Προς το περιεχόμενο

Steam από τη Valve: έρχεται στο Mac!

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Έχει ακουστεί τίποτα σίγουρο για Half life 2, Half life 2 episode 1&2;

Ναι, η Valve υπαινίχθηκε ότι θα μεταφερθούν κι αυτά σιγά-σιγά. Να ο Gordon με ένα μηλαράκι στο κέντρο της στολής του:

145949-valve_teaser_800.jpg

Τις Τετάρτες (όχι απαραίτητα όλες τις Τετάρτες) η Valve θα ανακοινώνει την μεταφορά καινούργιων τίτλων σε MacOS X. Η αρχική ανακοίνωση έλεγε ότι τα Left 4 Dead 2, Team Fortress 2, Counter-Strike, Portal, και η σειρά Half-Life θα είναι διαθέσιμα τον Απρίλιο - τώρα που η επίσημη έναρξη έγινε στις 12 Μαΐου, ας ελπίσουμε ότι θα τα δούμε μέσα στον μήνα - άντε, ας περιμένουμε μέχρι Ιούνιο, τόσο καιρό περιμέναμε, λίγο ακόμη δεν βλάπτει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τις Τετάρτες (όχι απαραίτητα όλες τις Τετάρτες) η Valve θα ανακοινώνει την μεταφορά καινούργιων τίτλων σε MacOS X.

btw συνήθως τις Τρίτες τα βράδια ανακοινώνουν και τις προσφορές τους (που τώρα τελευταία έχουν ελαττωθεί)

Lucas Arts Adventure Pack ( 9 ευρώ )

- Ιndiana Jones And The Fate Of Atlantis

- Indiana Jones And The Last Crusade

- Loom

- The Dig

Δεν έχω παίξει κανένα από αυτά και είμαι τεράστιος οπαδός των παλιών point and click adventures .. Κάπως έτσι ξεκινούν οι αγορές νομίζω :-D

Πω, ρε κάτι εποχές....αχχ...!!!!

Lucas Arts Adventure Pack ( 9 ευρώ )

- Ιndiana Jones And The Fate Of Atlantis

- Indiana Jones And The Last Crusade

- Loom

- The Dig

Δεν έχω παίξει κανένα από αυτά και είμαι τεράστιος οπαδός των παλιών point and click adventures .. Κάπως έτσι ξεκινούν οι αγορές νομίζω :-D

Πω, ρε κάτι εποχές....αχχ...!!!!

Έψαχνα να βρώ πως στο καλό κάνεις απεγκατάσταση game από το Steam γιατί δεν είναι όπως τα είχαμε συνηθίσει εμείς η Mac users με ένα απλό drag n drop στο κάδο.

sv3pqp.png

Από το Library μέσα στο Steam επιλέγουμε το παιχνίδι που θέλουμε να διαγράψουμε πατάμε δεξί κλίκ και Delete Local Content...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...