Προς το περιεχόμενο

Steam από τη Valve: έρχεται στο Mac!

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 6 μήνες μετά...

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα λογαριασμό στο Steam και έχω τις εξής δύο απορίες:

1) Αγοράζω ένα παιχνίδι μέσα από το Client και στη συνέχεια αυτό εγκαθίσταται στο application folder ή θα πρέπει να το βρίσκω μέσα από το client;

2) Μπορώ ένα παιχνίδι να το παίζω από δύο διαφορετικούς Mac ή εγκαθίσταται μόνο σε ένα υπολογιστή;

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχουν ξαναϋπάρξει σχετικές ερωτήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα λογαριασμό στο Steam και έχω τις εξής δύο απορίες:

1) Αγοράζω ένα παιχνίδι μέσα από το Client και στη συνέχεια αυτό εγκαθίσταται στο application folder ή θα πρέπει να το βρίσκω μέσα από το client;

2) Μπορώ ένα παιχνίδι να το παίζω από δύο διαφορετικούς Mac ή εγκαθίσταται μόνο σε ένα υπολογιστή;

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχουν ξαναϋπάρξει σχετικές ερωτήσεις.

1. Αγοράζεις ένα παιχνίδι μέσα από το Steam Client, το οποίο εγκαθίσταται κάπου μέσα στο ~/Library/Application Support/. Για να αρχίσει το παιχνίδι, ανοίγεις τον Client και το βρίσκεις εκεί.

2. Ναι, μπορείς να το παίξεις από δύο διαφορετικούς Macintosh. Το παιχνίδι συγχρονίζεται αυτόματα με το Steam Cloud και όποια "πρόοδο" κάνεις στον ένα Mac, την βρίσκεις στον άλλο.

Δηλαδή τα PC δεν έχουν οθόνες 16:9 ;!

Στα PC υπάρχει εντολή να παίζεις το παιχνίδι σε 4:3 ενώ σε Mac όχι;

Δηλαδή τα PC δεν έχουν οθόνες 16:9 ;!

Στα PC υπάρχει εντολή να παίζεις το παιχνίδι σε 4:3 ενώ σε Mac όχι;

Το δικό μου pc ήταν 4:3 και έπαιζε μια Χαρα και τώρα σε μακος δεν Παίζει αλλα το βάζω bootcamp και όλα οκ

Sorry. αλλά δεν καταλαβαίνω τι γράφεις και το κουράσαμε το ζήτημα.

Τι εννοείς σε MacOS δεν παίζει; Παίζει παραμορφωμένα σε 16:9; Όταν γυρνάς σε BootCamp παίζει σε 4:3 ενώ η οθόνη είναι 16:9 ή απλώς δεν παραμορφώνει; Μου φαίνεται εξαιρετικά πιθανό να υπάρχει σχετική ρύθμιση για αυτό.

Sorry. αλλά δεν καταλαβαίνω τι γράφεις και το κουράσαμε το ζήτημα.

Τι εννοείς σε MacOS δεν παίζει; Παίζει παραμορφωμένα σε 16:9; Όταν γυρνάς σε BootCamp παίζει σε 4:3 ενώ η οθόνη είναι 16:9 ή απλώς δεν παραμορφώνει; Μου φαίνεται εξαιρετικά πιθανό να υπάρχει σχετική ρύθμιση για αυτό.

φιλε μου απλα λεω οτι στο μακ δεν παιζει καλα το παιχνιδι ... ακομη και το ποντικι δεν λειτουργει σωστα (logitech) και λεω οτι σε 16: 9 δεν φαινεται και καλα το παιχνιδι..

υπαρχει καποιος εδω που παιζει CS σε μακ και ειναι κομπλε???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...