Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δεν το βλέπω ρε σκατόψυχε ότι και να λες Γκουχου γκουχου....Ειδα πριν λιγο το 1ο επεισοδιο απο το original (το δανεζικο που αναφερει ο Praetorian) Για να σε "Χαλασω" κ αλλο: καλο φαινεται και θα το συνεχισω. Αν θυμασαι και το Twin Peaks του Lynch, εχει μια αρκετα μεγαλη δοση του Τουλαχιστον στην αρχη ειναι σχεδον ιδιο σαν γενικη ιδεα και σε καποιες μεμονομενες καταστασεις
Sellers Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Το Killing ειναι remake του Twin Peaks, ή καμία σχέση και απλά μοιάζει?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Το Killing ειναι remake του Twin Peaks, ή καμία σχέση και απλά μοιάζει? Το The Killing ειναι remake του Forbrydelsen, το οποιο μου θυμησε σε μεγαλο βαθμο το Twin Peaks (στο πρωτο επεισοδιο παντα)
Kasrith Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 εδώ κάθισες και είδες το Καμελοτ που έχει emo - ιππότες Κάτσε ρε, ακόμα δεν έχω δει το 2ο επεισόδιο και με καταστάσεις στους φανς?? Είναι και AMC?? Δεν μας τα είπατε αυτά... Γκουχου γκουχου....Ειδα πριν λιγο το 1ο επεισοδιο απο το original (το δανεζικο που αναφερει ο Praetorian) Εεεεε ffffuuuu και συ! Έχετε βαλθεί να με κάψετε?? Πάνω που έκοβα σειρές...
viper2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Από το The killing προβλήθηκαν 2 επεισόδια μαζί για αρχή (Pilot και The Cage). Είδα λίγο από την αρχή, και νομίζω ότι θα είναι αρκετά ενδιαφέρον οπότε μπαίνει στα υπόψιν. Είναι και AMC, έχει 13 επεισόδια για αυτή την season και παίζει και η Michelle Forbes αυτο το πουλοβερ της dedective... ελεος το Michellaki το πηραν τα χρονια η μου φαινεται?
vlachaquito Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 αυτο το πουλοβερ της dedective... ελεος το Michellaki το πηραν τα χρονια η μου φαινεται? εχει πακεταρει και λογικα της εχει μεινει μονο αυτο αρκετα καλη η σειρα, αν και εχω τις επιφυλαξεις μου για το ποσο μπορει να ειναι συναρπαστικη η βαρετη.. Υ.Γ. το χαρα αγνοειται του mega, δεν το εχω δει, αλλα κατι τετοιο δεν ειναι??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 ναι, το συζητάμε κάμποσα posts πριν
viper2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 εχει ξεκινησει κανεις το Borgias? φυσικα ειπαμε το αλαβαστρινο του Borgias ειναι σεβστο
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Εεεεε ffffuuuu και συ! Έχετε βαλθεί να με κάψετε?? Πάνω που έκοβα σειρές... Απλα για να σε ψησω λιιιγο ακομα:4ο επεισοδιο του Forbrydelsen και δεν βλεπω την ωρα να δω το επομενο
Kasrith Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Απλα για να σε ψησω λιιιγο ακομα:4ο επεισοδιο του Forbrydelsen και δεν βλεπω την ωρα να δω το επομενο Κάτσε ρε, εσείς μου λέγατε για το Killing, τώρα με ψήνεις για το Δανέζικο?? Not gonna happen, όσο και να τα σπάει
tolisd Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Έχετε να προτείνετε καμιά καινούρια σειρά? Έχω δει ολόκληρο το φανταστικό Prison Break, και τον 1ο κύκλο από το Flash Forward(δυστύχως 2ος δεν ξέρουμε αν θα βγει). Θέλω κάτι να με πωρώσει ξανά!
Sellers Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Έχετε να προτείνετε καμιά καινούρια σειρά? Έχω δει ολόκληρο το φανταστικό Prison Break, και τον 1ο κύκλο από το Flash Forward(δυστύχως 2ος δεν ξέρουμε αν θα βγει). Θέλω κάτι να με πωρώσει ξανά! http://www.insomnia.gr/topic/404573-προτάσεις-για-καινούρια-σειρά/
nisden4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Έχετε να προτείνετε καμιά καινούρια σειρά? Έχω δει ολόκληρο το φανταστικό Prison Break, και τον 1ο κύκλο από το Flash Forward(δυστύχως 2ος δεν ξέρουμε αν θα βγει). Θέλω κάτι να με πωρώσει ξανά! αν σου αρεσουν οι σειρες μιστιριου,Sci-Fi κλπ..προσωπικα σου προτεινω το fringe...εχουν βγει ειδη 3 season οπότε θα εχεις μπολικα επεισοδια να δεις
sanji Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Νεες σειρες! 1. Grimm http://www.youtube.com/watch?v=2rVy3RBJmNo&feature=player_embedded 2. Alphas(μοιαζει λιγο με το chuck μπορω να πω) http://www.youtube.com/watch?v=GDhh_oTIhuQ&feature=player_embedded
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.