Merdock Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 http://osxdaily.com/2010/05/12/steam-for-mac-is-now-available-and-you-can-download-portal-for-free/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 This was a thriumph I'm making a note here, HUGE SUCCESS !! Υ.Γ. Ελληνικοί χαρακτήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 όσοι έχουν πρόβλημα να κατεβάσουν το Portal, ας κάνουν χειροκίνητη αναζήτηση για τον τίτλο του παιχνιδιού και στη συνέχεια "Play"...από το promo banner της πρώτης σελίδας τρώει error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 thx natural_sgf !! και εγω απο την αναζητηση το εβαλα... αλλα τελικα ειναι το demo που σου δινουν δεν ξερω μεχρι ποια πιστα σε αφηνει... και λιγο μεγαλο για demo κατεβαζα με 1,2 mBps σταθερα για 40 λεπτα δλδ γυρω στα 2.8 GB βγαινει... επαιζα στα 1920χ1080 χωρις το παραμικρο κολληματακι με την 9400 256mb !! κατεβαστε το!! :-D δυσκολευομουνα λιγο επειδη πρεπει να συγκεντρωθεις σε ολη την οθονη (21,5) φανταζομαι στην 27αρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δώστε link για mac ρε παίδες! (Αυτό που δουλεύει, δεν είμαστε για να ψάχνυομε τώρα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εμένα πάντως μου έβγαλε παράθυρο να το κατεβάσω μόλις εγκατέστησα το Steam, και κατεβαίνει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 εγώ το εβαλα στο applications αλλα δεν ανοίγει ;ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ξέρει κανείς αν αξίζει το Torchlight ?? Κατέβασα το demo, αλλά δεν μου έκανε click, και είμαι περίεργος αν αξίζει η συνέχεια .. Επίσης όσοι έχετε steam account, πέστε τα ονόματα σας να κάνουμε add σιγά-σιγά Το δικό μου είναι "antoniades_n" ( δεν έβρισκα κάτι άλλο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Με 7,99€ μόνο μέχρι τις 17 Μαίου αξίζει το Torchlight είναι όμως μόνο single player δυστηχώς. Add me: Whiteyez Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 -Raziel- το account μου έχω να logarw απο τα επικ χρόνια του CS και συνεχίζει να μην ανοίγε καν η steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δηλαδή αν εγώ τώρα αγοράσω Mac και κατεβάσω π.χ το GTA IV μέσω Steam θα παίζει κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δηλαδή αν εγώ τώρα αγοράσω Mac και κατεβάσω π.χ το GTA IV μέσω Steam θα παίζει κανονικά? Μονο τα παιχνιδια της valve... Το gta ειναι rockstar... Sent from my iPod touch using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μόνο Valve; ΟΚ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δηλαδή αν εγώ τώρα αγοράσω Mac και κατεβάσω π.χ το GTA IV μέσω Steam θα παίζει κανονικά? Εδώ έχει μια λίστα με τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα προς το παρόν. http://osxdaily.com/2010/05/12/steam-for-mac-is-now-available-and-you-can-download-portal-for-free/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 το portal τελικα μονο demo κατεβαινει???????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.