Προς το περιεχόμενο

overclocking se ati 4850 1gb

nostredei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια ατι ραντεον 4850 τις gigabyte προσπαθησα με το ατι καταλυστ να κανω overclocking αλλα δεν μπορω να μεινω σταθερος εφοσον απο εκει δεν μπορω να δωσω το καταλληλο ρευμα.εχω το riva tunel αλλα δεν ξερω πωσ ακριβως ανεβαζω τα ρευματα παρακαλω μια βοηθεια και μια γνωμη θα την ηθελα ευχαριστω εκ τον προτερων..........

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στις 4850 δεν μπορεί να αλλάξει το ρεύμα μέσο software.. οπότε ή την ανεβάζεις όσο πάει με μαμκισια ρεύματα.. ή μετά πάμε σε λύσεις hardmod και μολυβιάσματα!!

Δημοσ.

Eκτός και αν κάνει bios mod αλλά θέλει προσοχή για να μην την πάει στα χέρια. :P

Βάβαια όλα αυτά που αναφέρθηκαν έχουν το ρίσκο τους και μπορεί να έχουν τα ίδια αποτελέσματα αν δεν ξέρεις καλά τι κάνεις.

Δημοσ.

yiap... πάντως αν διαλέξει κάτι απο τα δύο .. είναι αρρκετό μπλέξιμο και θέλει και αρκετό διαβασμα!!

Δημοσ.

Ευχαριστω για τι βοηθεια παιδια εχθες εκανα μια δοκιμη με το hud το προγραμα που δινουν με την καρτα εφτασα σε καλα επιπεδα (820-1123) με θερμοκρασια 71 βαθμους με ρευμα 1,24 αφου μου επιτρεπει το hud ανεβαινα σιγα σιγα και ετρεχα το kombustor μεχρι εκει με εκοψε και αυτο αλλα ενω επαιξα κανονικα crysis kai bad combany2 ολα στο φουλ αρχισαν περιεργα σπασιματα στην οθονη στα windows στα καλα καθουμενα και μου εβγαλε μυνημα πως σταματησε το προγραμα οδηγησεις οποτε τα γυρισα ολα εργοστασιακα.

Δημοσ.

Βασικά χωρίς να θέλω να ξεκινήσω offtopic στις ati δεν είδα ποτέ διαφορές μετά το oc όπως βλέπεις π.χ. στις nvidia. Μπορεί να είναι η ιδέα μου κιόλας.

Δημοσ.

Μεγαλες διαφορες δεν ειδα και εγω απλα με ξεκινουσα πολλη ποιο δυνατα στα παιχνιδια τα ζορικα αλλα και την 7900 που ειχα προσφατα παλι τα ιδια βασικα πιστευω πωσ υπαρχουν για ολες και για ολα μικρες διαφορες αλλα αυτες οι μικρες διαφορες που υπαρχουν ειναι ακρετες σε καποιες περιπτωσεις σε ορισμενα ζορια για να μη πω στα ποιο πολλα ζορια

Δημοσ.

Ναι η αληθεια ειναι οτι και εγω οποτε κλοκαρα μια ΑΤΙ ειχε πολλα framedrops και παντοτε γυριζα στις εργοστασιακες ρυθμησεις..

Δημοσ.
Ναι η αληθεια ειναι οτι και εγω οποτε κλοκαρα μια ΑΤΙ ειχε πολλα framedrops και παντοτε γυριζα στις εργοστασιακες ρυθμησεις..

Μα ο Ts δεν είπε ότι είχε framedrops, αλλά ότι του έβγαζαν σφάλμα οι drivers, δείγμα ότι η κάρτα του δεν ήταν σταθερή.

Δημοσ.
Το σχολιο μου πηγαινε σε αυτο που ειπε ο Dosas..

Μα και πάλι ο Dosas δεν είπε αυτό που είπες και εσύ.:o

Δημοσ.

Ειπε οτι δεν ειδε βελτιωση στην αποδοση !! ΚΑι εγω ειπα οτι οχι μονο δεν ειδα καλυτερες επιδοσεις αλλα αντι8ετως ειχα κολληματα στιγμιαια και δε την παλευεε.. Γιατι μου την μπαινεις ετσι πρωινιατικα?? :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν στην μπαίνω, απλά δεν το είπες έτσι απ' την αρχή. Άφησες να εννοηθεί ότι ο Dosas είπε ότι έχει framedrops.

ΥΓ: Εγώ σε overclock με ΑΤΙ πάντα έπερνα κάποια frame, λίγα ή πολλά ανάλογα με το overclock.

Επίσης αυτό που συνέβαινε με σένα, μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν ήταν σταθερή η κάρτα, το έχω παρατηρήσει με την 275 μου αυτό.

Δημοσ.

Αν δε σε πειραζει οταν παρω καρτα γραφικων ελα να μου την κλοκαρεις εσυ.. ( αν παρω ΑΤι )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...