Προς το περιεχόμενο

new GaminG pc

xaiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xexex οπως χαζευα στις αναβαθμισεις το πετιχα κ το "εκλεψα" απο ενα ποστ σου :-D

ναι κ εμενα μου φανικε πολυ νταξι. θα περιμενω να ακουσω καμια γνωμη ακομα αλλιος εχω βρει την συνθεση μου ;)

---------- Προσθήκη στις 04:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:33 ----------

να ρωτησω κ κατι ακομα.. εψαχνα να βρω την 5850 sapphire στα γνωστα καταστηματα αλλα δεν βρικα πουθενα.. τι απεγινε αυτη?? απλα εξαντλιθικαν?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για κ παλι, δεν ανοιγω καινουριο θεμα αφου εχω αυτο εδω.

λοιπον εδωσα το pc να μου το σιναρμολογισουν στο πλαισιο, το πιρα σπιτι, το σινδεσα,παταω να ανοιξει και η οθονη αλλα μου λεει NO SIGNAL, προσπαθησα μερικεφορες αλλα τιποτα. Δοκιμασα και με την παλια οθονη και μου εβγαλε το ιδιο.. No Signal. pfff

τι μπορη να φτεει? πιτε καμια ιδεα.. περιμενα ολη μερα να το παρω κ τωρα δεν μπορο να το ανηξω ρε π0υστη :mad:

να προσθεσω οτι ειναι χωρης λογισμικο! ησος μπορη να φτεει αυτο?

ευχαριστω

Δημοσ.

Συγγνωμη διαβαζω καλα???Το συναρμολογησε το πλαισιο και δειχνει no signal?χαχ0α000χαχ0χ0χ νταξει απλα λιωνω:lol:

Δημοσ.
για κ παλι, δεν ανοιγω καινουριο θεμα αφου εχω αυτο εδω.

λοιπον εδωσα το pc να μου το σιναρμολογισουν στο πλαισιο, το πιρα σπιτι, το σινδεσα,παταω να ανοιξει και η οθονη αλλα μου λεει NO SIGNAL, προσπαθησα μερικεφορες αλλα τιποτα. Δοκιμασα και με την παλια οθονη και μου εβγαλε το ιδιο.. No Signal. pfff

τι μπορη να φτεει? πιτε καμια ιδεα.. περιμενα ολη μερα να το παρω κ τωρα δεν μπορο να το ανηξω ρε π0υστη :mad:

να προσθεσω οτι ειναι χωρης λογισμικο! ησος μπορη να φτεει αυτο?

ευχαριστω

Εννοείς χωρίς λειτουργικό μήπως? Δηλαδή στο είπανε ότι δεν έχει Windows εγκατεστημένα?Τότε όσο και να προσπαθείς δεν πρόκειται να δείξει τίποτα.

Όταν λες από την άλλη το σύνδεσες, σύνδεσες την οθόνη με το πίσω μέρος της κάρτας γραφικών?

Δημοσ.

λοιπον ειχα παρει τα κοματια (cpu,m/b ram klp klp) απο το πλαισιο και τους ζιτισα να μου το σιναρμολογισουν εκει, με ρωτησαν για windows και τους ειπα οχι απλα σιναρμολογιστε το τπτ αλλο. τελεικα το περνω σπιτι βαζω το 1 καλοδιο της οθονης στη πριζα και τα αλλα 2 στο κολο του πιργου, ανοιγω το pc και μου λεει στην οθονη οτι NO SIGNAL!

HELPP

Δημοσ.
λοιπον ειχα παρει τα κοματια (cpu,m/b ram klp klp) απο το πλαισιο και τους ζιτισα να μου το σιναρμολογισουν εκει, με ρωτησαν για windows και τους ειπα οχι απλα σιναρμολογιστε το τπτ αλλο. τελεικα το περνω σπιτι βαζω το 1 καλοδιο της οθονης στη πριζα και τα αλλα 2 στο κολο του πιργου, ανοιγω το pc και μου λεει στην οθονη οτι NO SIGNAL!

HELPP

(στο κολο) Εννοείς στον κώλο μήπως:lol::lol::lol:

Ένα καλώδιο πάει στην πρίζα και ένα άλλο συνδέεται με την θύρα DVI-D της κάρτας γραφικών. Από εκεί και πέρα τι περιμένεις να δείς χωρίς να εγκαταστήσεις λειτουργικό? Γιατί δεν τους είπες να σου το εγκαταστήσουν αυτοί? Υποχρέωσή τους είναι.

Δημοσ.
(στο κολο) Εννοείς στον κώλο μήπως:lol::lol::lol:

Ένα καλώδιο πάει στην πρίζα και ένα άλλο συνδέεται με την θύρα DVI-D της κάρτας γραφικών. Από εκεί και πέρα τι περιμένεις να δείς χωρίς να εγκαταστήσεις λειτουργικό? Γιατί δεν τους είπες να σου το εγκαταστήσουν αυτοί? Υποχρέωσή τους είναι.

:-D

κοιτα δεν ψινομαι να δοσω τοσα λευτα να αγορασω λειτουργικο....

κ το αφισα ετσι for now. αλλα πως στο καλο περασανε αφτοι τα drivers κλπ αφου δεν ανοιγε το pc :rolleyes:

παντος πριν λιγο που μιλισα με ενα φιλαρακι που ειναι η δουλια του τα pc, με ρωτησε οτι και εσεις και μου λεει οτι επιδη εκει στο πλαισιο ειναι ολοι αχριστοι:shifty: ειναι πολυ πιθανον να παιζει κατι με την GPU και να θελει αλαγμα καπιο εξαρτιμα η ολο.. φτου :mad:

Δημοσ.

Δες αν πατάει καλά το βύσμα της οθόνης στην κάρτα γραφικών για αρχή ..drivers δεν περάσανε εσύ θα τους περάσεις .

Δημοσ.

Άνοιξε το κουτί και τσέκαρε αν η κάρτα γραφικών πατάει καλά στη μητρική και αν έχουν συνδέσει την τροφοδοσία , τα 6pina (την 5850 πείρες τελικά?) .Όταν ανοίγεις το pc κάνει μπιπ κανονικά ?

Δημοσ.

ποπο moldovan σε ευχαριστω πολυ!!!!!

το κουτι (collermaster) εχει απο πισω πανω πανω 2 βυσματα ενα ασπρο κ ενα μπλε οπως και τα βυσματα στα καλοδια.. ε εγω τα ειχα σινδεσει εκει (μπενανε κανονικοτατα) κ μου λες εσυ να ανοιξω το κουτι να chekaro κατι.. το ανοιγω και εκει που κοιταζα βλεπω οτι το ασπρο καλοδιο (το μεγαλο) δεν εχει καμια σχεση με την GPU αλλα ειναι μαζι με το αλλο κ εχουν επαφη με τη μιτρικη. και λεω οπα στο φορουμ μου ειπανε οτι πρεπει να ειναι το ασπρο στη GPU και κοιταξα πιο κατω κ βρικα ενα βισμα εκει. τελεικα αυτο ηταν.. δεν εχει κανενα προβλιμα το pc, εγω τα ειχα σινδεσει λαθος:o

να'στε καλα ρε παιδια το φορουμ μαμαει κ πραγματικα βοηθατε πολυ!

moldovan thanks again! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...