izapp Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Καλή φάση. Θα δοκιμάσω το torchlight. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yoda73 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Έχει ακουστεί τίποτα σίγουρο για Half life 2, Half life 2 episode 1&2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Έχει ακουστεί τίποτα σίγουρο για Half life 2, Half life 2 episode 1&2; Ναι, η Valve υπαινίχθηκε ότι θα μεταφερθούν κι αυτά σιγά-σιγά. Να ο Gordon με ένα μηλαράκι στο κέντρο της στολής του: Τις Τετάρτες (όχι απαραίτητα όλες τις Τετάρτες) η Valve θα ανακοινώνει την μεταφορά καινούργιων τίτλων σε MacOS X. Η αρχική ανακοίνωση έλεγε ότι τα Left 4 Dead 2, Team Fortress 2, Counter-Strike, Portal, και η σειρά Half-Life θα είναι διαθέσιμα τον Απρίλιο - τώρα που η επίσημη έναρξη έγινε στις 12 Μαΐου, ας ελπίσουμε ότι θα τα δούμε μέσα στον μήνα - άντε, ας περιμένουμε μέχρι Ιούνιο, τόσο καιρό περιμέναμε, λίγο ακόμη δεν βλάπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Τις Τετάρτες (όχι απαραίτητα όλες τις Τετάρτες) η Valve θα ανακοινώνει την μεταφορά καινούργιων τίτλων σε MacOS X. btw συνήθως τις Τρίτες τα βράδια ανακοινώνουν και τις προσφορές τους (που τώρα τελευταία έχουν ελαττωθεί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Εγώ απλά θα συνεχίσω το θέμα λέγοντας μόνο μία φράση και όποιος κατάλαβε...κατάλαβε... The cake was not a lie.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Lucas Arts Adventure Pack ( 9 ευρώ ) - Ιndiana Jones And The Fate Of Atlantis - Indiana Jones And The Last Crusade - Loom - The Dig Δεν έχω παίξει κανένα από αυτά και είμαι τεράστιος οπαδός των παλιών point and click adventures .. Κάπως έτσι ξεκινούν οι αγορές νομίζω Πω, ρε κάτι εποχές....αχχ...!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Lucas Arts Adventure Pack ( 9 ευρώ ) - Ιndiana Jones And The Fate Of Atlantis - Indiana Jones And The Last Crusade - Loom - The Dig Δεν έχω παίξει κανένα από αυτά και είμαι τεράστιος οπαδός των παλιών point and click adventures .. Κάπως έτσι ξεκινούν οι αγορές νομίζω Πω, ρε κάτι εποχές....αχχ...!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 πάντως αρκετοί εχουν προβλήματα με την steam δίοτι δεν τους ανοίγε including me :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 πάντως αρκετοί εχουν προβλήματα με την steam δίοτι δεν τους ανοίγε including me :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Έψαχνα να βρώ πως στο καλό κάνεις απεγκατάσταση game από το Steam γιατί δεν είναι όπως τα είχαμε συνηθίσει εμείς η Mac users με ένα απλό drag n drop στο κάδο. Από το Library μέσα στο Steam επιλέγουμε το παιχνίδι που θέλουμε να διαγράψουμε πατάμε δεξί κλίκ και Delete Local Content... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 απεγκατασταση το portal??? δεν ντρεπεσαι?? :shock::eek: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Έπιασα το Starcraft 2 τώρα γιαυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 δεν παιζει το βιντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 δεν παιζει το βιντεο. Όντως, thanks για την επισήμανση. Το διόρθωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.