Προς το περιεχόμενο

2010-2011 TV Season

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμα ζησει να την τελειωσει...γιατι με τον ρυθμο που παει, θα μεινουμε με το πουλι στο χερι...

Το θέμα είναι να γίνει η αρχή. Απο κει και πέρα HBO = ποιότητα

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Bασικα επειδη ξεμεινα λογω εορτων (Walking Dead, Dexter καπουτ για φετος, House, Smallville, Supernatural, Fringe, Southpark, The Event διαλλειμα) και επειδη το Game of Thrones παει για Απριλη και το Alkatraz για του χρονου, εχετε καμια προταση?

Δεχομαι και σειρες που να ειναι πχ 3η σεζον αρκει να ξερω οτι ειναι Ongoing, μην μου πειτε κατι που τελειωσε

Να πω τι εχω δοκιμασει και απορριψει:

Τrue Blood, too much style, not enough essence

Mad Men ρισπεκ σαν προτζεκτ και παραγωγη απλα οχι του γουστου μου

Vampire Dairies αηδια

Bones γελαει ο κοσμος

CSI δεν αντεχεται τοση επαναλληψη καθε φορα

Ξερω οτι τα Shield και The Wire ήταν λεει πολυ δυνατα απλα δεν μπορω με τιποτα να δω κατι που εχει κοπει/ολοκληρωθει

Δημοσ.

Να δεις το The Wire κυριε. Δεν νοειται ανθρωπος που βλεπει και απολαμβανει σειρες να μην εχει δει το καλυτερο δειγμα που εχει δωσει η τηλεοραση. B)

Δημοσ.

Συμφωνώ για το The Wire, έχει ολοκληρωθεί μεν αλλά αυτό δεν είναι μειονέκτημα - ίσα ίσα που ξέρεις από τώρα ότι δε θα σε απογοητεύσει, συν ότι έχεις στο πιάτο 5 σεζόν έτοιμες για φάγωμα σιγά σιγά. Δεν είναι τηλεοπτική σειρά, είναι χειρουργική τομή στη αμερικάνικη κοινωνία, πιθανότατα η πιο σοβαρή σειρά που έχω δει ποτέ σε επίπεδο γραψίματος.

Επίσης, το Sopranos το έχεις δει;

• Moderators
Δημοσ.

Ε, χμ... Υπάρχει πάντα και το Breaking Bad. Τελείωσε την 3η season και είναι on-going (4η από καλοκαίρι του 2011 και μετά).

Θα έλεγα επίσης και το Sons of Anarchy, παρά την αδύναμη 3η season του.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καιρος να σας εκπολιτισω λιγο με τις Αμερικανιες που βλεπετε.(Μερικες αξιζουν τις βλεπω και εγω. :devil: )

Ξεκινα σημερα το Primeval (4th Season) ,ευκολα βρισκονται οι πρωτες 3.Παρα πολυ ενδιαφερουσα sci-fi σειρα του BBC.Εγω θα δω το πρωτο επεισοδιο της 4ης σεζον σε λιγα λεπτα.

http://www.imdb.com/title/tt0808096/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...