Προς το περιεχόμενο

Steam από τη Valve: έρχεται στο Mac!

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δεν ξέρω, κάνω κλικ να κατεβάσω αλλά τίποτα...μάυρη οθόνη προς το παρόν...

πρεπει να πας στο search bar πανω δεξια να γραψεις portal και να το κατεβασεις απο εκει ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρεπει να πας στο search bar πανω δεξια να γραψεις portal και να το κατεβασεις απο εκει ;)

Χοχοχο...κατεβαίνει!!! Ευχαριστώ! Έχει τίποτα ΚΑΛΟ για multiplayer να καούμε μεταφορικά λιγάκι πριν καούμε κυριολεκτικά από τον ήλιο; Δεν τα έχω ψάξει ούτε έχω ασχοληθεί καθόλου, εγώ μεγάλωσα με Blizzard και τα RPG από BlackIsle kai Wizards of the Coast κτλ και δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από αυτούς!:devil:

Κι εγώ ξεκίνησα να κατεβάζω το Portal αλλά η ταχύτητα είναι πολύ χαμηλή... μου βγαίνει ότι θα ολοκληρωθεί το download σε δύο ημέρες!!!!! :fear:

edit. ανέβασε πολύ γρήγορα την ταχύτητα και το ολοκλήρωσα σε λιγότερο από δύο ωρίτσες!!!!! :-)

Μόλις κατέβηκε εμένα και είπα να δώ τι λέει πριν να πάω για ύπνο .. Έχω ένα Macbook Pro Core Duo 2.16 του 2006, και το Portal παίζει μια χαρά .. Τα γραφικά δεν είναι στα maximum settings, αλλά δεν με πειράζει τόσο .. Το παιγνίδι το έχω ξαναπαίξει άλλωστε .. Το ευχάριστο είναι ότι ανοίγει χωρίς προβλήματα :-)

εγω εχω το torchlight απο νοεμβριο (δεν θυμαμαι απο που!) και παιζει μονο 1280χ1024

αλλα δεν πολυασχοληθηκα μιας και δεν ειμαι fan των RPG...

Lucas Arts Adventure Pack ( 9 ευρώ )

- Ιndiana Jones And The Fate Of Atlantis

- Indiana Jones And The Last Crusade

- Loom

- The Dig

Δεν έχω παίξει κανένα από αυτά και είμαι τεράστιος οπαδός των παλιών point and click adventures .. Κάπως έτσι ξεκινούν οι αγορές νομίζω :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...