Προς το περιεχόμενο

35 χρόνια εργασίας + Εγκλωβίσμός

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες καλημερα....

Επειγον.....

Η μάνα μου κλείνει τον Ιούλιο 35 χρόνια εργασίας ( στο ελεγκτικό συνέδριο) και είναι 57 ετών.

Φοβάται , ότι τώρα με τα μέτρα , θα την εγκλωβίσει μέχρι τα 67.

Έχει πανικοβληθεί , και θέλει να παρετηθεί , όπως κάνανε πολλοί συνάδελφοί της.

απο την άλλη , εαν παρετηθεί , μέχρι να βγει η συνταξή της , μπορεί να περάσουνε και 5 μήνες ( = πεινάσαμε ... ) .

Ποιος γνωρίζει τι θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους και τι γνώμη έχετε? Να φύγει ? Τι προβλέπετε για αυτούς τους ανθρώπους?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Είσαι σοβαρός; Δεν δέχεται να ανταλλάξει μερικούς μήνες απλήρωτη για 10 χρόνια παραπάνω;;;;; Μόλις θυμήθηκα τον επιλοχία μου: Τρέχουμε τώρα, λέμε!!

Διατηρώ μόνο κάποια επιφύλαξη για την γενικότερη οικονομική της κατάσταση, αλλά εάν παλεύεται απλά δεν υπάρχει δίλημμα. Αλλά, πράγματι, για αυτούς δεν προβλέπεται τίποτε.

Δημοσ.

και γαμω τους πολιτισμους.μπορει να φτασουμε τα 90 μεσο ορο ζωης αλλα θα δουλευουμε μεχρι τα 75.και γαμω τις ζωες δικε μου.ντουυυυυυυυυυυυυυυυυυ.

σοβαρα τωρα.πολυς κοσμος εχει τρομοκρατηθει και τρεχουν σαν τρελοι να βγουν με προωρη.να μην βιαστει η μανα σου και να δει ποσο την συμφερει να μεινει ή να φυγει.αναμενουμε εξελιξεις.

Δημοσ.
Μάγκες καλημερα....

Επειγον.....

Η μάνα μου κλείνει τον Ιούλιο 35 χρόνια εργασίας ( στο ελεγκτικό συνέδριο) και είναι 57 ετών.

Φοβάται , ότι τώρα με τα μέτρα , θα την εγκλωβίσει μέχρι τα 67.

Έχει πανικοβληθεί , και θέλει να παρετηθεί , όπως κάνανε πολλοί συνάδελφοί της.

απο την άλλη , εαν παρετηθεί , μέχρι να βγει η συνταξή της , μπορεί να περάσουνε και 5 μήνες ( = πεινάσαμε ... ) .

Ποιος γνωρίζει τι θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους και τι γνώμη έχετε? Να φύγει ? Τι προβλέπετε για αυτούς τους ανθρώπους?

Ευχαριστώ πολύ.

H μάνα σου έχει θεμελιώσει δικαίωμα. Ας πάρει τηλέφωνο στο συνδικαλιστικό τους όργανο να της εξηγήσουν τι ακριβώς παίζει.

Δημοσ.

Ναι αλλά ....δεν έχει υποβάλλει παραίτηση ακόμα....την έχει στο χέρι , έτοιμη να την υποβάλλει.

Ακούγετε ότι θα ανακαλέσει ακόμα και σε αυτούς που έχουνε υποβάλλει ήδη...

και τα συνδικαλιστικά όργανα , ΔΕΝ θα έχουνε δύναμη πλέον...

και για να βρεις δίκιο , θα πρέπει να πας όχι σε ελληνικό , αλλά σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ δικαστήριο

Δημοσ.

...η σύνταξή της (χωρίς τη χρήση κανενός γρηγορόσημου), ΟΥΤΩΣ ή άλλως μπορεί να κάνει πολύ καιρό (τους 15 δεν τους είπα ξεκάρφωτα) - το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να έχει ένα κεφάλαιο στην άκρη για παν ενδοχόμενο (καθυστέρησης). Επίσης παίζουν προκαταβολές -μόνο που δεν ξέρω αν στάνταρ ισχύουν για την περίοδο της αναμονής, ή έχουν να κάνουν μετά που θα βγει η σύνταξη, μέχρ να έρθει το μηνιάτικο δηλαδή- και στη χειρότερη καταναλωτικά δάνεια (τα οποία βέβαια, κανείς λογικός δεν θέλει, υποθέτω, να τα πάρει).

Άρα το μόνο ζήτημα είναι, αν παραδίδοντας τώρα, θα πάρει ΜΕΙΩΜΕΝΗ.

Αν είναι να πάρει μειωμένη (αν ναι, θα είναι μάλλον γιατί δε θα έχει κλείσει το σχετικό όριο ηλικίας), η λογική λέει να συνεχίσει να δουλεύει - οι ασφαλισμένες του ΙΚΑ τί άλλωστε κάνουν; Στα 65 (νομίζω) βγαίνουν. Ε πώς αντέχουν αυτές; Το αν θέλει να "χαρεί" την τρίτη της ηλικία, είναι άλλο καπέλο βέβαια...

Δημοσ.

@zazik

Συγγνώμη, αλλά αφού δουλεύει στο Ελεγκτικό να φανταστώ ότι θα έπρεπε να ξέρει τα πράγματα καλύτερα από τον καθένα. Ως δικαστικός είναι εκεί ή πολιτικό προσωπικό;

Δημοσ.
@zazik

Συγγνώμη, αλλά αφού δουλεύει στο Ελεγκτικό να φανταστώ ότι θα έπρεπε να ξέρει τα πράγματα καλύτερα από τον καθένα.

Έλα ντε! My thoughts exactly!

Δημοσ.
@zazik

Συγγνώμη, αλλά αφού δουλεύει στο Ελεγκτικό να φανταστώ ότι θα έπρεπε να ξέρει τα πράγματα καλύτερα από τον καθένα. Ως δικαστικός είναι εκεί ή πολιτικό προσωπικό;

Εδώ είναι το τραγικό της υπόθεσης.....Προσωπικό είναι , όχι δικαστίνα ..... και δεν ξέρει ούτε ΚΑΝ το ελεγκτικό συνέδριο τι θα γίνει !!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
και δεν ξέρει ούτε ΚΑΝ το ελεγκτικό συνέδριο τι θα γίνει !!!!!!!!!!!!

...και από τέτοιους μαλάκες περιμένουμε να μας βγάλουν απ' την κρίση;

Καήκαμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...