Προς το περιεχόμενο

2010-2011 TV Season

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το βλέπω ρε σκατόψυχε ότι και να λες :P

Γκουχου γκουχου....Ειδα πριν λιγο το 1ο επεισοδιο απο το original (το δανεζικο που αναφερει ο Praetorian)

Για να σε "Χαλασω" κ αλλο: καλο φαινεται και θα το συνεχισω.

Αν θυμασαι και το Twin Peaks του Lynch, εχει μια αρκετα μεγαλη δοση του

Τουλαχιστον στην αρχη ειναι σχεδον ιδιο σαν γενικη ιδεα και σε καποιες μεμονομενες καταστασεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Το Killing ειναι remake του Twin Peaks, ή καμία σχέση και απλά μοιάζει?

Το The Killing ειναι remake του Forbrydelsen, το οποιο μου θυμησε σε μεγαλο βαθμο το Twin Peaks (στο πρωτο επεισοδιο παντα)

Δημοσ.

εδώ κάθισες και είδες το Καμελοτ που έχει emo - ιππότες :P

Κάτσε ρε, ακόμα δεν έχω δει το 2ο επεισόδιο και με καταστάσεις στους φανς?? :P

Είναι και AMC?? Δεν μας τα είπατε αυτά...

Γκουχου γκουχου....Ειδα πριν λιγο το 1ο επεισοδιο απο το original (το δανεζικο που αναφερει ο Praetorian)

Εεεεε ffffuuuu και συ! Έχετε βαλθεί να με κάψετε?? Πάνω που έκοβα σειρές... :-(

Δημοσ.

Από το The killing προβλήθηκαν 2 επεισόδια μαζί για αρχή (Pilot και The Cage).

Είδα λίγο από την αρχή, και νομίζω ότι θα είναι αρκετά ενδιαφέρον οπότε μπαίνει στα υπόψιν. Είναι και AMC, έχει 13 επεισόδια για αυτή την season και παίζει και η Michelle Forbes :)

αυτο το πουλοβερ της dedective... ελεος

το Michellaki το πηραν τα χρονια η μου φαινεται?

Δημοσ.

αυτο το πουλοβερ της dedective... ελεος

το Michellaki το πηραν τα χρονια η μου φαινεται?

εχει πακεταρει και λογικα της εχει μεινει μονο αυτο ^_^

αρκετα καλη η σειρα, αν και εχω τις επιφυλαξεις μου για το ποσο μπορει να ειναι συναρπαστικη η βαρετη..

Υ.Γ. το χαρα αγνοειται του mega, δεν το εχω δει, αλλα κατι τετοιο δεν ειναι??

• Moderators
Δημοσ.
Εεεεε ffffuuuu και συ! Έχετε βαλθεί να με κάψετε?? Πάνω που έκοβα σειρές... :-(

Απλα για να σε ψησω λιιιγο ακομα:4ο επεισοδιο του Forbrydelsen και δεν βλεπω την ωρα να δω το επομενοhappy.gif

Δημοσ.

Απλα για να σε ψησω λιιιγο ακομα:4ο επεισοδιο του Forbrydelsen και δεν βλεπω την ωρα να δω το επομενοhappy.gif

Κάτσε ρε, εσείς μου λέγατε για το Killing, τώρα με ψήνεις για το Δανέζικο?? Not gonna happen, όσο και να τα σπάει :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε καμιά καινούρια σειρά? Έχω δει ολόκληρο το φανταστικό Prison Break, και τον 1ο κύκλο από το Flash Forward(δυστύχως 2ος δεν ξέρουμε αν θα βγει). Θέλω κάτι να με πωρώσει ξανά!

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε καμιά καινούρια σειρά? Έχω δει ολόκληρο το φανταστικό Prison Break, και τον 1ο κύκλο από το Flash Forward(δυστύχως 2ος δεν ξέρουμε αν θα βγει). Θέλω κάτι να με πωρώσει ξανά!

http://www.insomnia.gr/topic/404573-προτάσεις-για-καινούρια-σειρά/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν σου αρεσουν οι σειρες μιστιριου,Sci-Fi κλπ..προσωπικα σου προτεινω το fringe...εχουν βγει ειδη 3 season οπότε θα εχεις μπολικα επεισοδια να δεις :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...