 δεν ξέρω ρε συ..τα exp είναι από cd , αυθεντικά...τίποτα δεν δουλεύει, ούτε τα shift γρήγορα , ούτε από control panel , τίποτα... και το beep εξακολουθεί να μου σπάει τα νεύρα : ( δεν είμαι για format τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.