Προς το περιεχόμενο

Steam από τη Valve: έρχεται στο Mac!

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Παραλλαγή εκείνου του παλιού βίντεο της apple δεν είναι; Δεν το βρίσκω κιόλας τώρα να το ποστάρω...

Ναι, παραλλαγή της διαφήμισης "1984" που γύρισε ο Ridley Scott για την Apple και η οποία προβλήθηκε μόνο μία (1) φορά κατά τη διάρκεια του SuperBowl 1984:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Μόλις κυκλοφόρησε το Half Life 2 στην τιμή των 4,89 ευρώ, το Half Life 2 Episode One στην τιμή των 4,19 ευρώ και το Half Life 2 Episode Two στην τιμή των 4,19 ευρώ.

Συνολική τιμή αν τα πάρετε όλα μαζί (δεν είναι απαραίτητο): 13,27 ευρώ.

Απ' ότι κατάλαβα, οι τιμές αυτές είναι μειωμένες κατά 30% και θα ισχύσουν για μία εβδομάδα. Μετά το Half Life 2 θα πάει στα 6,99 ευρώ και τα επεισόδια θα πάνε στα 5,99 ευρώ το καθένα.

Σημειώστε ότι το Lost Coast και το Half Life 2 Deathmatch δεν είναι ακόμη διαθέσιμα για MacOS X.

Καλές τιμές, δεδομένου του ότι το orange box το βρίσκεις πάφθηνα πλέον .. Μένει το Team Fortress 2 για να ολοκληρωθεί το πακέτο για τα Mac .. Ελπίζω να το πάρουμε και εκείνο δωρεάν B)

Υ.Γ. Όσοι δεν έχουν παίξει το half life 2, εννοείται πως επιβάλλεται η αγορά .. Ανεξάρτητα αν είστε οπαδοί των FPS ή όχι, το παιγνίδι είναι από τα καλύτερα της τελευταίας δεκαετίας ..

Μόλις κυκλοφόρησε το Half Life 2 στην τιμή των 4,89 ευρώ, το Half Life 2 Episode One στην τιμή των 4,19 ευρώ και το Half Life 2 Episode Two στην τιμή των 4,19 ευρώ.

Συνολική τιμή αν τα πάρετε όλα μαζί (δεν είναι απαραίτητο): 13,27 ευρώ.

Απ' ότι κατάλαβα, οι τιμές αυτές είναι μειωμένες κατά 30% και θα ισχύσουν για μία εβδομάδα. Μετά το Half Life 2 θα πάει στα 6,99 ευρώ και τα επεισόδια θα πάνε στα 5,99 ευρώ το καθένα.

Σημειώστε ότι το Lost Coast και το Half Life 2 Deathmatch δεν είναι ακόμη διαθέσιμα για MacOS X.

Το κατεβασα. Παιζει αψογα. Επιτελους θα μου φυγει η περιεργεια για αυτη τη παιχνιδαρα.

• Super Moderators
Το κατεβασα. Παιζει αψογα. Επιτελους θα μου φυγει η περιεργεια για αυτη τη παιχνιδαρα.

Κι εγώ το αγόρασα γιατί, όταν ακόμη είχα Wintel υπολογιστή είχα αγορασμένο και έπαιζα το Half Life το πρώτο και είχα μείνει άφωνος από το παιχνίδι και γιατί επιτέλους βρήκα την ευκαιρία να καταργήσω επιτέλους το Boot Camp partition του MacBook μου (που έτρωγε 35 GB), το οποίο υπήρχε μόνο για το Half Life 2 και το Tomb Raider Anniversary.

:-)

• Super Moderators
Λετε να δουμε κάποια στιγμη και το counterstrike να γίνει πανικός??

Αν γίνει αυτο θα καταργήσω και γω το partition στον imac μου :)

Να πω την αμαρτία μου, περιμένω πώς και πώς α) τα Tomb Raider β) τα Quake και γ) κάποια RTS (όπως το Star Wars Empire At War) στο Steam.

Παρ' όλο που τα δύο πρώτα Quake τα έχω αγορασμένα για Windows, αν είχαν μια καλή τιμούλα θα τα ξανα-αγόραζα μέσω Steam για MacOS X.

Και τα Tomb Raider (ακόμη και τα πρώτα) παραμένουν αγαπημένα παιχνίδια.

Δικαίως ή αδίκως έχω μεγάλες προσδοκίες από το Steam. Ελπίζω να μην διαψευσθώ. :-)

Να πω την αμαρτία μου, περιμένω πώς και πώς α) τα Tomb Raider β) τα Quake και γ) κάποια RTS (όπως το Star Wars Empire At War) στο Steam.

Παρ' όλο που τα δύο πρώτα Quake τα έχω αγορασμένα για Windows, αν είχαν μια καλή τιμούλα θα τα ξανα-αγόραζα μέσω Steam για MacOS X.

Και τα Tomb Raider (ακόμη και τα πρώτα) παραμένουν αγαπημένα παιχνίδια.

Δικαίως ή αδίκως έχω μεγάλες προσδοκίες από το Steam. Ελπίζω να μην διαψευσθώ. :-)

Νομίζω οτι αν τα έχεις αγοράσει μια φορά για windows δεν χρειάζεται να ξαναπληρώσεις για macOS.Αυτο έγινε σε μένα τουλάχιστον με το Half life2 οπου το ειχα πάρει πριν απο χρονια κανονικα με το δισκάκι του και απο προχθες το εχω κανονικα και στο mac μου δωρεάν!

Με το online δεν ξέρω τι γίνεται?

και μόνο το half life episode 3 να κυκλοφορήσει παράλληλα με την έκδοση για pc φτάνει

• Super Moderators
Νομίζω οτι αν τα έχεις αγοράσει μια φορά για windows δεν χρειάζεται να ξαναπληρώσεις για macOS.Αυτο έγινε σε μένα τουλάχιστον με το Half life2 οπου το ειχα πάρει πριν απο χρονια κανονικα με το δισκάκι του και απο προχθες το εχω κανονικα και στο mac μου δωρεάν!

[...]

Πώς γίνεται όμως αυτό; Δηλαδή βάζεις το δισκακι που έχεις από την έκδοση για Windows και σου λέει "ΟΚ, τώρα σου κατεβάζω δωρεάν την έκδοση για MacOS";

Γιατί, απ' οτι κατάλαβα, το SteamPlay σημαίνει ότι αν στο account σου στο Steam έχεις ήδη αγοράσει / ενεργοποιήσει την έκδοση για το ένα λειτουργικό, παίζεις και την έκδοση για το άλλο.

Αλλά με το δισκάκι πώς γίνεται;

και μόνο το half life episode 3 να κυκλοφορήσει παράλληλα με την έκδοση για pc φτάνει

Δεν έχεις κι άδικο. Αν και το πρώτο παιχνίδι που φέρεται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα για τα δύο λειτουργικά είναι το Portal 2 το φθινόπωρο...

Επισκέπτης

Το registration ήταν απαραίτητο στο Half Life 2 (και καλά για λόγους πειρατείας, αν και δε βοήθησε). Οπότε όποιος έχει αγοράσει Half Life 2, με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό φαίνεται μέσα στον Steam λογαριασμό του.

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι όσα παιχνίδια υπάρχουν πλέον για Mac από το πακέτο που είχα αγοράσει κάποτε (Half Life 2: Holiday 2006 Collection) λειτουργεί κανονικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...