Προς το περιεχόμενο

2010-2011 TV Season

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αξίζει τελικά καμία νέα σειρά που ξενίνησε φέτος;

μόνο το fringe και το V μου έμειναν να βλέπω, όλα τα άλλα τελείωσαν (lost, 24, heroes, flashforward)

Δημοσ.

προσωπικα βλεπω no ordinary family, ειναι και στυλακι heroes, θα σ'αρεσει πιστευω, ριξε μια ματια

εχω διαβασει και για το boardwalk empire καλουτσικα λογια (αλλα και κακα...), αλλα ενω μου φερε ο θειος τα 3 πρωτα, δεν αξιωθηκα να τα δω ακομα :S

(βλεπω και dexter, how I met your mother, ενω εχω κ να τελειωσω την 2η σεζον του in treatment, ξεκινησε κι εαπ, κολασηηηηηηηηηηηηη ....)

Δημοσ.
πολλοι περιμενουν κ την εναρξη του walking dead διαβασα

Indeed, Walking Dead και Game of Thrones ειναι τα "δυνατα" που περιμενουμε

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Game of Thrones (HBO).

Λέει Clip Preview, αλλά είναι trailer.

Προειδοποίηση: μπορεί να ενθουσιαστείτε, και η σειρά *μπορει* να αρχίσει να προβάλλεται από την άνοιξη του 2011. Μπορεί και αργότερα.

Δημοσ.

Το Game of Thrones φαίνεται πολύ ενδιαφέρον αλλά πως θα γίνει η μεταφορά μιας πολύ μεγάλης ιστορίας που έχει φτάσει αισίως στο 5ο βιβλίο; (George R.R. Martin) περιμένουμε ακόμα το 6ο βιβλίο που όμως αργεί χαρακτηριστικά. Υποτίθεται ότι είναι επταλογία!!! Στα βιβλία υπάρχει υπερ-πληθώρα χαρακτήρων. Δεν ξέρω αν θα πετύχει (μακάρι εννοείται) αλλά είναι πολύ πιθανόν να πάει σαν το Legend of the Seeker που μετά τον 2ο κύκλο κόπηκε και μας άφησε στα κρύα του λουτρού!! Οι ιστορικές σειρές είναι αρκετά δαπανηρές και οι Αμερικανοί παραγωγοί έχουν την τάση να κόβουν αγρίως ότι στον υπόλοιπο κόσμο θεωρείται επιτυχημένο!!

• Super Moderators
Δημοσ.

μην το συγκρίνεις καν με το ΓΤΠΚ Legend of the Seeker, σειρά που ήταν Xena/Hercules wannabe...

Δημοσ.

Το Game of Thrones φαίνεται πολύ ενδιαφέρον αλλά πως θα γίνει η μεταφορά μιας πολύ μεγάλης ιστορίας που έχει φτάσει αισίως στο 5ο βιβλίο; (George R.R. Martin) περιμένουμε ακόμα το 6ο βιβλίο που όμως αργεί χαρακτηριστικά. Υποτίθεται ότι είναι επταλογία!!!

Το δεχόμαστε! Άκου εκεί επταλογία... Υλικό για λιώσιμο : CHECK!

Δημοσ.

Το δεχόμαστε! Άκου εκεί επταλογία... Υλικό για λιώσιμο : CHECK!

αμα ζησει να την τελειωσει...γιατι με τον ρυθμο που παει, θα μεινουμε με το πουλι στο χερι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...