MariosX Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Καλησπερα. Ποια οθονη να παρω για gaming/διαβασμα για Xbox 360 και PC? Προς το παρον εχω δει αυτη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2486L-PF-LED-Monitor-24.htm Θελω τα γραφικα να ειναι οσο πιο 3D γινεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Θελω τα γραφικα να ειναι οσο πιο 3D γινεται. δεν παίζει κάτι τέτοιο...
HALF EVIL Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Αυτή που λες έχω , προχώρα χωρίς αμφιβολίες. Είναι πολύ καλή. Για 3d περίμενε να βγούν 24άρες με refresh rate 120 Hz και αγόρασε το πακέτο της nvidia με τα ειδικά γυαλιά. Εξυπακούεται ότι έχεις κάρτα nvidia.
onty Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εγω εχω την ιδια σε 22'' και ειμαι ευχαριστημενος.. Οχι απολυτως δικιολογημενη η τιμη της αλλα η LG ειναι ερωτας πως να το κανουμε..
Kapazo Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Θελς να την παρς και εγς αλλα μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι εχει μονο vga συνδεση.(τα διαφορα review που ειδα ειχαν dvi και hdmi αλλα ελεγε πως υπαρχουν σε ορισμενα μοντελα. Το τσεκαρα και στο site της lg το ελληνικο και στο πλαισιο. Ποια αλλη προτεινετε στις 24'' κατω απο 300 ευρω ( δε με ενδιαφερει ο τηλεπτικος δεκτης)
sozz Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Θελς να την παρς και εγς αλλα μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι εχει μονο vga συνδεση.(τα διαφορα review που ειδα ειχαν dvi και hdmi αλλα ελεγε πως υπαρχουν σε ορισμενα μοντελα. Το τσεκαρα και στο site της lg το ελληνικο και στο πλαισιο. Ποια αλλη προτεινετε στις 24'' κατω απο 300 ευρω ( δε με ενδιαφερει ο τηλεπτικος δεκτης) εχει και hdmi και dvi-d
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.