benign Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ναι πολυ sexy μωρο.Και πολυ sexy accent και φωνη.Γενικα εχει ενδιαφεροντες χαρακτηρες,και ειναι απο τις λιγες ποιοτικες σειρες που προς το παρον ειναι σχετικα αγνωστες στην Ελλαδα.
DKNI Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 εχουμε κανα νεο απο breakout kings? Πρεμιερα 13/3
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Καιρος να σας εκπολιτισω λιγο με τις Αμερικανιες που βλεπετε.(Μερικες αξιζουν τις βλεπω και εγω. ) Ξεκινα σημερα το Primeval (4th Season) ,ευκολα βρισκονται οι πρωτες 3.Παρα πολυ ενδιαφερουσα sci-fi σειρα του BBC.Εγω θα δω το πρωτο επεισοδιο της 4ης σεζον σε λιγα λεπτα. http://www.imdb.com/title/tt0808096/ ο μαι γκόντ! Πως και δεν την είχα δει αυτή την σειρά!?!
d3monhunter Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Καιρος να σας εκπολιτισω λιγο με τις Αμερικανιες που βλεπετε.(Μερικες αξιζουν τις βλεπω και εγω. ) Ξεκινα σημερα το Primeval (4th Season) ,ευκολα βρισκονται οι πρωτες 3.Παρα πολυ ενδιαφερουσα sci-fi σειρα του BBC.Εγω θα δω το πρωτο επεισοδιο της 4ης σεζον σε λιγα λεπτα. http://www.imdb.com/title/tt0808096/ Ειναι η σειρα που εχει τα πιο αθλια εφε που εχω δει ποτε (μαζι με το doctor who).Δεν ξερω εκτος αν το κανουν εσκεμμενα ετσι.Ενα επεισοδιο ξεκινησα να βλεπω και το παρατησα.Δεν ειναι οτι βλεπω μονο υπερ-εφε κτλπ αλλα η σειρα ειναι πανω στους δεινοσαυρους αρα θελει εφε. Δεν ξερω αλλα την θεωρω πολυ Β, εαν κανω καπου λαθος correct me Αν ομως δεν κανω πες μου τη ειναι αυτο που σε τραβηξε σε αυτην την σειρα(δεν στο λεω ειρωνικα απλα ειμαι περιεργος).
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ είδα ένα επεισόδιο, οπότε μάλλον δεν έχω σχηματίσει ολοκληρωμένη εντύπωση, αλλά επίσης περίμενα περισσότερα από τα εφέ, ενώ στο σημείο που εμφανίζεται το portal και υπονοείται ότι οι δεινόσαυροι πηγαινοέρχονται μέσω αυτού από το παρελθόν, το ενδιαφέρον μου έπιασε πάτο. (Και δεν βοήθησε το γενικότερο σκηνικό με τους δεινόσαυρους να περνάνε απαρατήρητοι, και η μαμά να μαλώνει το παιδάκι για το ακατάστατο δωμάτιο -που το κατέστρεψε ο δεινόσαυρος (έστω χιούμορ, αλλά μετά το συνεχίζουν σοβαρά). Νομίζω ότι τη σειρά την έχω πετύχει και στο Σκάι. Και τότε πρέπει να έκανα ζαπινγκ με το που είδα το κόνσεπτ άνθρωποι και δεινόσαυροι
demessakis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ειναι η σειρα που εχει τα πιο αθλια εφε που εχω δει ποτε (μαζι με το doctor who).Δεν ξερω εκτος αν το κανουν εσκεμμενα ετσι.Ενα επεισοδιο ξεκινησα να βλεπω και το παρατησα.Δεν ειναι οτι βλεπω μονο υπερ-εφε κτλπ αλλα η σειρα ειναι πανω στους δεινοσαυρους αρα θελει εφε. Δεν ξερω αλλα την θεωρω πολυ Β, εαν κανω καπου λαθος correct me Αν ομως δεν κανω πες μου τη ειναι αυτο που σε τραβηξε σε αυτην την σειρα(δεν στο λεω ειρωνικα απλα ειμαι περιεργος). Οφτόπικ, αλλά έχει σχέση με το bold. Όσοι γουστάρουν δεινόσαυρους, το 2012, είναι να βγει το Terra Nova. Εδώ μερικά στοιχεία και εικόνες.
demessakis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 25 Ιανουαρίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα Κρυμμένο από parsifal, 25 Ιανουαρίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα Ας το σβήσει κάποιος το μήνυμα αυτό, γιατί το δημοσίευσε 2 φορές.
benign Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Αλλη μια σειρα που νομιζω οτι αξιζει να δειτε ειναι το Human Target.Σορρυ αν εχει ξαναναφερθει.Δραση,καλες σκηνες παλης επιπεδου Burne. http://www.imdb.com/title/tt1439741/
koystado Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 νέα σειρά απο τον jj abrams... *Alcatraz* http://io9.com/5739027/
Alexkass Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Σταμάτησε το Mega το webtv στο εξωτερικό? παν καλά?
benign Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα το Human Target ειναι εξαιρετικο,το συνιστω σε ολους.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Είχα ξεκινήσει να το βλέπω, αλλά δεν με κράτησε. Είχα δει τα πρώτα 5-6 επεισόδια. Αξίζει να του δώσω άλλη μια ευκαιρία;
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 My 2c: Υπάρχει μεν σημαντική εξέλιξη της κεντρικής ιστορίας προς το τέλος της 1ης σεζόν, αλλά νομίζω πως το ζουμί της σειράς δεν είναι εκεί. Δε θα σε κρατήσει (αν είναι να σε κρατήσει) για το σασπένς του central plot, αλλά για τη δράση και τις αυτοτελείς ιστορίες των επεισοδίων. Αφού δε σε κέρδισε στα πρώτα 6 επεισόδια, χλωμό να το κάνει στη συνέχεια, το μοτίβο είναι το ίδιο...
marantonis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Τι θα γινει με τις σειρες αυτη τη περιοδο; How I met your mother βλεπουμε μια στις 3 βδομαδες, House μια στις 2, Modern Family τοσο καιρο... Supernatural δε λεει καν να ξεκινησει κλπ κλπ.. νταμν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.