VampireBlaster Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 προσφατα αγορασα καινουργιο υπολογιστη με windows 7 x64 και θελω να εγκαταστησω την camera μου http://wiki.toggle.com/en/images/e/e0/Driver-labtec-webcams.jpg ομως ενω περναω κανονικα του drivers και ενω στον προηγουμενο υπολογιστη επαιζαν ολα ρολοι τωρα μου βγαζει αυτο το μυνημα "the webcam application cannot be opened. Please re-install the labtec webcam software" εχω σβησει και εχω ξαναπερασει τους drivers αρκετες φορες αλλα τιποτα.. καμια λυση? τι να κανω?
TheELF Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Αλλο η drivers άλλο το webcam software,τρέξε το Skype η κάποιο παρόμοιο να δεις αν δουλεύει η camera(τα drivers),το soft που αναφέρει είναι πιθανότατα κάποιο πρόγραμμα ελεγχου της cameras.
VampireBlaster Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Αλλο η drivers άλλο το webcam software,τρέξε το Skype η κάποιο παρόμοιο να δεις αν δουλεύει η camera(τα drivers),το soft που αναφέρει είναι πιθανότατα κάποιο πρόγραμμα ελεγχου της cameras. ετρεξα το μσν αλλα δεν εγινε τιποτα.. δεν την αναγνωριζει καν την καμερα.. εψαξα και στο google και ειδα οτι εχουν και αλλοι παρομοιο προβλημα. μπηκα και στην σελιδα της labtec αλλα οι drivers που δινει ειναι συμβατοι μεχρι τα windows vista δεν αναφερει πουθενα για windows 7.. τωρα?
TheELF Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Τρέξε τον vista ΑΝ δεν τρέξουν κατευθείαν τρέξε τα με υποστήριξη συμβατότητας.
VampireBlaster Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Τρέξε τον vista ΑΝ δεν τρέξουν κατευθείαν τρέξε τα με υποστήριξη συμβατότητας. "τρέξε τα με υποστήριξη συμβατότητας" αυτο πως το κανω? 2 μερες τωρα χρησιμοποιω μονο τα windows 7 τοσο καιρο ημουν με τα χp
DioNiSis_000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 στο αρχειο exe με τους drivers των vista κανεις δεξι κλικ και το αποσυμπιεζεις σε ενα φακελο με το winrar ή οποιο αλλο χρησημοποιεις. μετα απο το device manager κανεις ενημερωση του driver δινωντας του το path που αποσυμπίεσες το driver. θα περιεχει καποια inf αρχεια εκει. ετσι δεν βγαζει κανενα μηνημα συμβατοτητας και λειτουργει κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.