tzinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 καλη ιδεα, καιρο ειχαμε να ανακαλυψουμε κατι καλο. Προσωπικα τις εχω εγκαταλειψει λιγο λογω ελλειψης χρονου, δεν εχω αρχισε καποια που να κολησω ετσι και αλλοιως. Ολες που βλεπω ειναι τουλαχιστον 3τη σεζον. Θα τσεκαρω αργοτερα τα τραιλερ. Περιμενω να ακουσω και προτασεις για σειρες που εχουν ξεκινησει ηδη προσφατα και αξιζουν.
marantonis Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ολες που βλεπω ειναι τουλαχιστον 3τη σεζον. Μη το λες, βλεπεις και Community που ειναι στη 2η. Το Terra Nova παιζει να αξιζει. Ξερει ο Spielberg απο δεινοσαυρους
tzinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ε ελεγα να προσθεσω ενα ¨αντε στα τελη 2ρης" λολ, αλλα δεν μαμιεται παντος δεν εχω πετυχει προσφατα πιλοτο να με εντυπωσιασει. Το mad love ψιλογουσταρα επειδη ειχε γνωστα προσωπα. Κατα τα αλλα ειναι μια απο τα ιδια και το βλεπω οποτε το θυμηθω. Το shit my dad says, ηταν εχμμμ shit, to mr sunshine με τον matt perry ειναι και αυτο βλακειουλα, το undercovers δεν τελειωσα καν τον πιλοτο, to camelot το εκλεισα στο 3λεπτο πανω θαρω! Το the cape το εβλεπα, αλλα απογοητευσε και παιζει να εχω μεινει 5-6 επεισοδεια πισω. Το no oridinary family παραηταν φαμιλι χαζομαρα. Το running wilde μου αρεσε σαν ιδεα αλλα δεν απογειωθηκε ποτε και το raising hope το παρατησα στον πιλοτο. Ισως ριξω μια ματια ακομα στο τελευταιο, αξιζει? Αααα δεν εχω δει ακομα το big c και το τραιλερ φαινοταν ωραιο. Αλλα δεν το εχω δει να συζητιεται στο φορουμ εδω, ουτε εχω ποιασει να εχει κανα hype. Περασε αδιαφορο η ειναι καλο? Εχω στο τσεκ ετοιμο να δω τον πιλοτο του chaos και ενα Perfect Couples επεισοδειο. Δεν εχω ιδεα τι ρολο βαρανε. Σιγα σιγα μου ερχονται. Αυτο που βλεπω φετος ειναι το lights out. Αλλα κυριως επειδη εχω κολημα με MMA/fighting φαση. Βεβαια η σειρα ειναι για boxing, αλλα ειχε συμετοχη bass ruten και την αρχισα. Ειναι καλη, αλλα λιγο μουντη και αργη. link που λισταρει ολες τις σειρες 2010-2011 http://www.listal.com/list/new-tv-shows-5346 απο εκει ξεχωρισα το blue blood και το chicago code (απο τον δημιουργο του τεραστιου THE SHIELD). Οποτε θα τα τσεκαρω και αυτα.
jimpoul Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 To Mr Sunshine το ειδε κανεις?Μου φανηκε πολυ μετριο. Πολύ μέτριο μου φάνηκε και εμένα το Mr Sunshine...Επίσης μέτριο μου φάνηκε και το episodes που παίζει Matt LeBlanc...Αυτό που μου αρέσει πολύ μεχρι τώρα τουλάχιστον ειναι το Mad Love με τον Jason Biggs..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 άρχισε και το The Borgias... http://www.imdb.com/title/tt1582457/
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 καλα μην βασιζεστε σε πιλοτους... μπορει να παρει ακομα και 7,8 επισοδεια μεχρι να μπεις... παντως αν δεν μαζευτουνε πρωτα 2,3 σεζον δεν λεει...
viper2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 αυτο το doctor who ποτε θα σκασει μυτη αναρωτιεμαι οοπςςς αυριο ερχεται
flamelab Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 1.Falling Skies: μια σειρα επιστημονικης φαντασιας απο τον Steven Spielberg. Trailer! 2.Breaking in : χακερς προσλαμβανονται ωστε να σπασουν συτηματα ασφαλειας υπολογιστων. Trailer 3.Terra nova : Προκειμενου να επιβιωσει το ανθρωπινο ειδος οι επιστημονες γυριζουν 85 εκ. χρονια πισω,απο τον Steven Spielberg φυσικα. Trailer Αμα θελετε μπορειτε να αναφερεται και σειρες που ηδη εχουν ξεκινησει και βρισκονται στον 1ο χρονο. Παλι ασχολείται με δεινοσαυρους ο Spielberg ;
xavier Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 ειδα το πιλοτο του the killing που προμοταρεται με το "who killed rosie larsen". καλα το ξεκινησαν. Να δουμε αν η ροζι εξελιχτει στην επομενη laura palmer...Παντως λενε οτι ειναι ριμεικ ενος δανεζικου σιριαλ, οποτε μαλλον η σχεση με το τουιν πικς ειναι δευτερευουσα. Κριμα που δεν βαζουν παρανορμαλ στοιχεια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 λιγότερο από 2 βδομάδες για το Game of Thrones...
sanji Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ξεχασα να αναφερω το the walking dead.Ενας αστυνομικος τραυματιζεται και ξυπαναει μετα απο καιρο σε ενα νοσοκομειο οπου καταλαβαινει οτι ενας ιος τους εχει θερισει ολους,αλλα ομως μετα μαθαινει οτι αυτοι ειναι zombie αλλα και οτι δεν ειναι ο μονος επιζων και επειτα θα ψαξει να βρει την οικογενεια του.κ.λπ Trailer
Sugizo Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Season 2, Episode 1 Original Air Date—October 2011, η πρώτη season του Walking Dead έχει τελειώσει εδώ και μήνες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Sellers, 4 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Sellers, 4 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος επίσης έχουμε αυτό το sticky topic http://www.insomnia.gr/topic/348736-2010-2011-tv-season/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.