Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 το Two and a Half Men θα κάνει hiatus μάλλον, μπήκε για 3 μήνες σε κλινική αποτοξύνωσης ο Sheen
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 το Two and a Half Men θα κάνει hiatus μάλλον, μπήκε για 3 μήνες σε κλινική αποτοξύνωσης ο Sheen Commiting to the role.
john1987 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Commiting to the role. Το παλικαρι παιζει τον εαυτο του (σε πιο ηπια εκδοση σιγουρα) και παιρνει 1,3 εκ το επεισοδιο αν δεν κανω λαθος.
parsifal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Είδε κανείς άλλος τον πιλότο του Chicago Code; Προσωπικά, μου άρεσε αρκετά και νομίζω ότι έχει προοπτικές. Φανταστείτε ένα police-oriented Damages, με πιο πολλή δράση και έντονο ρυθμό. Μπαίνει στα υπ' όψιν και βλέπουμε...
talidipa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Τι θα γινει με τις σειρες αυτη τη περιοδο; How I met your mother βλεπουμε μια στις 3 βδομαδες, House μια στις 2, Modern Family τοσο καιρο... Supernatural δε λεει καν να ξεκινησει κλπ κλπ.. νταμν. Άστα να πάνε. Εγώ μόνο το House παρακολουθώ πλέον και δεδομένου ότι δεν έχει και τίποτα η ελληνική τηλεόραση δε μας έχουν μείνει και πολλά για να δούμε, κι άυτα αραιά και πού.
marantonis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Άστα να πάνε. Εγώ μόνο το House παρακολουθώ πλέον και δεδομένου ότι δεν έχει και τίποτα η ελληνική τηλεόραση δε μας έχουν μείνει και πολλά για να δούμε, κι άυτα αραιά και πού. Τωρα εχει πραγμα ρε. Εκτος του House, απο Spartacus, Modern Family, Community, ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Τα Fringe, Supernatural, How I met your mother, κρατιουνται σ' ενα καλουτσικο επιπεδο (εχουν πεσει βεβαια). Αυτα για οσα παιζουν τωρα (δηλαδη με εξω κλασσικα γαματες σειρες οπως south park, dexter, breaking bad κλπ).
DKNI Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Mεχρι να βρεθει ο Θεος που θα κανει το 100 bullets σειρα, τι συζηταμε...
lefter Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 γεια σε ολους εχει δει κανεις το dirty sexy money ? λεω να το ξεκινησω περιμενω γνωμες
christiana78 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Mεχρι να βρεθει ο Θεος που θα κανει το 100 bullets σειρα, τι συζηταμε... Αλήθεια, έχει τελειώσει αυτό;
DKNI Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Αλήθεια, έχει τελειώσει αυτό; Φυσικα, και αυριο ετοιμαζω να παρω τους τομους 10-13 Επος
john1987 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 To Mr Sunshine το ειδε κανεις?Μου φανηκε πολυ μετριο.
sanji Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 1.Falling Skies: μια σειρα επιστημονικης φαντασιας απο τον Steven Spielberg. Trailer! 2.Breaking in : χακερς προσλαμβανονται ωστε να σπασουν συτηματα ασφαλειας υπολογιστων. Trailer 3.Terra nova : Προκειμενου να επιβιωσει το ανθρωπινο ειδος οι επιστημονες γυριζουν 85 εκ. χρονια πισω,απο τον Steven Spielberg φυσικα. Trailer Αμα θελετε μπορειτε να αναφερεται και σειρες που ηδη εχουν ξεκινησει και βρισκονται στον 1ο χρονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.