Προς το περιεχόμενο

2010-2011 TV Season

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι πολυ sexy μωρο.Και πολυ sexy accent και φωνη.Γενικα εχει ενδιαφεροντες χαρακτηρες,και ειναι απο τις λιγες ποιοτικες σειρες που προς το παρον ειναι σχετικα αγνωστες στην Ελλαδα.

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καιρος να σας εκπολιτισω λιγο με τις Αμερικανιες που βλεπετε.(Μερικες αξιζουν τις βλεπω και εγω. :devil: )

Ξεκινα σημερα το Primeval (4th Season) ,ευκολα βρισκονται οι πρωτες 3.Παρα πολυ ενδιαφερουσα sci-fi σειρα του BBC.Εγω θα δω το πρωτο επεισοδιο της 4ης σεζον σε λιγα λεπτα.

http://www.imdb.com/title/tt0808096/

ο μαι γκόντ! Πως και δεν την είχα δει αυτή την σειρά!?!

Δημοσ.

Καιρος να σας εκπολιτισω λιγο με τις Αμερικανιες που βλεπετε.(Μερικες αξιζουν τις βλεπω και εγω. :devil: )

Ξεκινα σημερα το Primeval (4th Season) ,ευκολα βρισκονται οι πρωτες 3.Παρα πολυ ενδιαφερουσα sci-fi σειρα του BBC.Εγω θα δω το πρωτο επεισοδιο της 4ης σεζον σε λιγα λεπτα.

http://www.imdb.com/title/tt0808096/

Ειναι η σειρα που εχει τα πιο αθλια εφε που εχω δει ποτε (μαζι με το doctor who).Δεν ξερω εκτος αν το κανουν εσκεμμενα ετσι.Ενα επεισοδιο ξεκινησα να βλεπω και το παρατησα.Δεν ειναι οτι βλεπω μονο υπερ-εφε κτλπ αλλα η σειρα ειναι πανω στους δεινοσαυρους αρα θελει εφε. Δεν ξερω αλλα την θεωρω πολυ Β, εαν κανω καπου λαθος correct me :D

Αν ομως δεν κανω πες μου τη ειναι αυτο που σε τραβηξε σε αυτην την σειρα(δεν στο λεω ειρωνικα απλα ειμαι περιεργος).

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ είδα ένα επεισόδιο, οπότε μάλλον δεν έχω σχηματίσει ολοκληρωμένη εντύπωση, αλλά επίσης περίμενα περισσότερα από τα εφέ, ενώ στο σημείο που

εμφανίζεται το portal και υπονοείται ότι οι δεινόσαυροι πηγαινοέρχονται μέσω αυτού από το παρελθόν, το ενδιαφέρον μου έπιασε πάτο. (Και δεν βοήθησε το γενικότερο σκηνικό με τους δεινόσαυρους να περνάνε απαρατήρητοι, και η μαμά να μαλώνει το παιδάκι για το ακατάστατο δωμάτιο -που το κατέστρεψε ο δεινόσαυρος (έστω χιούμορ, αλλά μετά το συνεχίζουν σοβαρά).

Νομίζω ότι τη σειρά την έχω πετύχει και στο Σκάι. Και τότε πρέπει να έκανα ζαπινγκ με το που είδα το κόνσεπτ

άνθρωποι και δεινόσαυροι

Δημοσ.

Ειναι η σειρα που εχει τα πιο αθλια εφε που εχω δει ποτε (μαζι με το doctor who).Δεν ξερω εκτος αν το κανουν εσκεμμενα ετσι.Ενα επεισοδιο ξεκινησα να βλεπω και το παρατησα.Δεν ειναι οτι βλεπω μονο υπερ-εφε κτλπ αλλα η σειρα ειναι πανω στους δεινοσαυρους αρα θελει εφε. Δεν ξερω αλλα την θεωρω πολυ Β, εαν κανω καπου λαθος correct me :D

Αν ομως δεν κανω πες μου τη ειναι αυτο που σε τραβηξε σε αυτην την σειρα(δεν στο λεω ειρωνικα απλα ειμαι περιεργος).

Οφτόπικ, αλλά έχει σχέση με το bold. Όσοι γουστάρουν δεινόσαυρους, το 2012, είναι να βγει το Terra Nova. Εδώ μερικά στοιχεία και εικόνες.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 25 Ιανουαρίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα
Κρυμμένο από parsifal, 25 Ιανουαρίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα

Ας το σβήσει κάποιος το μήνυμα αυτό, γιατί το δημοσίευσε 2 φορές.

Δημοσ.

My 2c:

Υπάρχει μεν σημαντική εξέλιξη της κεντρικής ιστορίας προς το τέλος της 1ης σεζόν, αλλά νομίζω πως το ζουμί της σειράς δεν είναι εκεί. Δε θα σε κρατήσει (αν είναι να σε κρατήσει) για το σασπένς του central plot, αλλά για τη δράση και τις αυτοτελείς ιστορίες των επεισοδίων. Αφού δε σε κέρδισε στα πρώτα 6 επεισόδια, χλωμό να το κάνει στη συνέχεια, το μοτίβο είναι το ίδιο...

Δημοσ.

Τι θα γινει με τις σειρες αυτη τη περιοδο; :(

How I met your mother βλεπουμε μια στις 3 βδομαδες, House μια στις 2, Modern Family τοσο καιρο... Supernatural δε λεει καν να ξεκινησει κλπ κλπ.. νταμν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...