ondoin Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Θελω να παρω εναν καινουριο επεξεργαστη και ειμαι αναμεσα σε αυτους. Αντεχουν οι παχνιδια FPS οπως STALKER - Far Cry 2 η' να δωσω παραπανω και να παρω Phenom?
stm00192 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Με έναν οποιοδήποτε 4 πύρηνο ή τριπύρηνο θα πάιζοθν μια χαρά τα παιχνιδια... όχι οτι και με δυπύρηνο δεν θα κάνεις την δουλειά σου αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμη... μίας και όλο και περισσοτερα παιχνίδια αρχίζουν να εκμεταλέυονται τους περισσότερους πυρήνες!!!
lionheart75 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Την περισσότερη και κύρια δουλειά την κάνει η κάρτα γραφικών σου. Απο κεί και πέρα, Οι διπύρηνοι αντέχουν και παρά αντέχουν. Ο χ2 245 μπορεί άνετα να φτάσει με την ταπεινή shuriken rev.b τα 3,8Ghz και να είναι κρύος, στα ίδια και ο 250και ίσως λίγο παραπάνω. Κατ εμέ αν πάρεις διπύρηνο δεν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά για τον X2 255, με ένα κλίκ τον φτάνεις. Αν θέλεις όμως 4 πυρήνες για πιο απαιτητικές εφαρμογές και games τότε σου συνιστώ να πάς στον Atlhlon II X4 630. Θα σε καλύψει απόλυτα στα games, και το κλοκάρεις αν θές χαλαρά με στόκ ρευματα στα 3.3 - 3.4Ghz ή στα 3,6 με την ταπεινή shuriken rev.b. Kαι οι δύο πέρασαν απο τα χέρια μου.
caution Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 ( πάντως από αυτούς που παραθέτεις, προφανώς, you're better off με τον 955 αν και εγώ θα περίμενα να σκάσει μύτη ο 960T )
lionheart75 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 caution είπε: ( πάντως από αυτούς που παραθέτεις, προφανώς, you're better off με τον 955 αν και εγώ θα περίμενα να σκάσει μύτη ο 960T ) (Σίγουρα φίλε δεν το συζητώ, αν τα διαθέτει πάει για τον 955) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αν εννοείς αυτό που πιστευω, ναι σύντομα.
SlackulatoR Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Πάρε τον διπύρηνο και αν δεν είσαι ικανοποιημένος τον επιστρέφεις και πέρνεις τον 4απύρηνο
Nikosgiann Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 SlackulatoR είπε: Πάρε τον διπύρηνο και αν δεν είσαι ικανοποιημένος τον επιστρέφεις και πέρνεις τον 4απύρηνο γουατ? Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
cabdik Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 κοιτα..., επειδη δεν αναφερεις τι cpu εχεις τωρα, τι μητρικη. τι οθονη και τι μπατζετ διαθετεις, θα ακουσεις πολλες διαφορετικες αποψεις. διευκρινησε τα παραπανω για να παρεις πιο ακριβεις προτασεις (οχι ακριβες!!!).
benign Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Για μενα παρε τον Χ2 555 Black Edition με ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη που τον πας μεχρι τα 4 GHz και οταν ερθουν οι μπουλντοζες περνεις μια.Επισης αν σου κατσει και σου ξεκλειδωσει σε τετραπυρηνο τοτε τον μεταπουλας ευκολοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.