entara2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που όταν ξέρεις την ip του άλλου μπορείς να βρεις και ποιος είναι.σου λέει δλδ διεύθυνση και άλλα στοιχεία του.ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυτό το πρόγραμμα?
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ναι σου δίνει διεύθυνση, τηλέφωνο, όροφο και αριθμό ταυτοτητας. Πέρα από την πλάκα, δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα που να σου δίνει τέτοια στοιχεία. Τα μόνα που μπορείς να μάθεις είναι ο παροχός και πόλη, μέσω ΑΥΤΟΥ του site. Για τα υπόλοιπα χρειάζεται εισαγγελική εντολή
entara2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 επειδη καποιος προσπαθουσε επι μερες να μπει στον υπολογιστη μου (ασχετα αν δεν μπορουσε-τον εκοβε το firewall) μιλησα με καποιον και μου ειπε τα παντα,ονομα,διευθυνση,τηλεφωνο.αρα λοιπον υπαρχει αυτο το προγραμμα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 επειδη καποιος προσπαθουσε επι μερες να μπει στον υπολογιστη μου (ασχετα αν δεν μπορουσε-τον εκοβε το firewall) μιλησα με καποιον και μου ειπε τα παντα,ονομα,διευθυνση,τηλεφωνο.αρα λοιπον υπαρχει αυτο το προγραμμα. Οκ.Οταν αυτος ο καποιος σου πει πιο ειναι,κανε τον κοπο να μας ενημερωσεις και μας. Μην μας αφησεις με την απορια,κριμα θα ναι.
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 επειδη καποιος προσπαθουσε επι μερες να μπει στον υπολογιστη μου (ασχετα αν δεν μπορουσε-τον εκοβε το firewall) μιλησα με καποιον και μου ειπε τα παντα,ονομα,διευθυνση,τηλεφωνο.αρα λοιπον υπαρχει αυτο το προγραμμα. Τα στοιχεία αυτά είναι απόρρητα και εμπιστευτικά. Αν ήταν έτσι θα ερχόταν η ΑΕΠΙ στο σπίτι σου και θα σου έκανε μήνυση που κατεβάζεις τραγούδια. Για δώσε την ip που σου έκανε επίθεση. Αν είναι από πανεπιστημιακό ίδρυμα ή από υπολογιστή-server ίσως μπορείς να βγάλεις διάφορα στοιχεία (πχ το τηλέφωνο του πανεπιστημίου). Αν δεν θέλεις να την δώσεις public στείλε την με pm
kfyros Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 επειδη καποιος προσπαθουσε επι μερες να μπει στον υπολογιστη μου (ασχετα αν δεν μπορουσε-τον εκοβε το firewall) μιλησα με καποιον και μου ειπε τα παντα,ονομα,διευθυνση,τηλεφωνο.αρα λοιπον υπαρχει αυτο το προγραμμα. Αυτός ο κάποιος, ήταν της ΕΥΠ ?? Μήπως σε δούλευε ψηλό γαζί? Πέρα από την πλάκα, υπάρχει τρόπος να μάθεις στοιχεία : 1. Αν η IP είναι static, και κρέμεται και κάποιο site πάνω της, τότε μπορείς να βρεις το hostname μέσα από κάποιο whois website δίνοντας την IP. Μετά μπορείς να δεις στο μητρώο οποιουδήποτε καταχωρητή (πχ. http://www.domains.gr ή http://www.domain.com), ποιος έχει κατοχυρώσει το συγκεκριμένο site. Πλέον απαιτείται για την κατοχύρωση ενός domain να δοθεί όνομα, τηλέφωνο και άλλα στοιχεία. Δεν εμφανίζονται όλα όμως. 2. Αν ο "κάποιος" είναι υπάλληλος σε ISP, και έχει πρόσβαση στο πελατολόγιο της εταιρίας του, μπορεί να σου πει ποιος συνδρομητής (πχ. της OTENET) έχει την IP τάδε. Αν είναι στατική μπορεί σίγουρα, αν είναι δυναμική τότε θα πρέπει να βρει ποιος την είχε πάρει συγκεκριμένη μέρα και ώρα . Το 2ο είναι καραπαράνομο, και σας μπαγλαρώνουν και τους δύο αν σας μαγκώσουν. Πρόγραμμα που να τα κάνει όλα αυτά δεν ξέρω να υπάρχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.